![]() |
Quote:
|
Quote:
Igen, ez nem rossz gondolat. Sajnálom, de én játszani jövök ide nem olvasgatni. a változásokról meg nem magamat kellene informálnom hanem valaki másnak. |
Bazzeg én csak azt dolgot nem értem, hogy miért nyávognak egyesek, azért, hogy most annyi az elfnek. Mert mindennapi teendő, hogy gyujtogass valakit, meg ártózz, mert akkor elhiszem, hogy az oridnak kampec! Meg ha rádszáll egy szövi(4 vs 1), akkor nem is nagyon gyujtogatnék, sokkal jobb ha kussba maradsz ilyenkor, ha olyan a helyzet!:p
Jah, és ha a haszonszerzésre adtak volna 80%-ot, akkor elhiszem, hogy azt mondod hogy 'megszivattak'! U.I.: ha olvasni nem szeretsz, akkor a súgót és az etiketteket sem olvastad el!:P Szerintem nyilatkozz holnap, mert most nagyon fáradt vagy:D |
Quote:
lehetne ez piros? elf szakszerv |
Quote:
ez lenne a játék? kussolj ha rád szállnak? érdekes látásmód. Viszont látom, azt te is tudod, hogy vége az elfnek :) de egyszerűbb törölni akkor a fajt, nem ilyen gyurcsányos "reformba" kezdeni ;) nem voltam olyan aki csak úgy gyújtogatott vagy gyilkolt, csak ha nekem jöttek, de ezt minden faj megteszi. Ezt nevezik önvédelemnek amire most már teljesen alkalmatlan az elf. Az óriás renget (sokszor ok nélkül, kedvtelésből) akkor legyen neki 80%? az ork támad, akkor legyen neki is 80% ? Minden fajjal vissza lehet élni. Szerintem hiba volt amit az elfel csináltak, ennyi. |
OFF(member, nem off:D ):
A 2/B be van elfem, gyüjtöm pénzt a bányából, láthatatlanul fejlődök, van vagy 2k tolim:D :D , és eddig csak egy 5 személyiséges ork kezdett ki velem.:D Már ha békés faj, akkor tényleg nem értem miért van bánya -30% termelés. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, most már eltelt egy kis idő, az elf faj módosítás után.:)
Szerintem már elfelejtetted, de tudnál adi egy elf arányt, és ha már pont ott vagy akkor egy orkot is. KÖSZI. |
Quote:
|
Quote:
De ez az eltelt idő szerintem kevés ahoz, hogy aki váltani akar váltani tudjon róla... Majd 1000-1500kör múlva, már lehet hogy lenne változás. |
Quote:
A 2 hét szerintem is kevés, pláne, hogy nincs meg az eredeti kiindulási arány, ami az elf erősítése előtt volt. Arra nem volt senki ilyen kíváncsi, hogy no akkor mennyivel NŐTT hirtelen az elfek aránya. :) |
Quote:
Olyan mint, hát nem tudok példát mondani :D mondjuk aranyi fordulat (másképp Arany János-i fordulat), jobb példát nem tudtam kiötleni :) |
Quote:
(ezt arra írtam csak, hogy még el kell telnie némi időnek, amíg érdemes azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy nőtt az elfek száma, csökkent, vagy ugyanannyi maradt a változások után). |
Quote:
Goldynak: mivel a te hsz edről jutott eszmbe azért idéztem azt, nem volt kedvem visszakeresni 50 oldallal hogy ki volt az első aki leírta, de úgy gondolom nem irtam semmi olyasmit ami arra utalna hogy te kezdted el. A módosításról meg annyit h örüljetek neki mert ha nem örültük akkor is van. Tekizni még lehet ; ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No, anélkül hogy újra akarnám gerjeszteni az indulatokat, halkan közlöm, hogy most kezdem érezni magamon (illetve a szövetségemen), mire jó (illetve nem jó) ez az "új" elf. Egy szövetség nekünk állt, és sajnos nálunk 2 elf is van, amelyekkel néhány nappal ezelőtt szétszedtük volna őket, de most csak nézzük és számoljuk a veszteségeket. Az elfeink egyszerűen használhatatlanok ebben az esetben, a másik két tag meg kevés egy egész szövetség ellen.
Azaz amitől eddig tartottam, az most beigazolódni látszik. Bár nyilván az is lehet, hogy mi nem vagyunk elég rugalmasak, találékonyak vagy ügyesek, de ez van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem most csak 5-ös szinten van elfem...amit épp a változtatások előtt kezdett meg egy szövi...mikor bekerültek a szankciók,akkor már tehetetlen voltam...többekközt ezért is kardoskodtam a változások ellen illetve megoldásának sürgetése mellett -->az akkori hevességemért ezúton is elnézést kérek minden olyantól,akinek esetleg kicsit nyersebben szóltam,hogy olvasson vissza,ne offoljon és személyeskedjen...Azóta sikerült felülkerekednem a szövim mf-ként...:) Szerintem Ati elérte a célját,ugyanis az én mf elfem kitűnő védekező,s bár támadásban nem jeleskedik,önfenntartó és lehet vele turpisságokat csinálni :) Egy szöviben sem állná meg a helyét,ez tény,viszont aki nem akar hadi lenni,viszont mf-ként szeretné folytatni...annak melegen ajánlom :) |
Na ja... tudom én, hogy mf-ként ellennék az elfemmel, de nem szeretném bontani a szövetségemet, mert jó haverok vagyunk, akikkel régóta haladunk együtt, ráadásul mf-ként nem nagyon élvezném a játékot. Unnám, na.
Most még valahogy kihúzzuk, aztán meglátjuk... |
Quote:
Szomorú, hogy ilyeneken el kell gondolkodni. :) |
Quote:
(Nagy a szám, mi? :cool::cool:) |
Quote:
Nos , ez szükségszerű (bár jó megoldás) De az 1/a ban lévő szövis elf most csináljon 1 személyes klánt? Itt úgyis mindenki mf :) Vagy váltsak fajt már megint? De miután önerőből előre mentem 200 helyet, most csak nem fogok újrázni. Inkább csinálom ezzel a szerencsétlennel tovább. A klánunkban még engem is gyakran kérnek (mert feledékenyek), hogy xy varázsló rengetéseire válaszoljak egy nyaknyiszával, vagy játszak a gyufával, én meg csak széttárom a karjaim. A szöviben már csak épületszámlálónak vagyok jó. Persze megcsinálhatom a beton elfet - magam örömére, bár a tolik számát így is magasan kell még tartanom, mert a napokban 2 elf is bekukkantott hozzám tolival , talán ők nem olvasták az új szabályokat :) Bár azt tartja a mondás, hogy minden rosszban van valami jó - de még arra nem jöttem rá. |
Quote:
|
Emberek !! :)
Jelenthetem,hogy az elf kítűnően megfelelt a próbán. Akaratlanul is beton lettem,bár csak 16% tornyot tartottam,mf-ként kítűnőre vizsgázott,mégis,itt az ideje,hogy váltsak :) Kicsit több védelem,kicsivel több tanya és kész a fél-elf orim szintlépéskor ... és bevédve,önellátóan akár még heccből is gyújtogathatok :) De jó is lesz .. mindjárt sírok :) |
Quote:
Gyufát adjak, vagy zsebkendőt ? |
Quote:
Inkább hívd a tűzoltókat,mert mostantól lángolni fog minden ház a nyomomban ... |
Quote:
|
Egy hónap telt el az Elf maluszainak bevezetése óta.
Elfek aránya: 10,28% A csökkenés minimális, azt hiszem, hogy itt sokkal inkább a "csakazértsem leszek többet elf" megmutatkozása látszik azoktól, akiknek nem tetszett a faj békésebb útra terelése. |
Quote:
|
Quote:
|
Adj nekik egy kis idöt:(,legyen idejük szintet lépni.
|
Quote:
|
Ok ok,értem:)
*rövid* |
Quote:
|
Quote:
|
arányt hi hi,a gyanum az hogy 0 % alatti:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |