![]() |
Quote:
|
Oké igazad van, igyekszem összeszedni a gondolataimat.
Feljutás: Kicsit nehezebb, mert a top 30% jelentős részét olyan, és akkora országok foglalják el, akikkel a fordulni vágyók nem kerülhetnek szembe, azaz itt a fordulni vágyók számára a top 30% közel a fele elérhetetlen magasan van. Az 50 edik ori a pontjai alapján olyan 3800 heki körül lehet, és jelenleg a 117 körül van a top 30% alja azaz a feljutásra vágyóknak a top 30%-ból kb 18% "nyitott" Ez nem baj, kicsit nehezíti a feljutást, de nem okoz leküzdhetetlen akadályt. Tanácsaim a számgyüjtőknek. Már a B ben készüljenek a változásra. Szervezzenek klánt, vagy keressenek maguknak helyet egy klánban. SOHA ne katonatermelésre alapozzák a klán gazdaságát. Szabit mindíg meg kell beszélni, és lehetőleg klánszinten elmenni, mert különben a szemfüles ellen be fog támadni. Lehetőleg minnél többet bent lenni, megszervezni egy riadóláncot klánon belűl. |
Quote:
Wandnak nagyon sokban igaza van. A csúcson jó játékosok vannak, és nem véletlenül vannak ott. Az, hogy hogyan jutottak fel kár elemezni, firtatni, mert mi nem voltunk ott, nem éltük meg, így ezek csak feltételezések. Jó volt császár, meg túltöltés, de ne ezeken lovagoljunk, mert az nem visz elõre. Megértem, hogy nem akarja Mérit támadni, én sem fogom Mythet ;) A jelen helyzet: A csúcson egy érdekszférához tartozó két klán van. Ez önmagában nem lenne baj, de ... Sajnos a nagyobbat nevezhetjük Support klánnak, míg a kisebbet ágyú, vagy pajzs klánnak. Azaz tulajdonképp nem két független klánról van szó. Nézzük a tényeket: Ha én a piaci ár 3-5-9-15 szereséért kiteszek nyersanyagot, és azt valaki megveszi, akkor az nem véletlenül történik. Ujak kedvéért ezt piaci utalásnak hívják. Az én kereskedésemet pedig piaci fogótételeknek. Ez a kereskedési technika lehetõvé teszi, hogy az ágyú-ill pajzs klán 75% feletti barakkmennyiséget tartson folyamatosan hónapokon át. Égetõ szükség lenne a: Tisztességtelen piaci magatartás fogalmának bevezetésére. Ha valakik a piaci átlagártól nagymértékben eltérõ kereskedést végeznek akkor kapjanak: Játékon kívûli gazdasági szövetség miatt Piaci kitiltást mondjuk 72-168 körre. Megfejelve azzal, hogy piaci kitiltás alatt ne lehessen klánból kitenni-kilépni. Ezzel megszûnne a klánok közötti azonnali nagymértékû pénzáramlás. Emellett azon is érdemes elgondolkozni, ha a support klán odabont az ágyú klán valamely tagja mellé, és az ágyú klántag hírneve nõ. Ekkor pénzt lop a banknélküli Support klános oritól. Ha ezeket a problémákat sikerülne valahogy orvosolni akkor nem kellene olyan önellátó-termelõ országokkal megközelíteni az Ágyúklánt, akiknek az egyetlen lehetõségük, hogy azonos körben szembemennek. mert ha valakinek 15-25% gazdasági ill. egyéb épülete van akkor matematikailag nem lehet megfogni egy 80% körüli támadóbarakkos klánütést. |
Quote:
|
Quote:
örülök hogy "megetted", de sajnos(?) az az igaz amit csongor írt, mi nem áldozzuk fel éjjelünk nappalunk, amikor leginkább rá voltunk kattanva a játékra, akkor is gyakran volt olyan hogy 1-2 óra lefedetlen maradt... talán ha sikerül a klánba becsábítani valakiket akik ezekben a résekben figyelnek... talán majd akkor. |
Quote:
És az h feltételezzük azt h mnt-je van a fél csoportnak egymással (mert ott ácsorognak egymás mellett, és nem nyúlnak egymáshoz semmilyen téren), ez sztem korántsem nevezhető vádaskodásnak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 20:28. |