![]() |
Quote:
|
Quote:
2. a 270.párbajnál voltam kb eöször (ezek nem pontos számok-5+5belefér:P)és ott már igencsak 2k áron volt a drágakő:)kellett pár párbaj mire beleledünltem de a dobogora hamar felfértem:P ja pls adja már meg valaki a párbaj honlapját:Dharcosok orim jegyzetében van de azt meg vippelni kell,hogy müködjön:) |
Quote:
most bemutatom kb 25perc mulva a 500.párbaj felett ;)500-600ig(600után már nem hiszem,hogy voltam harcosok birtokaa orimmal) |
Quote:
A rendörségre is ugy mész el,hogy:láttam ott valakit aki megölt valakit valamivel,valamikor ,valahol?:) |
Nem én haragszom rátok hanem ti haragszotok rám ugyhogy akinek gondja van velem azután nem én fogok járni.Majd ha nekem lesz gondom veletek akkor igen:P
Szecsa:légy türelemmel mindent megtudsz amjd az orimrol:O) Csak várd meg amig bemaxolok:) |
szerintem túlzás hogy haragudnánk rád :D ha lenne miért akkor bannolva lennél :D csak annyira nagy az arcod néha, hogy az már ingerel minket :D:D:D
(mellesleg ennyi erővel én is kiválogathatom hogy mikor voltam a legjobb a párbajokon, és azt mondhatnám hogy akkor tudtam párbajozni, előtte nem, aztán elfelejtettem, csak azt vegyük számon... ehh...) |
Én szerintem ne igazan emlegesd az 500 feletti parbajokat.Azok mar nem a régi szabalyok szerinti parbajok.Nem igaza lehet összehasonlitani azokat az eredményeket.Nekem speciel az uj nem is teccik.
Itt mar minden kezdes mas tehat az eredmeny se azt mutatja hogy mit ertel el. Voltam parszor egyeni beallitasos parbajon es furcsa mod az nyert majdnem mindig aki csinalta. En csak azt nem ertettem hogy miert mondod hogy te milyne jo vagy.A parbaj se 1-1 ember harca.Biztos te is jartal mar ugy hogy keresztbevertek.Vagy mondjuk csak vart csinalt valaki es leviharozott. ERRe mondom azt hogy a parbaj vezselyes.Ssoe tudod meg hogy jksz el e vki.Mert ugye siman lehet sajnos.:( Ezzel nem mondom hogy te azt csinltad bar vki utolt mar erre is. |
Quote:
|
azért kíváncsi vagyok, hogy a mi kis Hódítós Anettkánk mikor unja meg a közszereplést.. szóval Harcosok rájöhetnél már arra, hogy minél jobban bizonygatod, hogy milyen jó játékos vagy, annál hiteltelenebb az egész.. ha jó játékos vagy, akkor azt majd mások mondani fogják rólad, és nem kell semmi önhype :rolleyes:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:51. |