![]() |
Meg másik kérdés:
Adtam pár elismertséget itt-ott ennek-annak. A vezérlőpultomon mégis szürke színbem jelenik meg, nem pedig zöldben, holott gratulálni akartam beíráshoz, vagyis elismerni, nem pedig leszavazni. Az összes zöld amit adtam szürkében mutatkozik. Mér is van ez? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati te pedig nyugodj meg, még a végén nem fogsz jól adminni:) Bocsi ha nemtok vmit inkább megkérdezem. Sok itt a beírás, nehéz eligazodni. Nekem:) |
Ja és Fefének is köszi:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Éljen, rosszul küldtem egy SMS-t. :D
VIP helyett UIP lett a megoldás, közölte is az ajtómata, hogy "hö hö, szarul rtad öcsi" :D:D Rohadna meg a bunkofon, hogy az U és a V betűk között 2 pixel a különbség. :mad: :mad: :mad: (Tud valaki segteni ebben? Esetleg support? Vagy elúszott a VIP SMS?) :( |
Quote:
|
Dühöngés is legyen.
Miért kell rádiót hallgatnom??? / saját irodát akarok!!! ...sose lesz.../ Ok végre nem a riherongy csaj által műsor vezetett enjoy szól hanem a sláger. De ez is annyira de annyira szinvonalatlan hogy hihetetlen. Miért kell rádióknak beszédhibás énekelni alig tudó ősi szárokat favorizálni??? |
Tudom, és sajnálom, először (és remélem utoljára) fordult elő... Csak ezek a 8-9 éves telefonok már nem a legjobbak.. :S
(Veszek ám majd újat belátható időn belül -remélem.) És köszi az infót. Valamiért még akartam dühöngeni egy kicsit, de elfelejtettem. Úgyhogy úgy veszem, hogy elmúlt a roham. :D:D |
Speciel kire gondolsz Goldy? :O
(Boccs a műveletlenségemért, de soha életemben nem hallgattam rádiót, mert feleslegesnek tartom. A zenei felhozataluk sose volt számomra értékelhető, és évről évre egyre romlik, mig sok éve elérte nálam a 'kritikán aluli' szintet, pár éve pedig a 'rohadtul pocsék' szintet. Azóta meg nem kivánom minösiteni, mert igen csúnya kitiltást kapnék gyorsan... Amiért a 'felesleges' szót használom: hireket elolvashatom, meghallgathatom neten keresztül is. Napilapot vásárolok, mert még nyomtatott betűket is tudok olvasni. Zenét hallgathatsz telefonon, vagy akármilyen lejátszón. Az idióta, félanalfabéta prostik és langyik (ezeket mostanában radiomanagernek, vagy bemondónak, vagy Isten tudja minek nevezik) idétlen, primitiv gagyogására meg nem vagyok kiváncsi. Főleg, hogy bevezették azt a jó tendert, hogy ha naponta leadnak 1-2 hallgatható számot, abba szüntelen BELEPOFÁZNAK.... Nálam rádio off van, lehetőleg még rádió készüléket sem szeretek megtürni magam mellett. Kikapcsolt állapotban sem.) Hm. Ez elmegy dühöngésnek is. :) |
Quote:
kolega meg igazán rászokhana a fülhallgatóra... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom. Nálam egy beszédhibás britni sokkal jobban kideri a 3 fázist, mint egy akármilyen béna magyar előadó.
Ha már szar, legalább legyen hazai (cenzurázom magam) 'merga', de hogy 'merga', és még külföldi is, az azért túlzás. (számomra:D) Tudom már miért akartam dühöngeni. Ez a laptop egy rakás 'canis merga'. Hihetetlenül lassú, és a billengytűze is használhatatlan... Há há há... |
Quote:
(Boccs. Igen magas labda volt. :D:D:D) |
Quote:
|
Quote:
|
És a padödööö miért lett sztár? :O
Ha erre válaszolsz, válaszolok a Te kérdésedre. :D És szerintem nem ugyanaz, hogy itthon fillérekből álltanak elő mergát, külföldről meg behozzuk ugyanazt a szinvonaltalan mergát, csak annak az előállitásáre dollármilliókat (milliárdokat?) költenek. Egyik se jobb a másiknál (produktivitás szempontjából), de az egyik többe kerül. |
Quote:
De hogy dühöngjek is: utálom a hétfőket, mert a hétvégéi csodás 12 órás alvások helyett ilyenkor éles a váltás... Hulla vagyok. :( |
Quote:
Szal ha választani kell inkább a padödö :p |
Vazzze új sorszámot nyertem és a régire küldtem a vipet:(:(
|
Na most erre mondanék valamit, de ha kimondom, repülök a politika topikba, utána meg büntibe... Én mindenesetre betiltatnám azt a balliberális fröcsögést, amit az a két hölgy produkál. És valóban, az egyik tehetséges (volt!!), de a szoclib hátszél érdekében pénzre váltotta azt. Ez külön unszimpatikus egy lépés volt tőle.
Nem szeretem az olyan "művészt", aki a nagyobb bevétel érdekében köpönyegforgató módon ide-oda ugrál a politikai irányzatok között, hogy épp hol kap nagyobb publicitást. Padödö off! (ezzel nem állok szikora mellé, öszintén szolva talán életemben ha 1x hallottam.... nem tett mély benyomást, tehát nem érdekel, nem favorizálom) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De hogy duhongjek: Elegem van a toketlen pokerkommentatorokbol. (nem, nem Kordabol, bar a kedves feleseget kihagyhatta volna...) A multkor talan a sport klubbon neztem, es annyira rossz volt a kommentator, hogy hihetetlen, majdnem minden leosztasnal rosszul mondtak vmit.... Pl: csak 9-essel nyerhet. Amikor meg ket masik lappal is sora lett volna.... A legviccesebb az, ezzel kiesett a csavo, es bevagtak egy kommentet tole, hogy magyarazza, hogy meg volt 10 outja, es ezt le is forditottak.... Nagyon terjed ez a jatek, de hogy ne talaljanak mar normalis kommentatort hozza, aki azert tudja melyik lap mire jo... Eszem megall... :) |
Quote:
Tegnap este elküldtem a levelet 23-20kor és 23-21kor szabiztam az orit,mivel kicsit éhezős:)) Én azthittem minden rendbe,elküldtem az összekapcsolt orim számát,amire kérném és most,azt hagytam elő,azthittem minden rendbe,de ezekszerint,még vmit kelett vólna csinálnom!?:( jahhhh és grrr.. brrr..., hogy ne offoljak:) |
Quote:
|
Quote:
hát az eptt a csajszi szerintem jól kommentálta, de ott is voltak bakik. mondjuk vele egyszer játszottam és tök szimpatikus, kedves nő. a horti gábornak a póker nagyon nem való, a fociban űberelhetetlen, de itt nem kéne. de pont ez a csajszi írta az onlinepokerhu.com fórumán, hogy egyszerre 5-6 adást vesznek fel, ami szünetekkel legalább 10 óra meló. hát azért ilyenkor be-be esik a baki :( tegnap meg adták a kecskeméti magyar versenyt azt csak azért néztem mert magyarok voltak és ott volt a báni :) amúgy szörnyű volt :) |
Miért olyankor javítják a liftet,mikor én 3 doboz csempével szeretnék hazajutni? :mad: Majd' elfelejtettem .. a 9.-en lakom :mad::mad:
|
Quote:
Legutóbb szünetmentes táppal jártam így, nem értettem miért hozza olyan furán a fickó, aztán odaadta... akkor is meglepődtem. :D |
Jól bedurrant a lábam :) Ma sem kell menni edzésre :D
103 :D:D |
Quote:
Irum-burgum meek is arrébb tenni párat:mad::mad::mad: |
Quote:
Tehát amikor küldeni akarok akkor csak egy gombnyomás az egész:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:43. |