![]() |
Quote:
|
csakhogy a supporton nem foglalkoznak olyan dolgokkal, amiben te egy személyben hoztál döntést, semmi érdemlegeset nem fognak mondani...
|
Quote:
|
De mivel én nem vagyok gazdag, sem nem kívánatos játékos, nekem 60.000 Ft-ot viszont mérlegelnem kell...
Főleg, hogy a banki befizetést igazoló papírok nálam vannak. Egyszerű válasz erre, hogy így jártál - tudom. |
Quote:
|
Szerinted, ha nem én vásárolnám Daimon országait, érdekelne, hogy törölve lettek? - Sajnálnám, mert szép nagy orik, de nem érdekelne.
Szerencsére 1 ori már az én mailomon van, remélem nem kerül törlésre. |
Quote:
Hiszek abban, hogy az emberek meg tudnak változni. Ezért sokszor adok újabb esélyt azoknak, akik egyszer nemkívánatossá lettek minősítve. De aki évek múltán is pont ugyanabban az ordenáré stílusban nyilvánul meg, mint amiért anno nemkívánatossá lett minősítve, az szemmel láthatóan nem változott, és továbbra sincs keresnivalója a Hódítóban. |
Quote:
|
A nemkívánatosság okaihoz, büntetéséhez nincs közöm.
De arról nem tehetek, hogy a bankoknál 24-48 óra az átutalás véglegesítése. Jelenleg se pénzem, se országom. Erre megoldás lenne, ha az én mailomra kerülnének, nem kívánatos játékos az életbe nem tudna onnan írni, viszont megspórolnál nekem némi pénzvisszakönyörgést, meg banki átutalási költséget, meg ilyeneket... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:53. |