![]() |
Quote:
Írtam az oridra üzit Z Transceps-re |
Közhirré tétetik...
...a történetemben sajnálatos módon megfogyatkozott a játékosok száma (nem érnek rá, stb): két hely megüresedett. Lelkes, és gyakran netközelben lévő emberek jelentkezését várom. Karakter ötleteket ide a fórumra, vagy üzenetben küldhettek.
Kikötések: - nem lehet Tharr, Sogron, Ranagol, Amhe Ramun hívő, - nem lenne szerencsés, ha valaki papot (kivéve Morgena pap) vagy paplovagot szeretne játszani, de ha ragaszkodik hozzá, a választott istentől függően, meg lehet oldani. |
Én, én, én oda is :) De tényleg.
|
Quote:
Karakter ötlet van már? Ha van MSN-ed, plíz írd meg üzenetben az emil címedet. |
Nos lenne egy eszeminusz, de nagyszívű asszisz gladiátorom.
Elég lesz a másik mesében nyomni az IQ-t. :D |
Quote:
Holnapig kitalálom hogy keveredsz bele a kalandba, és már játszhatsz is :) A karlpot és az előtörténetet majd elküldöd később, ha meglesz (remélhetőleg nem hetek múlva...) Jah, és válassz egy színt... :D |
Milyen színek játszanak még, kik estek ki, esetleg azokat vihetném, nekem végül is mindegy.
a karaktert hamar összeütöm, legalábbis az értékek szempontjából, a történetet meg megálmodom holnapra, a váza a fejembe van már. |
Quote:
Quote:
A másik egy ember lovag, de ő meg el sem kezdte a játékot, szóval helyette bármilyen kari jöhet (a kárlátozásokon belül). Quote:
|
Tp? Szint? Speciális generálási szabályok?
|
4. szint, annyi TP, amennyivel a szint kezdődik. Nincs extra generálási szabály. Te kidobod a karit, az értékeit elküldöd, és módosítok rajta ha kell, és visszaküldöm. Ha kész a karlap és előtörténet elküldöd nekem, utána ha valamit meg kell beszélnünk megbeszéljük.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:42. |