Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Filmidézetek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4463)

Valezius 01-22-2011 17:49

Úgy van. :)

BeeLord 01-22-2011 18:18

"A nevem L..... B......, ez a környék, ahol lakom. Ez az utcám. Ez az életem. 42 éves vagyok, alig egy éven belül meghalok. Persze, ezt most még nem tudom.
Bizonyos értelemben már most halott vagyok. Nézzetek rám - rejszolok a zuhany alatt. Ez a napom fénypontja, innen már csak rosszabb lesz.
Ez a feleségem, Carolin. Látjátok, hogy megy a metszőolló nyele a kerticipőjéhez? Ez nem véletlen!
Ez a közvetlen szomszédunk, Jim. És ő a szeretője, Jim.
Már a puszta látványa lefáraszt. Nem volt mindig ilyen, régen boldog volt. Háh, régen boldogok boltunk.
A lányom Jane. Egyke. Janie teljesen tipikus tinédzser - dühös, bizonytalan, zavart. Bár mondhatnám neki, hogy ez elmúlik, de nem akarok hazudni.
Mindketten azt hiszik, irdatlan nagy vesztes vagyok. És, igazuk van. Elvesztettem valamit. Nem tudom, pontosan mi az, de tudom, hogy nem voltam mindig ilyen kába. De tudjátok mit? Sosincs késő megtalálni, ami elveszett.
...
Azt mondják, az egész életed lepörög előtted a halálod előtti pillanatban. Először is az az egy pillanat egyáltalán nem egy pillanat. Örökké tart, tengernyi idő. Én azt láttam, amikor hanyatt fekszem a csergésztáborban a hullócsillagokat nézve. Meg az utcánkat szegélyező juharfák sárga leveleit. Vagy nagyanyám kezét, ahogy a bőre olyan volt, mint a papír. És amikor először megláttam Tony unokabátyám vadonatúj firebirdjét. És Janiet. Bizony Janiet. És Carolint. Azt hiszem, igen, dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szépség van a világban. Néha úgy érzem, hogy egyszerre látom mindet, és túl sok. A szívem felduzzad, mint egy léggömb, és majd' szétrobban. Aztán eszembe jut, hogy ellazuljak, és ne próbáljak meg belekapaszkodni. Aztán esőként rámhullik az egész, és nem érzek mást, csak hálát hülye kis életem minden egyes percéért. Biztos fogalmatok sincs róla, miről beszélek, de ne féljetek - egy nap majd megtudjátok."

Tsobi 01-22-2011 18:27

American Beauty?

BeeLord 01-22-2011 18:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 277122)
American Beauty?

Az lesz az.

Tsobi 01-22-2011 18:46

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 277123)
Az lesz az.

Szupi. :)
Munkából nem tudok figyelni erre, valaki ír?

Rheia 01-22-2011 21:39

Vállalom :)

"- Ez anyám utolsó képe. Szülinapja volt. Ez meg én vagyok.
- Megtarthatom?
- Ha kapok tőled egy sebet.
- Mi?
- Szeretnék emlékezni erre a napra
- Én is kapok?
- Gyere el este, apám dolgozik. Kijövünk ide égetni."

Valezius 01-23-2011 03:07

Tipp:
My Girl - Az első szerelem

Rheia 01-23-2011 11:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 277153)
Tipp:
My Girl - Az első szerelem

Nem az, de látom kicsit nehéz lett..
Írok még egy idézetet
"- Maria, mit gondolsz, meg tudod bocsátani, hogy olyan sokáig nem voltam veletek? Elmentem, mert féltem, hogy olyan leszel, mint én. Hogy ilyenné válsz majd. Meg tudsz bocsájtani? Kérlek!
- Most bemegyek apuhoz."

BimmBimm 01-23-2011 11:15

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 277197)
Nem az, de látom kicsit nehéz lett..
Írok még egy idézetet
"- Maria, mit gondolsz, meg tudod bocsájtani, hogy olyan sokáig nem voltam veletek? Elmentem, mert féltem, hogy olyan leszel, mint én. Hogy ilyenné válsz majd. Meg tudsz bocsájtani? Kérlek!
- Most bemegyek apuhoz."

Nem tudom a megoldást, de naaaaaaagyon szúrja a szemem a bocsájtani... :D Bocsi:)

Rheia 01-23-2011 11:20

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 277198)
Nem tudom a megoldást, de naaaaaaagyon szúrja a szemem a bocsájtani... :D Bocsi:)

Köszi, javítottam :)

All times are GMT +1. The time now is 07:09.