![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Xxxx (#yyyxxx)
2007-11-08 21:22:59 Helyezés: 95 Érték: 31923 Szövetségeseket keresünk 30ezer pont fölött vagy min 10ezer valamivel vip nem szükséges csak használd a forumot... a többit zöldben Ehh :rolleyes: |
xyxyxy (#xyxyxy)
2007-11-08 13:19:07 Helyezés: 157 Érték: 9489 Hella!!! Szövetségeseket keresek,de még kezdövagyo,jostratéga-de itt Törp. Ha valaki lát a gabajban okit akkor várom válaszát!!!!!! Ennyi! :D |
"Üdvözlet!
Szövetségbe keresünk 2 hadis orit. - tapasztalat szükséges - óriás, gnóm, ork fajok - személyiség harcos, tudós, vándor - msn, vip jó ha van - napi minimum 1x-i belépés - csapatszellem A közeljövőben nem szándékozunk nagyon föl, tehát, jó ha 200 heki alatt vagy, ha nem, akkor majd teszünk róla :) A többit zöldben. Wand" Aki Wand kisoriját keresi. ;) :D:D:D |
Nekem az angol dplomáciai üzenetek tetszenek igazán:D
vvvvv (#99999) 2007-11-08 08:05:38 Rank: 0000 Value: 0000 i need alies. |
Quote:
|
Helyezés: 222
Érték: 16499 Keresek 4. számú szövinek egy elég hadias országot, akinek úgy 500-600-700 varázslója van. Akit érdekel, írjon. Levelet xxxyyy- os számra küldhettek. És Megnemtámadásit kötök akárkivel. No comment:) |
xz (#000000)
2007-11-09 19:20:45 Helyezés: 49 Érték: xxxxx velem is bekerülhettek a történekem könyvbe:P de mivel nem akarok kitiltást és megfáradtam ezért MNT-ket elfogazok:D összesen tíz darabot(10) tehát ha csak te akarsz bekkerülni külddj gyorsan 10 ajánlatot:D Ez is jópofa. |
xxxxxxx (#xxxxxx)
Helyezés: 373 Érték: 14886 segitség! ez van: Embereid nem nézik jó szemmel, hogy idődet más országok leigázásával töltöd. Úgy vélik, még nagy lehetőségek állnának országod előtt egy magasabb szinten. " mért??? még jó hogy a dipi szövi keresésére való :d |
Quote:
Szóval szintet lépett volna:rolleyes::D |
xxxxxx (#xxxxxx)
Helyezés: 2101 Érték: 16555 Fosztogatásra való csapatokat várok hazámba. ezt nem értem, ennek mi lehet a lényege??? |
xxxxxx (#xxxxxx)
Helyezés: 2027 Érték: 17505 Hello! szövimbe tagokat keresek. hullák előnyben. jelentkezés nálam. volt egy szövim régen ő is ilyet rakott be a dipibe óriás vari volt 1 kocsmával :D várta a sok jóhiszemü hulla üzijét akiket utána nyugodtan lohatott :D gömbre se kellett pazarolni a készülit :d |
Quote:
Vagy hackernek :) |
Über varis lehetett ha csak ilyen hirdetéssel tudott benézni valakihez:D
|
Quote:
|
Kicsit lefáradt az agyam és valamit nem értek: egy átlag hullától mit lehet lopni, amit alsóbb szinteken megéri ellopni? Lehet hülyén gondolom, de arrafelé a tekercs a legnagyobb érték, abban pedig nem áll valami jól az átlag hulla ori.
|
Quote:
|
Dipis szösszenetek (#999999)
2007-11-14 19:30:53 Helyezés: 13milla Érték: 18. Sziasztok! Szövetségest keresek.Ember vándor vagyok! Fél elitek is jöhetnek de leg inkáb ember. új faj..(am sztem fél-elfre gondolt cask kezdő) |
Quote:
Én az egész hirdetésben csak a feladó értékét meg helyezését nem értem :) |
sziastok!!
szövetség vezére vagyok!!!kemeny elites szovit akarnek alapitani!!meg van 2 hej a szovinkben!!akvit kel legyel ahoz hogy legyel velunk 1 szoviben!!nem kel felcsed a katonaid mikor haborul van a szo!!! Nekem meg a helyesírás a halálom :) |
Quote:
|
Helyezés: 214
Érték: 17066 4. számú szövinek keresnék egy jó nagy haderővel (beleértve tolvajok és varázslók) rendelkező országot. Jelentkezni nálam lehet. Akit érdekel, írjon. Szóval szükséges a jó nagy haderő és a sok toli/vari :cool::) Egy giga erős orit akar az emberünk:D |
Quote:
Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből? |
Quote:
|
Csatlakozom, van egy rakás termelő hulla az alacsonyabb szinteken. meg aztán nem utolsó infó az sem, hgoy ki hulla.... Egy jópár rúnát meg készültséget meg lehet spórolni ezen az infón.... És akkor már csak azt kell meggömbözni, vagy szövifelmérni, aki a legszimpatikusabb a sok közül. :D Mondjuk a friss sorszámúak, akik nagy valószínűséggel kezdők, és még megvan a 14 raktáruk. Vagy még több is... :D
|
Quote:
Ez max 5. szinten megy bár nem próbáltam feljebb keresni ehez hasonló orikat,mert nem vagyok egy lopós fajta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
[Nem elfogadható üzenet jelentése] VALAKI (#xxxxxx)
2007 Helyezés: Érték: Ork vagyok! keresek szövetségest akinek nem a háborúzás a legfontosabb! háát én msot ezen jót nevettem :D |
Quote:
Nekem gyorsban volt egy elég különös élményem,mikor egy friss szövi,3 hulla egy óriás varival,mind teljesen kiépítve és feltöltve,fejenként 1 mrd kp-val,ráadásul úgy,hogy mindtől álomhúzásokkal jött a teki .. mindezt úgy,hogy csak pár órája jöttek ki a védelem alól. Időnként naiv vagyok .. biztos mindnek pont bejött a fogója .. |
Quote:
Ezen én is, és épp msot akartam bemásolni, de beelőztél:D:D Ha nem a háború a legfontosabb nekem, tuti orkot indítanék én is:) |
Quote:
|
Quote:
Ha már belekötsz más gépelési hibájába, akkor figyelhetnél a saját post-od helyesírására!:rolleyes: |
Quote:
|
Egyébként emiatt néztem most be:
ő (#) 2007-11-17 15:38:31 Helyezés: felettem Érték: sok Ahoy, zombi szemünk vérbelábad a +6ottságtól, ha hidexemű harcona hadúrként hazánkkal hívod harcba hősi hadaidat, v magasztos mágusként mifelőlünk machinálsz mindenféle misztiqs-mítisqs mágiával! Ha csatlakozol, nem csalatkozol! Remek hangulatú bulik, a ripityomra zúzott ellent a bejárónő felporszívózza! Ha itt vagy a közelben, ki ne hagyd! Ja! Süsü is velünk vadkörtézik... :-) intergalaktiqs üdvözlettel: a menedzsment :-) P.S.: nem látta vlki az ápolókat a gyógyszereimmel? Nem? különös... Gyöngyszem lassúból. Szerintem nagyon jópofa! |
izé (#6jegyűszám)
2007-11-17 06:53:54 Helyezés: ennyi Érték: annyi Üdv! Fekete Komédiásokat keresek akik hulla jól végig verik a csoportot,élőholtak előnybe. Darton legyen veletek :D |
xxxxx (#xxxxxx)
2007-11-19 18:57:27 Helyezés: xxxxx Érték: 21915 Sziasztok! Fél-elf vari vagyok és szövit keresek, vagy alapítanék. Akit érdekel írjon. Hullák kíméljenek! Üdv xxx |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |