Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 09-09-2010 09:05

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263291)
Ati, törölsz egy levelet, hogy lehessen neked írni? léccilécci.

Annak ellenére, hogy sok-sok helyre ki van írva, hogy ne nekem írj, ha bármi kérdésed van, mégis összegyűlt az 1000 levél... Azért ez jelent valamit. :-/ Úgyhogy most beiktatok egy kis nyugit, és nemcsak kérem, hogy ne nekem írjatok, hanem nem is lehet nekem írni.

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 09:07

csakhogy a supporton nem foglalkoznak olyan dolgokkal, amiben te egy személyben hoztál döntést, semmi érdemlegeset nem fognak mondani...

Ati 09-09-2010 09:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263298)
csakhogy a supporton nem foglalkoznak olyan dolgokkal, amiben te egy személyben hoztál döntést, semmi érdemlegeset nem fognak mondani...

Én se fogok. Ha valaki nemkívánatossá van minősítve, akkor elég egyértelmű, hogy mit tehet a Hódítóban: semmit. Ha mégis tesz, akkor törlésre kerül. Ezen nincs mit mérlegelni.

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 09:16

De mivel én nem vagyok gazdag, sem nem kívánatos játékos, nekem 60.000 Ft-ot viszont mérlegelnem kell...
Főleg, hogy a banki befizetést igazoló papírok nálam vannak.
Egyszerű válasz erre, hogy így jártál - tudom.

Tsobi 09-09-2010 09:20

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263300)
De mivel én nem vagyok gazdag, sem nem kívánatos játékos, nekem 60.000 Ft-ot viszont mérlegelnem kell...

Te vetted meg őket? :eek:

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 09:22

Szerinted, ha nem én vásárolnám Daimon országait, érdekelne, hogy törölve lettek? - Sajnálnám, mert szép nagy orik, de nem érdekelne.
Szerencsére 1 ori már az én mailomon van, remélem nem kerül törlésre.

Ati 09-09-2010 09:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263300)

Ööö, jó, tedd azt. Ehhez nekem semmi közöm.

Hiszek abban, hogy az emberek meg tudnak változni. Ezért sokszor adok újabb esélyt azoknak, akik egyszer nemkívánatossá lettek minősítve. De aki évek múltán is pont ugyanabban az ordenáré stílusban nyilvánul meg, mint amiért anno nemkívánatossá lett minősítve, az szemmel láthatóan nem változott, és továbbra sincs keresnivalója a Hódítóban.

Ati 09-09-2010 09:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263302)
Szerinted, ha nem én vásárolnám Daimon országait, érdekelne, hogy törölve lettek? - Sajnálnám, mert szép nagy orik, de nem érdekelne.
Szerencsére 1 ori már az én mailomon van, remélem nem kerül törlésre.

Most ezeket nem veszed már át, az eredeti gazdájuk gondoskodott erről.

[HTPA]GeeForce 09-09-2010 09:29

A nemkívánatosság okaihoz, büntetéséhez nincs közöm.

De arról nem tehetek, hogy a bankoknál 24-48 óra az átutalás véglegesítése.

Jelenleg se pénzem, se országom. Erre megoldás lenne, ha az én mailomra kerülnének, nem kívánatos játékos az életbe nem tudna onnan írni, viszont megspórolnál nekem némi pénzvisszakönyörgést, meg banki átutalási költséget, meg ilyeneket...

Ati 09-09-2010 09:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 263305)
A nemkívánatosság okaihoz, büntetéséhez nincs közöm.

Senki nem állította, hogy van. Ez most nem tudom hogy jön ide. Nem a te országaid lettek törölve.

All times are GMT +1. The time now is 12:53.