Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

RRRrrr 09-08-2010 22:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263228)
Nekem fingom nem volt, van-e egyáltalán testvéred, csak úgy írtam.
Mégsem írhattam azt, küldd el az öcsédet :D
Bár, almát segíthetne pakolni :)

Az öcsém 19éves, és 110kg. Pont 5kg-al könnyebb mint én. Voltam már vele sok helyen, de almát pakolni nem szeret:) Tudod a munkája inkább abból áll, hogy rávegyen másokat arra, pakoljon serényebben...

RRRrrr 09-08-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 263227)
most komolyan, beszólogatsz mindenkinek, hazugnak állítasz be mást és minő véletlen a testvéreddel poénkodnak, amit visont mrá nem lehet. Szerinted honnan kellett volna, hogy tudják, hogy 13 éves és kiskorú? Kicsit magadba is nézhetnél... de most komolyan.

A bibi az, hogy nem hazugnak állítok be mást, hanem bebizonyítottam, hogy Pool hazudik. Nem mindegy:)
Egy ideig értem én a viccet, Púúl hülyesége nem aggaszt, hisz tudom milyen piti alak, csak Tsobitól esett zokon.

Pool 09-08-2010 22:44

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263231)
Az öcsém 19éves, és 110kg. Pont 5kg-al könnyebb mint én. Voltam már vele sok helyen, de almát pakolni nem szeret:) Tudod a munkája inkább abból, hogy rávegyen másokat arra, pakoljon serényebben...

Még van rabszolgahajcsár munkakör? :eek:
Kár, pedig sok pakolnivaló van errefelé, meg jól is megfizetik.
Én is ettől lettem 60kg színtiszta izom vasággyal :D

Pool 09-08-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263232)
A bibi az, hogy nem hazugnak állítok be mást, hanem bebizonyítottam, hogy Pool hazudik. Nem mindegy:)
Egy ideig értem én a viccet, Púúl hülyesége nem aggaszt, hisz tudom milyen piti alak, csak Tsobitól esett zokon.

Jah, hát Te még mindig a pokeren vagy felakadva, de persze, amit írtam neked rá, az csak a lámák egyik magyarázata :)
Elnézést Mr. Supernova

RRRrrr 09-08-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263230)
Jah, hát most megijjedtem ám...
Majd szólj, ha jösz, adok pontos címet is...
Csak aztán nehogy hátbavágjalak egy kapával, tudod, mi faluhelyen ezzel járunk mindenhová :D

Küldd el privátban ha mered, valamint egy időpontot mikor vagy otthon, meghívlak egy sörre:D
De pénz legyen nálad, az utiköltséget ilyenkor általában a "sértett" fél fizeti:D
Nah tényleg megyek inkább nézek más elfoglaltságot, mert neked fogalmad sincs, kivel beszélsz. Szerencsédre:)

Pool 09-08-2010 22:49

Nah, megyek én aludni, ma éjjel már nincs kit 4 óránként támadni, mert szándékosan leütette magát :)

RRRrrr 09-08-2010 22:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263234)
Jah, hát Te még mindig a pokeren vagy felakadva, de persze, amit írtam neked rá, az csak a lámák egyik magyarázata :)
Elnézést Mr. Supernova

Ööö, mit is írtál? :D
Beírhatnád ide, és másolok rá egy pár linket, ahol mindenki megnézheti mennyire vagy pro:D Még soha nem nyertél 50$ sng asztalt:D
Fogalmad sincs a netes pókerról, azért nem is próbáltad megvédeni az "igazad" nyilvánosan.
Bármilyen pókeres állításod megcáfolom, linkelve a bizonyítékot is, nem csak üres szavakat tolok a képedbe, mint Te az enyémbe:D

Ha valamihez nem értesz, akkor nem értem mit ugrálsz.

Pool 09-08-2010 22:52

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263235)
Küldd el privátban ha mered, valamint egy időpontot mikor vagy otthon, meghívlak egy sörre:D
De pénz legyen nálad, az utiköltséget ilyenkor általában a "sértett" fél fizeti:D
Nah tényleg megyek inkább nézek más elfoglaltságot, mert neked fogalmad sincs, kivel beszélsz. Szerencsédre:)

Nem kell itt Neked cím, bejösz a faluba, majd megmondják, merre tovább...
Jöhecc bármikor, a kasza mindig az ágy alatt, ki van fenve...:)

Majd gyere el a Szpari-DVTK meccsre, oszt együtt megnézzük :D

RRRrrr 09-08-2010 22:54

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 263238)
Nem kell itt Neked cím, bejösz a faluba, majd megmondják, merre tovább...
Jöhecc bármikor, a kasza mindig az ágy alatt, ki van fenve...:)

Majd gyere el a Szpari-DVTK meccsre, oszt együtt megnézzük :D

Gondoltam:D
Nem szeretek kérdezősködni, a GPS ház elé visz:) Azt mondtad adsz pontos címet, erre mégsem? :D Már megint csak púúloztál?? :D

Pool 09-08-2010 22:55

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 263237)
Még soha nem nyertél 50$ sng asztalt:D

Ha Te mondod, Mr. Pro, akkor biztos úgy van.
Nem is értem, hogy nem vagy még a Pokerstars igazolt profija?:confused:
Nem fogok több adatot megadni, nem akarok gondot magamnak...

na jócak!

Attila, majd küldj nekem is meghívót

All times are GMT +1. The time now is 09:32.