![]() |
Quote:
egy gazdálkodó törpe, akinek nehéz az építkezés? :eek: esetleg kiszámolja mennyi nyersi kell hozzá, félre teszi az olthatatlan nyereség vágyát, összegyűjti, és hopp... 9 körrel lépés előtt átépül... egy bánya nélküli óriás sokkal könnyebben megoldja ??? ;) |
Quote:
Mivel védelem alatt van, ezért még biztonságos is. ;) |
Quote:
teljes mértékig :) mindig van olyan ori aki pont alkalmas arra h kárt okozzon. csak nem mindenki vállalja be :D |
Quote:
de előtte piacolja el a +egységeket |
Faji kérdés.
Én úgy látom ebben a témában elég meddő a vita.:)
Mindenki tud valami érvet mondani a saját maga álltal kegvelt faj mellet. Van aki a szintekhez kötötte eggyes fajok létjogosultságát. Pedig ha jól emlékszem csak a hulla az a faj amelyik a szintek változtatásával egyre nagyobb erőt kap. Nem lehet, hogy ez még mindig azt mutatja nem a fajokon hanem az emberek ügyességén és a feláláson valamint a szerencsén múkik az egész?:) |
Quote:
|
Quote:
Én úgy vélem az ott kialakult esetleges egyedi jellemzőket mindig a játékosok csatái, győzelmei illetve vereségei formálják. Vagy is ezek mind, mind változó tényezők. |
Quote:
Quote:
Quote:
A hulla nagyobb erőt kap, de esélye nincs feljebb. Szétlopják, ahogy engem is szétloptak, erre van ítélve. ;) Minden faj jó, sőt kell is és nincs legjobb, ill van, mindenkinek van amelyik a legjobban bejön...:rolleyes: |
Quote:
Na de mi a helyzet annál a hullánál ahol nincs raktár, vagy esetleg egy raktár van? Ott ugye a tekik hiányában max, embert tudnak lopni. Tegyük fel, hogy túlélő a hulla és sokat csatázik, aminek elképzelhető, hogy sok katona bevétele van. Ezt ugye részint el is addhatja a piacon és le is fokozhatja köznépnek. Itt már akkor vissza is jön az amit esetleg ellopkodnak az embereiből. Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy más fajoknál is van lopkodás bőven, hiszen az erősebb mindig meglopja a gyengébbet akkor hol itt a hulla hátránya a lopkodások terén? |
Quote:
ez csak nagyon átvitt értelemben igaz :) egy szint nyersárát pl nem csak az dönti el h ki mennyit csatázik, hanem h ki/kik vanaak felül . |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |