![]() |
Quote:
|
|
Quote:
|
a tesóm jóvoltából már kb ezredik alkalommal:
Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End) |
Quote:
Továbbá "Rabszolgák Zsidók születtek szolgálni a fáraót" "Megölni az elsőszülött fáraó fiút" "Hadd menjen a népem, G˘sen földjére" " Vér Fut le vörösen �s sűrűn a Níluson Csapás Három napos Sötétség, éljen a tűz" " Megölöm az elsöszülötteket" " Bárányvérrel festett ajtó" Asszem szinte a teljes szöveget beletettem. Ha ebből nem tudod felfedezni a könyvek könyvét javaslom olvasásra :D Külösen a zsidók egyiptomban részt :D |
Dino Merlin - Zaspao je mjesec
Dino Merlin - Ako me ikada sretneš Dino Merlin - Bosnom pehar probeharao Dino Merlin - Božić je Dino Merlin - Da ti kažem šta mi je Dino Merlin - Danas sam ok Dino Merlin - Ja potpuno terzan umirem Dino Merlin - Kad zamirišu jorgovani Dino Merlin - Kokuzna vremena Dino Merlin - Mostarka Dino Merlin - Pala magla Dino Merlin - Smehom strah pokrijem Dino Merlin - Vojnik sreće :cool: ;) Dino Merlin - Učini mi pravu stvar Dino Merlin - Zar je to sve ćto je ostalo http://www.my-smileys.de/smileys3/00009019.gif |
Föld lakói, remeghetnek,
hódolhatnak félelemnek de te szilárd lábakon állj, s maradj meg mindig ilyennek vedd a napot ajándéknak, amit mások pazarolnak, ne vedd magadra, ha semmibe vesznek, nekem mindig ajándék vagy... |
Xepi, nekem is kb 1mp alatt kidobta a gugli :D
bár bátyámnak köszönhetően amúgyis ismertem.. nah most viszont ezt hallgassa meg mindenki :rolleyes: http://youtube.com/watch?v=MUueNu6XFT0 Anathema - A Dying Wish |
Lord - Vándor, Apáink útján
|
Enya-összes
csak a lazulás meglegyen:D |
Theater of Tragedy - A Hamlet for a Southful Vassal
http://youtube.com/watch?v=FOmDa3zbRwA noh Arden idegzetének nem tett jót így hajnal 3kor, szóval csak erős idegzetűeknek ajánlom.. :D pedig nem is zúzás :rolleyes: |
Cameo - Word up (egy kis ósuli zene)
utána meg tovább zúzda hogy el ne aludjak vmi matek zene:D |
Quote:
|
Quote:
Seregek indításához javaslom a következő lágy szerzeményt :) : http://youtube.com/watch?v=mSl77f2X0jU Azt mondjuk nem vágom, hogy mi alapján került mellé a képi világ... :) |
|
Quote:
Lehet a sereget nem is kiküldöd hanem magától kimenekül :D Anyum mindig azt mondta, hogy olyan zenét hallgatok, ami szerinte még a temetőből is elűzné a halottakat.. |
Quote:
|
Quote:
Vicces, éppen egy Graveworm és egy Catamenia album volt a playlistemben, mert valóban hasonlítanak szerintem is, és éppen ilyen hangulatom volt :). Pontosan nem tudom hogy kik játszanak ezekben az együttesekben, csak hallgatom őket -és jók :D |
Quote:
Nekem most inkább Doors-os hangulatom volt máma:P Bár egy kis 1349re is ráfanyalodtam. Mindenesetre tetszik:) |
Rómeó vérzik - Térdelj elém
|
Bill - Rossz vér.
|
Bonanza Banzai - Elmondatott :cool:
|
Moonsorrow - Raunioilla
|
Ákos - Gépszabadság
|
Quote:
Azt hiszem nagyon egyezik az ízlésünk:) |
Quote:
Carpathian Forest - Nostalgia |
Eternal Tears of Sorrow - Upon The Moons
|
KFT - Afrika :cool:
"...A lányokat majd a bozótba csábítom Egy négercsókért mindenem odaadom Utólag úgyis az egészet letagadom Ha kérditek idehaza: Na milyen volt Afrika? Aha-ha" http://emoticons4u.com/music/musik24.gif http://emoticons4u.com/cool/cool17.gif |
SoaD-Aerials
SoaD-Chop Suey biztos örülnek a szomszédok így hajnalok-hajnalán :D |
ATB: Remember
|
Ákos - Fénykép
Fekete haj, És fekete szem, Itt tizennyolc lehetsz, Úgy hiszem. Rád az vigyáz, Akiben ragyog a Rend, Mintha nem tudnád még, Hogy mit jelent, Hogy szeretni szent. Nézd, Fakó ez a kép, De bennem szép, Ugyanúgy, mint rég. Mert bennem a fénykép, Benned a Fény képe ég, Mindig ég. Legyőzhetetlen, De sebezhető, Téged ilyennek lát Az örök Idő. Ha vágyak rabja vagy, Hát lázadj fel, Fektedből térdre Az ima emel, Mert szeretned kell. Nézd, Fakó ez a kép, De bennem szép, Ugyanúgy, mint rég. Mert bennem a fénykép, Benned a Fény képe ég, Mindig ég. |
Ez már csak egy ilyen nap.:o Ákos - Az utolsó levél |
Tejus a Barbie girl-t :D :D :D
|
|
The Bloodhound Gang - The Ballad of Chasey Lane
|
Edda & Ákos - Hűtlen
Ment a hűtlen nehéz fejjel Visszamenne, de ő már nem kell, Érzi, hálátlan lett sorsa. Keserű könnye arcát mossa. Arra gondol, őt ki szerette. Ha szerette, el mért engedte. Vissza nem jön többé soha. Bárcsak békén hagyták volna. Minden hajnal övé marad. Látja szállni a madarakat. Hosszú, hosszú ideje vár. Nem számolja a napokat már. Amíg él, el nem felejti, hogy a múltat ki nem tépheti szívéből. Amíg él, el nem felejti, hogy a múltat ki nem tépheti szívéből. Megállt egyszer, visszanézett Nézte, nézte a messzeséget. Sárga lámpák jelzik útját. Otthon hagyta minden múltját. Ment a hűtlen nehéz fejjel. Tudja jól, hogy ő már nem kell. Ég veletek! Mást nem mondott. Szeme túlragyogott minden csillagot Minden hajnal övé marad. Látja szállni a madarakat. Hosszú, hosszú ideje már. Nem számolja a napokat már. Amíg él, el nem felejti, hogy a múltat ki nem tépheti szívéből. Amíg él, el nem felejti, hogy a múltat ki nem tépheti szívéből. |
kutya horkolást:D
|
Catamenia - The Heart of Darkness
Frost came and took your heart of darkness You're lost, fear creeps in and let it start Night cracks the spine of dying day Fight but you can't make it go away Fill your soul with ravenous fire Kill the light and reborn for the light End up times among the pathetic lies Rise above the majestic life Open mind for a newfound world to be the part of our herd Follow us, the heart of darkness Follow us, no more mortal Come with us, the heart of darkness Follow us and you're free Blind was the son who promised us the new kingdom Died by our sins, but took away your freedom The word was spread with inquisitions blades Life for sale, they decided dying days |
Dr Alban/EuroDance/ - Let The Beat Go On
... és mindjárt egy másikat is :D |
A másik pedig:
Ákos - Az utolsó levél ... nincs lehetetlen ;) |
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |