![]() |
Quote:
|
Aki csak azonosítani jár be évente egyszer, az is az új rendszerbe lesz? Értem én, hogy több évi szabit kapunk, de itt lehetne valamilyen megkülönböztetést tenni. Sajnálom törölni az országaimat, de tuti nem fogok már játszani.
|
Quote:
|
Ilyen erővel már törölhetném is.
|
Quote:
A fejlesztésekkor az aktív játékot veszem figyelembe, nem azokat az igényeket, hogy valaki soha többet nem akar játszani. |
No, már csak némi szövegezés maradt...
|
A rövidebb szabadság idő miatt, lehetne több országot fagyasztani?
Útban van egy országom és mivel már van fagyasztott, ezért kénytelen leszek törölni. A törölt ország helyett regisztrált újnak viszont alig lesz kivehető szabadsága. :confused: |
Quote:
|
Quote:
Szóval akár lehetne ez egy javaslat is, hogy lehessen több országot fagyasztani ami útban van, mert ha sok országgal játszol, mint Én akkor több mint egy lehet útban időnként. |
Quote:
1, ha újat indítanál helyette, akkor ne tedd, hanem a meglévővel indulj újra kezdő országként: Beállítások -> zéróstart. Ez esetben megmarad az ország neve, sorszáma, fórumtagságai, VIP tagsága. 2, anarchba pakolás. Nem arra gondolok, hogy szabálytalanul játszol, és anarchba kerülsz, hanem Te magad át tudod tenni az országot. Ugyanott, ahol a zéróstart, csak az alsó rész. Innen később a fenti lehetőséggel a normál csoportba vissza tudod vinni az országot kezdő országként, amikor már nincs útban. A kivehető szabadságod az első esetben nullázódik (mintha új országot regisztrálnál), a második esetben pedig az anarch miatt lényegtelen. |
All times are GMT +1. The time now is 04:26. |