![]() |
Sztoicskov, Romario, Koeman, apám mekkora csapat volt az is. Igazából itt kezdődött a Barca-fanatizmusom.
|
Quote:
|
Nézi valaki a tv2-n a filmet?
Nagyon érdekes és elgondolkodtató |
http://index.hu/bulvar/2011/01/16/ha...est_balkanban/
:(((( 2ismerösöm is ott volt a WB közelében.ők úgy tudják,hogy egy srácot és egy lányt meg késeltek (a késelés az tuti, mert látták a falfehérlányt ahogy hozzák ki teljesen véres felsőben). Ebből a lány meghalt,másik 2lányt a tömeg taposott halálra. állitolag egy 6fős társaság csinálta a balhét... |
A Pokerstarson lett egy új lehetőség, saját Pókerklub létrehozása...
Csináltam egyet Hódítós Klub néven Itt egymás ellen játszhatunk, akár valódi, akár játékpénzzel... Ahhoz, hogy Klubtag legyen valaki, annak meg kell kapnia tőlem a kódot a belépéshez... Ha valakit érdekel, akkor írjon a főorimba (160521), írja meg a felhasználói nevét és elküldöm a kódot... aztán tolhatjuk, egyelőre 1 játékpénzes asztalt csináltam, de igény szerint lesz több.... csináltam 1 játékpénzes versenyt is 21 órás kezdéssel |
Quote:
Ellenben az origon is az van, hogy: A rendőrség sajtóügyeletese közölte: kizárható, hogy késelés vagy verekedés okozta volna a három lány halálát." persze vicces, mert nezzetek csak a videot: 0:26-nal: "egyértelműen kizárható az, hogy nem történt késelés az este folyamán" persze valoszinu csak a rendorcsaj buta, de ha keseles tortent, durva lenne, ha vedenek a keseloket.... |
Quote:
|
én is olvastam a hírt reggel, és megrázó képeket raktak fel az origo-ra. sokáig nem ment ki a fejemből az eset, nagyon sajnálom a 3 lány szüleit, őszinte részvét nekik így ismeretlenbe is :(
|
Ez valami borzasztó. Elmennek szórakozni és még csak nem is sejtik, hogy soha többé nem mennek haza. :( Részvétem a szüleiknek!
|
Van azért pár enyhén szólva "érdekes" körülmény...
Pl. mitől tört ki a pánikhangulat? Nem hinném, hogy ha túl sok embert engednek be, utána kizavarnának egyszerre mindenkit, és "újraszámoljuk" ez marhaság. Késeléses "szemtanúkat" is fenntartásokkal kell kezelni, kb. mindegyik "a haverom hallotta hogy a Peti látta" típusba tartozik szerintem. Valami viszont biztos történt, de hogy pontosan mi, azt lehet hogy soha nem fogjuk megtudni, és ami még rosszabb, az áldozatok hozzátartozói sem :( |
Quote:
|
Quote:
En ha 30x nem mondtam, egyszer sem. Szoval innentol nem ertem Jack ilyen beszolasait a sunyisagrol... (De mar nem is valaszolok, csak nevetek rajta) :) |
Quote:
lehet te azért kotogetsz mnt-t hogy azt késobb bontsad az emberek tobbsége meg azért hogy másokat usson utána a pleknibol támadás is stratégia valahol de attol még nem lesz szép dolog az ha valakinek az arcábamosolyogsz majd beleversz egy jonagyot :D |
Quote:
|
Mondjuk anno Gárdi húzása spec. elég gerinctelen volt velünk szemben... mnt-s volt és jóban volt Killerrel is. elkezdett szórakozni,hogy bontogatta részegen az mnt... meg kidobott egy tagot és ránk állt azt egyszer kiküldött kv elején 1katonát klánseregnek. persze közben állitgatta,hogy csak poénkodik. szerencsére kidobtunk egy tagot biztos ami ziher alapon. és tényleg kimozdultak akkor. ő még azt se vállalta fel,hogy megakar minket támadni...
|
Quote:
Pár napja a belső fórumos vita kapcsán feltettem a kérdést, hogy emberek "nagy súlyú" hozzászólásokat miért ejtenek meg olyan témákban, melyekben tökéletesen idegenek? Akkor ezt nagy felzúdulás kísérte, mégis ahogy később V mester és Kutyi is írja, ha ezt a hozzáállást szabadjára engedjük (értsd: nem teremtjük le a hozzászólót hozzá nem értése miatt), akkor ennek lehetnek beláthatatlan negatív következményei (sok lúd disznót győz) is. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A plusz adalék az volt, hogy én bizony tegnap ott volna a környéken, Dragiékkal buliztunk egy közeli szórakozóhelyen. A nagy tömeg miatt azt mondtam én indulok hazafelé és pont mikor a nyugatihoz értem, özönlöttek ki az emberek.. a rendőrök oldalán siettem megtudni mi történhetett, rengeteg ismerősöm zokogva borult a nyakamba. |
Quote:
|
Quote:
Valaki felvilágosítana? Zöldben is lehet, ha nem akarjátok ide írni. |
Quote:
Quote:
|
Ma este 20 órakor megemlékezés a helszínen (nyugati pu, skála). Én ott leszek, remélem minél többen.
|
Quote:
|
Olvasom, de mi értelme a késelést tagadni, a boncolási jegyzőkönyvből úgyis kiderül...
|
Quote:
|
Quote:
néha megkellmondjam nem értem honnan jonnek eggyeseknek ezek szted aki odamegy azonositani nem fogja megnézni a lányát, testvérét vagy feleségét vagy akárkije is legyen a szerencsétlen akit halálraszurkáltak elhalgatni elszoktak dolgokat a nyomozás érdekében de hogy meghamisitanák az elég nevetséges kovetkeztetés persze biztos gyorsan hivnak egy plasztikaisebészt hogy eltuntesse a nyomokat nem ? |
Quote:
Természetesen nem fogják eltüntetni a nyomokat, mert mindenki hinni fog a papírnak, és legyen úgy hogy nem késelés volt. De ha valaki befolyásosnak nem érdeke hogy kiderüljön az igazság, akkor az nem fog, és hidd el a lányok családja az nem beszélne. De alapvetően nem hiszem azt, hogy itt erről lenne most szó, csak azt mondom hogy nem lepődnék meg egy ilyen ügymeneten sem, és aki ezt elképzelhetetlennek tartja az lég nagy szemellenzőt hord. |
Quote:
|
Quote:
akkor elnézést már majdnem elhittem hogy ismeri mind3 osszes családtagját azért mer kijelenteni olyan dolgokat hogy ok nem beszélnének |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Őszinte részvétem a Hozzátartozóknak! |
Van egy problémám, ami mostanában sokszor előjön. A hírek miatt. Egyrészt, igen ismerem azt amiről Debilke beszél és sokszor -sajnos nagyon sokszor- igaza is van. Valóban az ember olyan állatfaj aki bármikor képes rémhíreket terjeszteni és felfújni egyre nagyobb lufivá...
Másrészt viszont, az alatt a néhány év alatt amit megéltem, kialakult bennem némi gyanakvás. Ez a gyanakvás tapasztalatokon alapul és arra irányul, hogy nem ritkán fordul elő, hogy valamit eltitkolnak, eltusolnak, vélt-valós közösségi, vagy befolyással rendelkező emberek egyéni érekei miatt. Lásd pl Császár Előd drogos gázolásai, melyeket sokáig rendre megúszott. Ezek után kérdem én: Kinek lehet hinni ebben az országban? |
Quote:
és innentől már mindenki ismeri a forgatókönyvet... |
Ati, küldenék Neked itt egy üzenetet, megoldható?
De végülis nem titok, beírom a Poker Klubos topicba |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:30. |