![]() |
Quote:
az eredmény még rosszabb, a támadó be se megy, a védő meg igen. Quote:
most ha odálsz 2 körre valakihez, akkor láccik vagy sem, hogy támadni fogsz? ha ezek szerint mégis látszik, akkor alapan kérdőjelezed meg az eredeti problémát, miszerint nem tudhatod, hogy támadnak e. és nem tudom feltűnt e, de kb egyforma klánok támadják egymást.. viszonylag ritkán fordul elő, hogy a egy 2x akkora klánja menjen az ember.... és két klán között 10-20k pontnyi külömbség ezt nem befolyásolja.. szóval a taktikáddal még mindig csak az érhető el, hogy a támadó pattan, a védő bemegy szóval a kérdést megismétlem: Skacok, lécci a klánpontlista manuális frissítését szorgalmazók közül valaki, mondja meg, hogyha bevezetésre kerül, hogy lehet sikeresen támadni? |
úgy lehet sikeresen támadni, hogy ha megtámadnak akkor te visszatámadsz ő lebont én fel ők vissza mi alájuk, ti meg fizettek egy sört... sztem az lenne a fair, ha a klántámadás ideje a támadástól inditva lenne 2 óra, nem számitana a körváltás, igy lenne idő frissitgetni... vagy mi. :D
Ez a 2 óra elég lenne a bontásra visszatámadásra, épitkezésre, mindenre. Igy aki támad az bevállalja, hogy támad aki véd az meg eldöntheti mit akar... gyerökök, ez egy játék... |
Quote:
|
Quote:
amúgy ha nem is csak kláncsatákra, de az egész hódra érdekes lenne, ha minden sereg az indítás után 2 órával ütne be.. elvégre 2 körre megy, az mégse 1 óra 1 perc.. :) |
Quote:
Quote:
A támadó NINCS kényszerítve rá, hogy az utolsó 10 percben frissítsen, ő frissíthet mondjuk 2-3 másodperccel körváltás előtt, majd indíthat és lebonthat/fokozhat és innentől ugyanaz a forgatókönyv, mintha 2 körre lettél volna eleve, ha nem így csinálod, akkor ne lepődj meg, hogy leütnek (ahogy Atis mondaná ne volt profi a támadásod és beszélhetünk arról, hogy mi van, ha valaki körváltás után indul, de felesleges)... Quote:
De legyen, játszunk akkor a MI VAN HA dolgokkal, mert mi van ha eleve a támadó kisebb volt mint a védő és így alig kellett bontania valamit, hogy messzebb kerüljön és a támadó, az a kis okos még bont az utolsó 10 perc előtt közvetlenül, hogy ha a védő frissít, akkor még lejebb kerüljön.... és mi van HA a támadók között sok az ork és kisebb sereg is elég átütni az ellent, vagy mi van HA a védők között sok az elf és eleve nem tudod átütni és mindez azért mert vakon mentél és még sok lehetne a HA amit nem azért nem lehet kitalálni, mert olyan rossz ez a manuális frissítés, de nagyon jól látszik, hogy így, igenis taktikai harc fog kialakulni ez esetben, mert ha a védő akkora sereget küld, hogy nem tudod kifogni a távol lévő seregek szélnek eresztésével sem, akkor te kerülsz a védő oldalára, ahol meg kell közelítened a támadót és rámenni azzal a sereggel, amid még otthon van és hasonlók... Vagy fogadjátok el, amit írtam a 2 körig menő seregről... |
Igaza van Wandnak...
Szerintem sem 1óra 1perc... Az más kérdés hogy annyi. igy lenne idő számolni, dönteni a védekező félnek. Szerintem sokkal fairebb lenne nem? Persze nekem tök mindegy, hogy változik-e vagy sem, nekem úgyis ez a játék lössz a kedvencem. Szerintem az 1-ben ezek a változások csak a ,,nagyklánokat,, zavarják a kicsiknek hóttmindegy, hogy lesz-e változás. Szerintem inkább az 1 oris klánok támadását kellene visszaállitani a régire, vagy hasonlóra. Igy a kis oriknak és szöviknek légyfingnyi esélye sincs utolérni a nagyokat, mivel mindenki mindenkit figyel, szerintem mindenki tudja milyen nehéz átjutni 1.5k-ról 4-5k-ig... Főleg egyedül. Amikor bejöttek az új szabályok, akkor jópáran úgy érezték, hogy Zoliék, Wandék, már fent vannak és el lett vágva az egyetlen felzárkózási lehetőség. Persze megvan az árnyoldala a dolgoknak mint tudjuk, de az hogy egy 3 fős klánnal megtámadok egy 8 főset és viszek 75 hektárt az egyszerűen siralmas... 9-szer ütöttem klánnal mielőtt a szkarabeuszba léptem és !!! 1000 !!! hektárt sikerült összehoznom úgy hogy rajtam kivül volt egy 3k-s és egy 1.5k-s ori. (én még akkor voltam 4-5k). Természetesen igy kisebb esélye van a ,,kispontértékűekből,, összeált klánoknak, de lehetne őket kárpótolni sikeres (oda-vissza)támadás esetén valami extrafölddel, hogy meglegyen a kockázat a ,,nagyobb oriknál,, is. Szerintem ez jobban tönkreveri a játék szépségét, mint az ,,épitek-bontogatok-körváltok-stb...,, téma... Jó lenne erről is szavazni, mert ez szerintem több ember agyát mozgatná meg... |
Aúú
AÚÚ figyi!
Amit te mondassz a piacról való vásárlásról, csak annyit tennék hozzá. Én 3k-n elf voltam még tavaly, úgy mentem fel 7.6k-ig, hogy a piacra nem mentem ki, csak akkor amikor földet hoztam, esetleg vettem párezer lovat amikor bejöttek az épületek... 250k pacim volt bent, fent volt a specvari, nem látott be senki. Minden este tudtam volna ütni. Itt hogy veszik észre hogy támadni akarok? :D csak bontottam amennyit kellett, odaálltam és paff... Bár lehet hogy mázlisorozatom volt... :p de 25-ször egymás után??? :D Mindent összevetve ez egyeseknek nagyon egyszerű,hangulatos, másoknak eszméletlenül összetett és nehéz játék azoknak akik komolyan játszanak... Pl: te megcsinálnád, hogy ha sokat szogatnak restartolsz és élőhalottként szórakozásból addig ütöd az ellent mig el nem fogy a delikvens serege? Elég komolyan tönkre lehet verni igy egy orit, gondolj bele :-) Mindez nem kerül semmibe. 2 körönként támadsz, nem fontos hogy beér-e vagy sem, igyis ugyis döglik az ellenfél serege :-) mig a tied nem :-) Őt már lehet hogy idegesiti pár nap múlva a dolog... ez csak egy lökött példa arra, hogy odafent mennyire komolyan megy az egész és talán ez mennyire ,,rossz,, |
Most akkor szerintetek?
|
Quote:
GYerekek ezzel számoljon már aki kimegy klántámadni... 5-6 kör... ugy csináltok mintha azt akarná valaki visszahozni, hogy kör közben lehessen kitenni valakit a klánból vagy bevenni. Nem kéne problémát gerjeszteni ott ahol nincs. Tipikus esete, hogy addig mondok valami ződséget amíg valaki elkezd hinni benne. Ha kimész klánnal és van alattad- feletted 5 körre egy másik klán akkor az potencionális veszélyforrás és ez ÍGY IS VAN RENDJÉN! |
Quote:
Aki így látja az nem való az 1A-ba. Már bocs, de aki ezt mondja ez egy lúzer. Miért lenne hátrány a védőnek hogy vissza tud támadni ????? Ja, hogy őt is vissza tudják? :D ÉS? Akkor már ő lesz a támadó Urak! Gondolkodjatok már mielött leírtok ilyesmiket. Mindenki átlátta elsőre, hogy ez a frissítgetés a védőknek előnyös, mostmeg azzal érveltek, hogy nekik lenne rossz?:) Picit dejavu érzésem van megint. |
All times are GMT +1. The time now is 03:30. |