![]() |
Quote:
|
Látom, nem szabadulok könnyen... Rendben.
Rendületlenül felteszem a kérdésem, egészen addig, amíg valaki nem fog rá válaszolni. Amennyiben országnév problémám van, hol, és milyen formában tudom ezt jelezni. Dióhéjban: HOL? HOGYAN? |
Bár nem témába vág, de el kell, hogy mondjam nincs kedvem holnap, lassan már ma pestre menni röpimeccsre, már nem lelem benne örömöm :o
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Rendben, köszönöm a segítséget.
A kérdésemet azért tettem fel, mert kb egy hónappal ezelőtt hallotatm valami olyasmit, hogy már nem lehet a supportra írni. Ezért kérdeztem, hogy hol lehet az ilyesmit jelezni. Ezek szerint az ilyen eseteket továbbra is ott kell jelezni. Még egyszer köszönöm. |
Quote:
olvasd el az üzim alját is Gee :) a support úgy is a support online rendszerébe fog "átküldeni" és ott a megfelelő menüpontokkal ide fogsz kilyukadni és ergo a Segítség topicba indíts egy témát. :) |
Quote:
Na, azért ne sértődj meg, tudom, hogy nem voltam túlságosan konstruktív :p Amúgy írtál már az említett orinak? Legalább megkérdezd, hogy ki ő, és miért használja ezt a nevet. |
Nem sértődöm meg. Nem látom be, hogy min változtat az, ha írok neki. Ő elmondja, hogy "azért mert ... ".
Renben, de attól engem még zavar, és úgy vélem, elég régóta játszom itt ezzel a névvel, hogy zavarhasson. De most lefekszem aludni. Jóéjszakát! |
Quote:
Nem tudom, hogy melyik csoportban van, de pl ha 5-ös szinten egy romos ori, talán még törölne is a kedvedért :p |
All times are GMT +1. The time now is 03:57. |