![]() |
Quote:
a külső fórumot állítólag az egész világ elérheti akár regisztráció!! nélkül is... ez olyan mint amikor készítettél videót. -mi azt értettük. De aki feltette a napiszarra, és az, aki ott olvasta biztos nem értette. És nem hiszem hogy Te a napiszarra szántad azt a videót... De biztos én vagyok megint elcseszve mert azt hiszem hogy a szerencsétlenekbe nem kéne még párszor belerúgni |
Quote:
|
Quote:
ezért van az, hogy mindenki fej lesütve jár az utakon, és csesznek a másikba. Én szeretek segíteni az öregeknek, akár ismeretlennek is, mert jobban érzem magam tőle. Nem azért mert nincs nagyobb problémám. |
Quote:
|
Én sem értek egyet a név kiírásával, hiszen vannak 10-15 éves gyerekek is, akik megpróbálkoznak a játékkal, nem kéne elvenni a kedvüket azzal, hogy belevered az orrukat a hibájukba. Bizony, a segítség jobb lenne, ki tudja, lehet, hogy a jövő nagy játékosát biztatod, és segíted.
|
mind1, félre olvastam Ati írását. :)
|
Quote:
A másik ha feltűnt, itt több féle hirdetésről volt szó. Lassacskán legalább 3 féléről. Idézel egy hirdetést, röhögve kijelented hogy jé ez nem tartozik az egyik típusba, és még elvárod hogy én komolyan vegyem? Gondolom nem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:36. |