Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Rob 05-21-2010 09:56

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 253298)
Egyáltalán nem általános helyzet. Én pl minden orimmal az idő kisebb részét általában hadizással töltöm, a nagyobbat pedig termeléssel, szövikkel összehangoltan.

úgy is lehet. az eredmény és az aktív játékra fordított idő ugyanannyi csak a különbség az, hogy még te egy félelmetes hírű 5 szemcsis gyilokgépet küldesz nyugdíjba és írod a tekit 200-on fél évig, addig erre nekem külön orim van. ésszerűbb és általánosabb, szerintem:cool:

[HTPA]GeeForce 05-21-2010 10:07

Nekem jó a 6000-9000 felállás is...
Csak ne változzon állandóan, mint a top%-ok!
Meg ne lehessen befolyásolni, mint a top%-okat!
A fix hektárban az a jó, meglepő módon, hogy fix... :D

Az továbbra sem akceptábilis számomra, miért kell ezen majd állandóan nehezítgetni.. Ez az egész arra megy ki, hogy ne nehezedjen automatikusan... Mert most nehezedik. Most akkor nehezítgessük manuálisan.... :D Biztos én vagyok a hülye, de ez nem fér a fejembe, hogy mire lenne jó.

A 30-40%-kal is az a baj, hogy %-ban van. TEhát egyre többen mennek fel top30-ba meg top40-be, egy idő után elkezd felfelé emelkedni a top30 meg a top40 alja. Ugyanúgy, ahogy most van. SEmmi nem változna meg!

A fix 6000 hektárral az a jó, leírom sokadszor is, hogy a 6000 hektár fölötti országok száma nem befolyásolja a határt! Se nem növeli, se nem csökkenti! Így se könnyebb, se nehezebb nem lesz! - Ez a cél!

Remedy 05-21-2010 10:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 253303)

A fix 6000 hektárral az a jó, leírom sokadszor is, hogy a 6000 hektár fölötti országok száma nem befolyásolja a határt! Se nem növeli, se nem csökkenti! Így se könnyebb, se nehezebb nem lesz! - Ez a cél!

Miert ne lenne konnyebb? Eddig csoportletszam*0.3 fert bele, ezekutan vegtelen... :)

Paliking 05-21-2010 10:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253295)
Ellenben a fix hektarral az a baj, hogy folyamatosan utan kell majd allitani, es annak, aki nem naprakesz, total atlathatatlan lesz.

Sztem ha max 2400 hekiről indulhat bárki, és mondjuk egy személyiséggel 6-7k hekit kell elérni a forduláshoz, akkor nem fog kelleni állítgatni semmit. Ehhez sztem mindig komoly teljesítményre lesz szüksége a játékosok 95%-ának, hogy elérjék, függetlenül attól, hogy felettük mi történik az orik méretével.
Nem beszélve arról, ha mondjuk személyiségenként plusz 600 hekivel nő a teljesítendő földterület

Padlócsempe 05-21-2010 10:59

Csakhogy ha fix hektár van, akkor jócskán megnő a játékosállomány, így a potenciális célpontok száma, a csoportban lévő gazdasági javak száma, így olcsóbb lesz az egység, miközben könnyebb a haladás. Ezért sokkal könnyebben elérhető lesz a 6k heki 1 év múlva, mint most, ezért állítani kéne. Azzal viszont ott lennénk, ahol most.

Továbbra is a top30-top40 mellett török lándzsát, egyetlen buktatójának azt látom, hogy lehetséges, hogy az elfek továbbra is fedezgetnek a top30-ért, ezért a top40-t is ezek az elfek töltik meg, akik nem akarnak majd lefordulni.

none 05-21-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 253298)
Egyáltalán nem általános helyzet. Én pl minden orimmal az idő kisebb részét általában hadizással töltöm, a nagyobbat pedig termeléssel, szövikkel összehangoltan.
----

A fix hektár vs %-os vitához hozzátenném hogy jó lenne legalább az 1A-n belül egységesíteni az A-ból fordulás jövendő ill a B-ből fordítás mostani feltételét, mert ha pl előbbinek 6k heki kell, az utóbbinak meg a top30%, a kiszámíthatatlanság jegyében ezek össze is csúszhatnak, ne adj isten a top30% a 6k heki alá is kerülhet.
Tehát szvsz vagy 30% - 40%, vagy pl 6k heki - 9k heki.

fix hekit semmiképp nem támogatom.. azzal elveszik a verseny, ha mindenki 9k-rol forgathat bből.. simán betonozhatnak az elfek még a mostaninál is jobban, mert versenyt se kell fedezniük..:)
de a 6k hekiről lehet lefordulni az könnyen eredményezhetne egy nagy szakadékot 6k és a top30(vagy a felvetett 9k) között.. valahogy ez se tetszene..

Paliking 05-21-2010 12:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253308)
Továbbra is a top30-top40 mellett török lándzsát

nekem ezzel az a bajom, hogy nem old meg semmit, csak eltolja a problémát. lesz két gócpont, a top30 és a top40 határán, és ugyanúgy tolódik fel a top hekije

Paliking 05-21-2010 12:47

Quote:

Originally Posted by none (Post 253310)
fix hekit semmiképp nem támogatom.. azzal elveszik a verseny, ha mindenki 9k-rol forgathat bből.. simán betonozhatnak az elfek még a mostaninál is jobban, mert versenyt se kell fedezniük..:)
de a 6k hekiről lehet lefordulni az könnyen eredményezhetne egy nagy szakadékot 6k és a top30(vagy a felvetett 9k) között.. valahogy ez se tetszene..

ha különböző személyiségszámhoz különböző heki társul, akkor nem lesz egy ilyen, hogy 6k hekinél megállnak, mert a 2. szemhez 6600 kell, és így tovább. sokkal jobban szét fog húzódni a a mezőny sztem.

Padlócsempe 05-21-2010 13:05

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 253316)
nekem ezzel az a bajom, hogy nem old meg semmit, csak eltolja a problémát. lesz két gócpont, a top30 és a top40 határán, és ugyanúgy tolódik fel a top hekije

Top40-nél miért lenne? Onnan kéthetente forognak le az orik.

Tsobi 05-21-2010 13:07

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253323)
Top40-nél miért lenne? Onnan kéthetente forognak le az orik.

És a top40% határa most milyen magasságban van?

All times are GMT +1. The time now is 20:13.