![]() |
Quote:
|
Quote:
|
... a témához visszatérve ...
:) |
Quote:
|
Quote:
Egyébként én meg lennék elégedve a feles védelmével, ha a kajaszükségletét megbabrálnánk. Mert jelenleg egy élezett felest iszonyat sok pénzt zabál nap, mint nap. Tanyásan pedig nem lehet játszani, mert úgy semmit sem ér az ori. Említette már valaki, hogy kevesebbet egyenek a katonai egységei, azzal a körítéssel megspékelve, hogy összelopják maguknak a környékről. Ezt nem tartom annyira rossz ötletnek. A bankok átlopására van valakinek egy konkrét ötlete? Hány %-ot védjenek maximum, stb. |
Quote:
|
Quote:
De már ebben a topikban is felmerült ugyanez, illetve hogy x% (20-30) esély legyen rá, hogy a bankok nem, vagy csak korlátozott mértékben védjék a pénzt a felessel szemben. És akkor ezek csak azok az ötletek, amik kimondottan a feleseket érintenék. A bankos topikban számos más dolog van még, a tolvajerő-különbségen alapuló lopástól kezdve a bankok területarányos védelmén keresztül a maximalizált %-ig szinte minden. Ezekkel csak az a baj, hogy vagy nagyon megbonyolítanák a játékmenetet egyetlen dolog miatt (pénzlopás) vagy nem lenne érdemi hatásuk rá. Utóbbira példa ha 10% bank kéne, hogy védje a pénzt, akkor 10% bankot tartana mindenki és továbbra sem lehetne lopni, csak lenne egy rakat passzív épület az országokban... |
Quote:
Ha a félelf át tud lopni rajtuk, akkor kis területen kockázatos sok pénzt benn tartani, mivel ott sok a félelf. Felfele (ahol már muszáj sok pénzt tartani) ott a felesek is nagyon megritkulnak. |
Már felmerült az a javaslat, hogy a tolvajok lopják össze a kaját maguknak vagy az egész seregnek. Ezen kicsit gondolkodtam, és valami olyasmire jutottam, hogy:
-Minden sikeres tolvajakció után a tolvajok 1 körre való élelmet összelopnak útközben maguknak. Pl. 10 sikeres tolvajakció után a tolik 10 körig nem zabálnak, 15 után 15 körig, stb. Így megmaradhat a tanyamalusz, és kocsmaszámtól függően spórol meg magának az illető annyi kaját, amennyit jónak lát. Itt spórolhat tanya+rakit vagy tfként rakit. -A katigyilok hatékonyságon talán kellene növelni, mert a jelenlegi nevetséges. Ez nem tudom, félelf specifikus legyen vagy ne, rátok bízom. Persze csak ha tetszik a javaslat:) -És mindenképpet a lopások 10%ból részesüljenek a szövisek is, ezáltal pedig szövi számára is hasznos lesz. |
Üdv:)
remek ötletnek tartom, hogy fél-elf át tudjon lopni a bankokon némi módosítással. Csak az általa nyitott kapun keresztül tudhassa ezt megtenni, és csak attól az országtól akire nyitott. ha egy egész szövitől szeretne nyisson a szövetség összes tagjára. Csak azért a saját kapuján tudjon lopni, hogy sunyi mód ne tudjon más háta mögé bújni. És max 3 kör távolságból tehesse meg a bank átlopását, vállalva ezzel a következményeket. |
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |