![]() |
Pl. Evita...nem tudom írta-e valaki :)
|
Nem még nem írták, de az valóban jó!:)
|
Quote:
A Monthy Pythonokra meg pláne, mivel a brit humor alapjai, és még ma is meghatározó filmnek számítanak kategóriájukbak. És ezt kifejezetten sértőnek tartom h Antony Hopkinsal egy szintre raknád őket... Ezt valamivel magyarázd is már meg. |
Quote:
így hangzott volna: ...de például a Brian Élete vagy a Gyalog Galopp azonos szinten említhető az Anthony Hopkins trilógiájával vagy Ponyvaregénnyel? Tehát nálam a Ponyvaregény meg az Anthony Hopkins az alapfilm, és a Monthy Pythonok nem. Megnézem, sőt még tetszik is de sztem akkor sem alapfilm. Bocs a hibás fogalmazásért!! |
Quote:
Antony Hopkins tény hogy elég újszerű meglátásba helyezte a stílust, de korántsem volt korszakalkotó, bár nem mondom h ne kerülhetne be az alapfilmek közé, sokkal inkbb az mint az alien 8 ami bár újszerű volt ) de gyakorlatilag az értelme 0. Míg a Monty Python egyértelműen az volt, és egyértelműen a brit humor alapja mindmáig, pl színészekkel készült interjúkban legtöbbször rájuk hivatkoznak stb. Szóljatok ha tévedek:D |
Szerintem, A bárányok hallgatnak egy a maga nemében hatalmas film, és még mindmáig sokszor hallok rá hivatkozni embereket. Ez elsősorban Hopkins-nak köszönhető, nagyon jó színész (sztem). Igaz h nem ez volt az első ilyen film, mert ott van a Psyho sorozat, de annak mégsem lett akkora visszhangja, ezért tartom mérfüldkőnek. Psziho thriller révén nem is biztos hogy olyan sok értelmet kell benne keresni:D Korszakalkotónak tekintem:D
A Monty Pythonnal kacsolatban igazat kell adnom neked:D |
Quote:
Tényleg Hopkins jó színész, s amenyniben te is belátod hogy nincs értelme, mondom hogy nagyon jó filmnek tartom, akár beengedném az alapfilm kategóriába is, de azért Ponyvaregénnyel nem egy szinten=) |
A ponyvaregényben azt nem szeretem, hogy olyan ponyvaregényes. Se eleje se vége, de ez benne a lényeg, bemutat egy történetet. Bár azt szeretném tudni hogy mi van abban a táskában!:D
|
Quote:
És szerintem nem pénz=) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:21. |