![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igaz könnyítés, jobb mint a 10k heki vagy 11k , kérdezem ki az akinek van elég pénze eddig felmenni , nem úgy, hogy belépek egy dúskáló klánba és felkocogok mert úgy valóban nem sok. tételezzük fel, van egy 4 tagú szövi amivel megyek körbe körbe nem vár senki A ban, hány milliárd kell mire mind a topban leszünk (nem fedezgetős elfekkel természetesen)Tapasztalatom szerint egy átlag szövi összes pénzéből az egyik ori tud felmenni jelenleg a topba, véleményem szerint a híd még mindig túl messze van :( pozitív viszont az is már ha legalább nem emelkedik majd a top határa:) |
Quote:
|
Quote:
És ismét hangsúlyozom, hogy ez a 9000 hektár még nem feltétlenül végleges. |
Üdv
A 9 k heki sok. Tudom sokaknak nem oszt nem szoroz de 7-8 K heki jobb lenne. Legfeljebb 8, mert épp kétszerese a 4 k hekinek. Ez legalább ~1 k heki könnyítés lenne a jelenlegi értékhez képest. Szóval a 8 K hekit javaslom. (Amúgy nekem mindegy, mert B-ből forgok, csak jó lenne ha többen kapnának kedvet az A csopihoz.) |
Quote:
Ha ezt ez elvet követjük, akkor legyen a kettőkörösnek 4,5k heki. |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem ez a megbeszélés nem erről szól hogy mit hogyan lehet megcsinálni!
és nem hiszem más játékát minősíteni kellene! |
Én annyit fűznék csak hozzá, hogy aki a kedvezményes fordulást választja, az is kapjon egy kis kettest, de mondjuk vörös színnel, de csak egy szemet tud válassztani. Így látnák már rajta, hoy egyszer teljesítette a kedv.ford. kritériumait.
|
Quote:
|
Ennek én se látom semmi szükségét. Az érintett országoknak a feljutás menüben jelezve lesz, hogy fél év múlva is tudják, hogy egy kör már megvolt, de másnak szerintem ezt nem kell látnia.
|
Quote:
|
Quote:
|
lehet ezt jóval finomabban is jelezni egy vörösen virító számnál, de itt szerintem nem a karácsonyfa-effekttel van a fő gondja többeknek, hanem magával a jelzéssel.
|
Quote:
Csak szerintem ez tobb gondot okozna, a buta kerdesekkel, mint amit megold. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
egy kérdés..
mi van, ha én felmegyek 4k hekire, mert pl épp nincs időm játszani és lefordulok, de mikor legközelebb arra járok eljutok 9k hekiig, mert épp ráértem kicsit, és aztán megint nem lesz időm, így megint 4k-ról fordulok? magyarul, ha 4k-ról fordulok, majd 9k-ról, akkor elveszik az első megszerzett "4k-s kedvezmény" és 2 kört kell mennem, vagy megmarad és csak egyet? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
én meg már nem tudtam, hogy mi ez a ketyegés, de akkor ez volt;)
|
kíváncsi leszek hogy vajon ez hoz-e életet az 1/A-ba mert ráférne egy erős vérfrissítés :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*3000.* |
akkor ne székletezzünk tovább, had szóljon!
|
azért talán a határokon lehetne egy kicsit változtatni.
vagy nem? a 4000 szerintem nem erős a 9000-re tartom egy kicsit erősnek |
Quote:
Kis segítségképp itt az A-s orim neve lentebb, dobd be a számát a keresőbe (belépsz az oridba és bal oldalt a menüsorban "Keresés"):D |
Quote:
"Ezzel a megoldással a zsír idiótáknak sikerül kedvezményt adni , a profiknak mindegy, akik viszont szeretnek játszani és fordulnának A ból azok megint csöbörből vödörbe estek." Sőt nem csak engem, (akiről tudott, ha olvastad a témát, hogy az első adandó alkalommal élek a kedvezménnyel), hanem mindenkit, akinek nincs napi 24 órája az 1/A-ra, vagy egyszerűen nem szeret ott játszani. Amitől még nem feltétlenül zsír idióta. Nem nézem meg az országodat, nem érdekel, hányadik vagy. Ha így reklámozod, akkor nyilván magasan állsz, gratulálok hozzá. Szóval a kedvezményes lefordulás nyilván nem érint. |
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |