![]() |
Quote:
|
Quote:
Egy ideig értem én a viccet, Púúl hülyesége nem aggaszt, hisz tudom milyen piti alak, csak Tsobitól esett zokon. |
Quote:
Kár, pedig sok pakolnivaló van errefelé, meg jól is megfizetik. Én is ettől lettem 60kg színtiszta izom vasággyal :D |
Quote:
Elnézést Mr. Supernova |
Quote:
De pénz legyen nálad, az utiköltséget ilyenkor általában a "sértett" fél fizeti:D Nah tényleg megyek inkább nézek más elfoglaltságot, mert neked fogalmad sincs, kivel beszélsz. Szerencsédre:) |
Nah, megyek én aludni, ma éjjel már nincs kit 4 óránként támadni, mert szándékosan leütette magát :)
|
Quote:
Beírhatnád ide, és másolok rá egy pár linket, ahol mindenki megnézheti mennyire vagy pro:D Még soha nem nyertél 50$ sng asztalt:D Fogalmad sincs a netes pókerról, azért nem is próbáltad megvédeni az "igazad" nyilvánosan. Bármilyen pókeres állításod megcáfolom, linkelve a bizonyítékot is, nem csak üres szavakat tolok a képedbe, mint Te az enyémbe:D Ha valamihez nem értesz, akkor nem értem mit ugrálsz. |
Quote:
Jöhecc bármikor, a kasza mindig az ágy alatt, ki van fenve...:) Majd gyere el a Szpari-DVTK meccsre, oszt együtt megnézzük :D |
Quote:
Nem szeretek kérdezősködni, a GPS ház elé visz:) Azt mondtad adsz pontos címet, erre mégsem? :D Már megint csak púúloztál?? :D |
Quote:
Nem is értem, hogy nem vagy még a Pokerstars igazolt profija?:confused: Nem fogok több adatot megadni, nem akarok gondot magamnak... na jócak! Attila, majd küldj nekem is meghívót |
All times are GMT +1. The time now is 09:32. |