![]() |
Quote:
|
Nekem jó a 6000-9000 felállás is...
Csak ne változzon állandóan, mint a top%-ok! Meg ne lehessen befolyásolni, mint a top%-okat! A fix hektárban az a jó, meglepő módon, hogy fix... :D Az továbbra sem akceptábilis számomra, miért kell ezen majd állandóan nehezítgetni.. Ez az egész arra megy ki, hogy ne nehezedjen automatikusan... Mert most nehezedik. Most akkor nehezítgessük manuálisan.... :D Biztos én vagyok a hülye, de ez nem fér a fejembe, hogy mire lenne jó. A 30-40%-kal is az a baj, hogy %-ban van. TEhát egyre többen mennek fel top30-ba meg top40-be, egy idő után elkezd felfelé emelkedni a top30 meg a top40 alja. Ugyanúgy, ahogy most van. SEmmi nem változna meg! A fix 6000 hektárral az a jó, leírom sokadszor is, hogy a 6000 hektár fölötti országok száma nem befolyásolja a határt! Se nem növeli, se nem csökkenti! Így se könnyebb, se nehezebb nem lesz! - Ez a cél! |
Quote:
|
Quote:
Nem beszélve arról, ha mondjuk személyiségenként plusz 600 hekivel nő a teljesítendő földterület |
Csakhogy ha fix hektár van, akkor jócskán megnő a játékosállomány, így a potenciális célpontok száma, a csoportban lévő gazdasági javak száma, így olcsóbb lesz az egység, miközben könnyebb a haladás. Ezért sokkal könnyebben elérhető lesz a 6k heki 1 év múlva, mint most, ezért állítani kéne. Azzal viszont ott lennénk, ahol most.
Továbbra is a top30-top40 mellett török lándzsát, egyetlen buktatójának azt látom, hogy lehetséges, hogy az elfek továbbra is fedezgetnek a top30-ért, ezért a top40-t is ezek az elfek töltik meg, akik nem akarnak majd lefordulni. |
Quote:
de a 6k hekiről lehet lefordulni az könnyen eredményezhetne egy nagy szakadékot 6k és a top30(vagy a felvetett 9k) között.. valahogy ez se tetszene.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:13. |