Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Princ 05-06-2009 12:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210592)
Hogy mi?

Hát ugye, ha már magyar fejlesztésű a játék, és látom hogy a pék "süti" a kenyereket, nem pedig 'készíti', akkor ennek mintájára igazán 'őrölhetné' a malom a gabonát. Mert jelenleg "lisztet készít". Szerencsére azért nem 'csinál'. :p

Swiss 05-06-2009 17:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210588)
Bontották már le valakinek az épületét a banditák, vagy annyira lassan haladnak, hogy ezt érdemes volna gyorsabbra venni?

Ati tegnap 19 órára, ma 18 órára hagytam magára a várost és összesen 5 banditát kellett lenyomnom az imént első belépéskor. Nem tudom ma volt-e valaki a városomban vigyázni.

Amióta vannak rájuk vadászom, annyira bejön a banditagyilok és a városok megtisztítása a gonosztól. Gondolom többen vagyunk így vele ezért tényleg gyorsítani kellene a bontási folyamaton mert így nem sok esélyük van.

A földrengés nálam működik, nagyon hasznos dolog ha bandákba verődnek.

Ati 05-06-2009 17:49

A banditák bontási sebességét az eddigi háromszorosára vettem. Had lássunk már néhány ledőlő épületet is... :)

Phoenix 05-06-2009 17:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210647)
A banditák bontási sebességét az eddigi háromszorosára vettem. Had lássunk már néhány ledőlő épületet is... :)

Ati: olyan információd van, hogy mekkora a legnagyobb csapat bandita? És van-e elméleti maximum a csapat nagyságában?

Ati 05-06-2009 17:58

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210648)
Ati: olyan információd van, hogy mekkora a legnagyobb csapat bandita? És van-e elméleti maximum a csapat nagyságában?

Az elméleti maximum a játékban lévő maximum darab bandita. Ez jelenleg 948 darab. Most legnagyobb tényleges csoportot nem nézek, csinálom a javításokat.

Redback 05-06-2009 18:21

Én a piacon felvettem a pénzt, és a saját áruim, valamint a piacon lévő áruk listája üres lett.

Ati 05-06-2009 18:24

TESZTELENDŐ FELADAT!

Azt hiszem Dus írta, hogy amikor 50+ banditával harcoltok egyszerre, akkor a szokásosnál jóval tovább tart egy-egy csatakör. Azt szeretném kérni azoktól, akik részt vettek ebben, akik ezt tapsztalták, hogy MOST próbálják i ugyanezt, hogy történt-e bármi érdemi változás. Gyorsabb lett-e bármi is a csatában az akkori változathoz képest.

Köszi.

Phoenix 05-06-2009 18:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210659)
TESZTELENDŐ FELADAT!

Azt hiszem Dus írta, hogy amikor 50+ banditával harcoltok egyszerre, akkor a szokásosnál jóval tovább tart egy-egy csatakör. Azt szeretném kérni azoktól, akik részt vettek ebben, akik ezt tapsztalták, hogy MOST próbálják i ugyanezt, hogy történt-e bármi érdemi változás. Gyorsabb lett-e bármi is a csatában az akkori változathoz képest.

Köszi.

Dussal ketten voltunk, máris tesztelem!

Phoenix 05-06-2009 18:36

A csatakörök mintha gyorsabbak lennének, ami egyedül megfogja, az amikor egy körben sok bandita hal meg, mert akkor egyenként írja ki, hogy elhaláloznak. Ez ami belassítja, egyébként jobb :)

Ati 05-06-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210661)
A csatakörök mintha gyorsabbak lennének, ami egyedül megfogja, az amikor egy körben sok bandita hal meg, mert akkor egyenként írja ki, hogy elhaláloznak. Ez ami belassítja, egyébként jobb :)

Ühüm, oks, köszi, azzal még egy picit kezdek valamit...

All times are GMT +1. The time now is 14:01.