Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Téma: A tekercs lopás hatákonysága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=35)

Láma 04-30-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by aúú
Szerinem életfa erre az üzire válaszolva írta össze...:)

és? önmagában a az a rész nem érne sokat, mert 3 félelf 3 szor akkora kárt tudna okozni gyakorlatilag

Bogár 04-30-2006 16:51

ezexerint ez a 2 választási lehetőség van? radikális változtatás, vagy radikális változtatás? igaz, hogy 50% a változtatás mellett szavazott, de ebből csak 13-an szavaztak amellett, hogy jelentősen kell csökkenteni a tekilopás mértékét.

aúú 04-30-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Láma
és? önmagában a az a rész nem érne sokat, mert 3 félelf 3 szor akkora kárt tudna okozni gyakorlatilag

De mondom megint, nem vitából írta szerintem, hanem összeírta, hogy milyen komolyabb öteltek merültek fel eddig...:)
Senki nem vitatja, hogy most a felé tendálunk, amit te írtál, hogy legyen a gyengébb lopás és auto védelem is..:)

aúú 04-30-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
ezexerint ez a 2 választási lehetőség van? radikális változtatás, vagy radikális változtatás? igaz, hogy 50% a változtatás mellett szavazott, de ebből csak 13-an szavaztak amellett, hogy jelentősen kell csökkenteni a tekilopás mértékét.

Alapvetően azért nem tartom mérvadónak a szavazást, mert ha tényelg komolyan érdekelné azokat, akik szavaztak, hogy mi történik itt, akkor írtak volna... és ha jól látom nem 60-an vitatkozunk/vitatkoztunk az ötletekről (pedig annyit beírni, hogy egyetértek valamelyikkel, mert... vagy nem értek egyet mert... nem tartott volna sokáig)...

Láma 04-30-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by aúú
De mondom megint, nem vitából írta szerintem, hanem összeírta, hogy milyen komolyabb öteltek merültek fel eddig...:)
Senki nem vitatja, hogy most a felé tendálunk, amit te írtál, hogy legyen a gyengébb lopás és auto védelem is..:)

nyilván nem vitából írta, csak kiegészitettem azt az opciót.

Bogár 04-30-2006 17:08

nem szeretném, ha az esetleges új szavazáskor csak a durvább változtatásokat sorolnák fel.

Láma 04-30-2006 17:29

bármikor készithetsz egy listát te is

Gyula 04-30-2006 19:47

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
nem szeretném, ha az esetleges új szavazáskor csak a durvább változtatásokat sorolnák fel.

Igy van, Te is csinálhatsz szavazást, amit én fogok csinálni abban nem az lesz a kérdés hogy kell e változtatni a tekiloáson hanem az hogy mennyire? :)

Gyula 04-30-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
- a tekilopás mértéke a tekimennyiség révén elért tudományos szint/20;
- meg kell adni, milyen fajta tekit akar vinni a tolvaj, de ez nem lehet a lakáshelyzeti. Lehet megadni, hogy mindenfélét, de ekkor csak tized akkora a zsákmány;
- autovédelem tekikre, minden lopás után ad +5% védelmet, a védelem körönként kopik egyet.

Köszönöm Életfa!

Ez kiegészitve Kisbér és Aúú javaslatával kiváló alap lenne egy új topic inditásához ezt pedig akkor zárhatnánk is lassacskán.

Bogár 04-30-2006 20:13

ezekben a javaslatokban arra a kérdésre, hogy mennyire?, a válasz az, hogy nagy mértékben.
sztem még beteheted a szavazásba azt is, hogy tudomány%/10... 1 szavazatot biztosan fog kapni. :)

All times are GMT +1. The time now is 16:44.