Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Ati 06-13-2009 18:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215061)
Ha nem jön közbe semmi, akkor ez a mai terv:

1. Főkontinens bővítése.
  2. Pár új mob. Végignézem, hogy most hol van szerintem lyuk még a listában.

Közbejött, úgyhogy a hibajavítással (?) együtt idáig sikerült ma eljutni.

Erősen tesztelendő, hogy a hiba (egyoldalú támadás) valóban megszűnt-e.

Nem annyira tesztelendő a fagyás, ez inkább csak észrevétel szintjén, ha jelentkezik... Figyelem én is folyamatosan közben, de nem mindig oda nézek.

Még mindig tesztelendő a dupla meghalás, ha valaki találkozik vele, szóljon. (Győződj meg róla, hogy az eseménylista tetején vagy, mert ma engem is megszivatott, hogy lemásztam, és nem értettem mi történik... :))

Ildee 06-13-2009 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215145)
Közbejött, úgyhogy a hibajavítással (?) együtt idáig sikerült ma eljutni.

Erősen tesztelendő, hogy a hiba (egyoldalú támadás) valóban megszűnt-e.

Nem annyira tesztelendő a fagyás, ez inkább csak észrevétel szintjén, ha jelentkezik... Figyelem én is folyamatosan közben, de nem mindig oda nézek.

Még mindig tesztelendő a dupla meghalás, ha valaki találkozik vele, szóljon. (Győződj meg róla, hogy az eseménylista tetején vagy, mert ma engem is megszivatott, hogy lemásztam, és nem értettem mi történik... :))

Azóta is elég sok mobot leöltem. És nem történt semmi elhalálozás (egyoldalú támadás) :D:D:D

Ati 06-13-2009 19:43

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215146)
Azóta is elég sok mobot leöltem. És nem történt semmi elhalálozás (egyoldalú támadás) :D:D:D

Szuper.

Továbbra is most ez az egyik legfontosabb tesztelendő, úgyhogy amint valaki találkozik ilyennel, légyszi jelezze! Köszi. :)

Ildee 06-13-2009 19:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215156)
Szuper.

Továbbra is most ez az egyik legfontosabb tesztelendő, úgyhogy amint valaki találkozik ilyennel, légyszi jelezze! Köszi. :)

Mi most a goblincuccokat teszteljük :D:D:D

Dus 06-13-2009 20:35

Ha ketten mennek csapatban, és az egyik meghal, akkor továbbra is azt látja az élő, hogy ez mezőn állnak...pedig nem :)

Ildee 06-13-2009 20:36

Dussal csapatban harcoltunk. Mikor meghalt Dus, továbbra is láttam a mezőn a karakterét, pedig HLben volt. Ez fordítva is áll, mikor én haltam meg ő is látott.

Ati 06-13-2009 20:41

Okay, felírva.

Swiss 06-13-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215165)
Dussal csapatban harcoltunk. Mikor meghalt Dus, továbbra is láttam a mezőn a karakterét, pedig HLben volt. Ez fordítva is áll, mikor én haltam meg ő is látott.

off:

Ez most komoly? Mármint a csapatharc? Így kell ezt gyerek, máris jobb napom van :))))

Ildee 06-13-2009 20:54

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 215168)
off:

Ez most komoly? Mármint a csapatharc? Így kell ezt gyerek, máris jobb napom van :))))

Miért ne? :)

Ildee 06-13-2009 20:57

Van itt kard is, vagy feleslegesen törjük magunkat? :)

All times are GMT +1. The time now is 17:23.