![]() |
Quote:
|
XXXXX (#xxxxxx)
2011-01-03 08:18:44 Helyezés:xxx Érték:yyyy Tapasztalt szövibe lépnék. gónm hadisként ló és íjász felálásban lehetőleg egy ojan szövibe amibe van egy ember tolvaj és egy varázsló + egy hadis Csak engem zavar a durva helyesírási hiba?:eek: |
Qwertia (#639491)
2011-01-08 13:29:34 Helyezés: 226 Érték: 9584 Üdv Kezdők jelentkezését várom! Mivel a többi országommal mindig elküldöm őket, most úgy döntöttem segítek kicsit. Bárki jöhet akinek kérdése van (remélem tudom rá a választ, én se vagyok azért mindent tudó). Ráérek, nem sietek sehová (kövi csoport alján országom van), szóval csak jelentkezzetek :) :) |
Ez de aranyos :)
xxxxx (#00000) Helyezés: ..... Érték: ----- Éhező orit etetnénk ! |
Quote:
|
Quote:
|
2011-01-13 08:42:52
Helyezés: .. Érték: .. pár /ezer/ körre szövit keresek ezer körre? :) |
Most találtam Vben aranyos dipit.:)
A vers/dalszöveg kimondottan tetszik benne. :) Még a kor is stimmel :) xx (#xxxxxx) 2011-01-14 07:04:13 Helyezés: 85 Érték: 18600 jelentkezz egy jó szövetségbe! -naponta minimum kétszer légy gépközelben -fajod lehet elf, félelf, ember, gnóm -ha közelünkben vagy és van legalább 4000 támadó katonád (lovas, elit) "Most a hazának ilyen férfi kell: forró szív és erős kar meg kemény, okos fej! Tiszti szavamra, nemcsak ígérem, fölnevelünk katonának, Gergely vitézem! Száll az idő, mint a könnyű nyári fellegek, de a múltat megtagadni gyáván nem lehet! Maradj magyarnak, szépnek, szabadnak! Bort a kupába! nehogy hiába szeressen belénk a török császár leánya! Lányok, menyecskék, kedvünk keressék, hozzanak a katonának csókot, szerencsét! Száll az idő, mint a könnyű nyári fellegek, de a múltat megtagadni gyáván nem lehet! Maradj magyarnak, szépnek, szabadnak! Mert a hazának ilyen férfi kell: forró szív és erős kar meg kemény, okos fej! Tiszti szavunkra, nemcsak ígéret, fölnevelünk katonának, magyar vitéznek!" |
Hat nemtom, szerintem elf, felelf vagy ember hadisokat inkabb ne neveljenek. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |