![]() |
Quote:
|
Quote:
Most már én is tudom:cool: |
Quote:
|
Quote:
CSak a Kornélia névből gondoltam, hogy ő az, mert női név + őt vertem be földre :) |
Quote:
Ez volt a második párbajom, nem igen értek még hozzá:D |
Quote:
|
Quote:
Csak gyere gyakrabban. |
Kevés volt a fém...
Ha meg ki van zárva varo/toliképzés, sztem felesleges túltölteni kocsmát, mindegy lenne, ha több lenne az alapkatona... Attila egy ütés katikkal és deffelés el kell dönteni, hogy nyerni akarsz így, vagy azt, hogy népszerűek legyenek a szervezett párbajaid... mert én ilyenre sztem többet nem szánok időt |
http://hodito.hu/parbaj/1175.html
Teljes lista az elmúlt 24 óráról: 2009-12-12 13:00:11 B (#1000001) elfoglalt 16 hektárt C (#1000002) országától. 2009-12-12 13:00:11 C (#1000002) megtámadta E (#1000004) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-12-12 12:06:06 E (#1000004) elfoglalt 13 hektárt B (#1000001) országától. |
Quote:
Quote:
Akkor legközelebb a próba párbajt nem fogod megkérdezni, hogy mire;) Én se élveztem annyira, mert csak hárman voltunk, de a népszerűség nem ezen fog múlni, mert nem volt itt három ember. Te pedig a végén beírtad a fórumra, hogy kimentél, csak hogy B beférjen hozzád. Ez egy vicc:) Azért jöttél ki 700 támadóval meg 300 lóval rám, hogy beférjen hozzád B??:eek::D Nem azért jöttél, mert nyerni akartál? Na mind1, azért köszi a játékot:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pool rágyúrt a támadásra, és majdnem befért hozzám, de nem jött neki össze. Te pedig beverted, szóval jól összejött neked a végén:) Quote:
Nem lökött elég védelmet, mert támadásra gyúrt. Most nem jött neki össze, ez van :):D |
Quote:
Köszönöm a párbajt! :) Várom a következőt... :p Megyek tanulni... jövőhéten 4 vizsgám lesz... :( |
Quote:
ha nem megyek ki, nem fér be, al o védett volna annyit, meg akkor a támadót lefokozom |
Quote:
Quote:
Akkor meg minek írtad ki fórumra, hogy kimész, ha én már kimentem? :D Vagy miért nem bíztál benne, hogy kinn vagyok, és jössz több sereggel nekem? :) Igazából tök mindegy... :) kár ezen rágódni... így jött össze, legközelebb majd máshogy lesz... :p és remélem nem én kapom az első támadást... :D |
Hoppá, pont a párbaj topicba nem írtam... Este ingyenpárbaj.
|
Quote:
Csinálhatnál több ilyet:) |
Quote:
|
még van egy 15. jelentkező... :)
|
Mindjárt kezdés!
Sok sikert! :) Majdnem meglett a teltház. :) |
Quote:
játszol Te is? :) |
Quote:
|
És ahogy nézem, még egy csomó másik ember se játszott... :) De legalább nincs senki kezdő hektár alá ütve, ezek szerint annyira nem lehetett rossz. :)
A szemlélődőknek eredmény itt: http://hodito.hu/parbaj/1178.html |
Quote:
Quote:
amúgy hódítós óra szerint teljesen pontosan egészkor kezdődik és ér véget ugye? szóval nincs olyan, hogy egy kört csúszik mondjuk, max 1-2 percet... |
Quote:
Nem pontosan egészkor kezdődik, és nem is akkor van vége. Egy perccel egész után történik mindkettő. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Illetve a mobilnet lassúsága miatt az első kör, ami gyakorlatilag 2 perces, mindig izzasztó szokott lenni, hogy végezzek a teendőkkel. .:D |
Quote:
|
Quote:
Szerintem Pool nyert volna, ha időben kezdi a párbajt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vasárnapra csináltam párbajt, akit érdekel, full harcolósra próbáltam megoldani...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Még 1 hely a párbajon
|
betelt.....
|
All times are GMT +1. The time now is 15:15. |