![]() |
Quote:
|
Két fánk beszélget.
- Képzeld, felvételiztem az egyetemre. - És felvettek? - Hülye vagy? Egy fánkot? Két briós beszélget. - Hülye vagy? - Dehogyis. Felvettek az egyetemre. Két briós beszélget az egyetem büféjében. - Te! Hallottad, hogy felvették a fánkot? - Na ne már. Azt a hülyét? Két hülye beszélget. - Felvettek az egyetemre? - Nem, de ettem két brióst! Két egyetem beszélget. - Valami komoly gond lehet a felvételi ponthatárokkal. Hozzám már csak hülyék járnak. - Ne is mondd! Hozzám most iratkozott be két briós meg egy fánk! Két felvételi ponthatár beszélget. - Mostanában valahogy nem vagyok formában. - Ne is mondd! Engem tegnap elért két briós! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
- Ki az abszolút hidegvérű?
- Aki kijön egy lángoló házból, szájában cigivel, és még tüzet kér... |
Quote:
|
Egy férfi bemegy a kocsmába, pultos kérdezi:
- Jó napot! Mit szeretne? - Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést. - Nem úgy értem. Mit kíván? - Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat. - Félreértett, mit szeretne inni? - Miért nem ezzel kezdte? Mi van? - Semmi különös, itt állok a pult mögött.. |
Feliratok Trabantra:
"Nem vagyok hülye, nem vettem, nyertem!" "Elnézést, hogy ilyen közel megyek Ön előtt!" "Halkan előzz a sofőr alszik!" "Feel the power (Érezd az erőt)" "Hajts gyorsabban, valaki már vár a vesédre" "Ne dudálj, ne villogj! KÜZDJ!" "Tudom, hogy régi, de legalább ki van fizetve." "Kérem ne kövessen, én is eltévedtem!" |
Két bolond kártyázik:
- Sakk! - Te hülye, mondtam, hogy a dominóban nincsen gól, különben is én szerválok!!! |
All times are GMT +1. The time now is 12:22. |