![]() |
Quote:
ebből durván 1,2M keletkezik a top 30 ban. és ebből kb 300k ami 600k-1,1M pont felett termelődik tehát a pontlistát nézve: 1.1M-600K (1-14. helyezett) 300k 600K- 165K a top 30 alja ( 15-173. helyezett) 900k a top30 alja 165K- ucsó ori (174-579. helyeztt) 800k (mondjuk nem tudom ezzel mire jutsz :D ) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon sok országnak fő bevételi forrása a katonák eladása. Ha ezen országok közül a nagyobbaknak csökken a bevétele, az szerintem csak jót tenne a játéknak. |
Quote:
Kevesebb képzés--> kevesebb katona --> sokkal drágább piac |
Quote:
lévén a bánya termés döntő hányada a toppban van. |
nah mind1, én a katona képzés csökkentését nem támogatom, nagy oriknál gyilkolással ugyannyit lehet ölni mint a kicsiknél százalékosan, miylen alapon képezzen kevesebbet?
a felfedezést meg ez az egy javaslat magában nem oldaj meg. max aki saját erőből küzdi fel magát annak nehezebb lesz az élete, akit meg tápolnak az fedez ezerrel. |
Quote:
Quote:
Quote:
1000 hektárig most is így működik a hoditó. Nagyobb ország több nyersanyagot használ, nagyobb országnak több tekije kopik, nagyobb ország kevesebbet fedezhet fel. 1000 hektár alatt miért nem bántja igazságérzetedet a negatív diszkrimináció? Quote:
Ha kevesebb katona termelődik, akkor megdrágul a katonapiac és meggondolandó lesz, hogy érdemes-e annyit felfedezni, nem érdemesebb-e harccal megszerezni azt a földet. |
Quote:
Gondolom Wand te is érzed, hogy a bányák és a tanyák nem ugyanaz a kategória, mint a ház és a képzett egységek... Házat tart mindenki ettől nem lesz gyengébb a nagyori, viszont ha sok bányát akar akkor vállalja a beverés kockázatát. No mindegy ebbe nem akarok jobban belefolyni. |
Quote:
és ki fog tudni fedezni? most komolyan gondolod, hogyha pl Sergék napi 50k-val kevesebb katonát termelnek, és ez mondjuk egy 25k-s katonaárnál gátolná őket bármiben is amikor 1 orijuk havi 50 milliárdot kamatozik??, esetleg kénytelenek lennének felvinni még 1 kereskedő orit, döbbenetes 2 hónap megfeszitett felfedezéssel, a veszteségek pótlására? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:27. |