![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No a másik topikot nem akarom átláthatatlanná tenni, onnan töröltem minden nem oda való hozzászólást(moderáltam magam:D) és frissítettem a jelöltek listáját.:)
(Deni, csak így tovább:)) Fenyegetek, este lesz vers is, de most megyek dolgozni...:D |
Quote:
|
Megláttam a topicot, úgyhogy itt egy saját iromány:
(a véleményt meg cs őszintén, bírom a kritikát ;) ) Bosszú Nem nehéz a kicsit eltaposni, Egyszerűen csak a porba dobni, Aki életét élni akarja, És hagyja, hogy a nagy eltakarja. Sokszor van ez így, tűrnek a kicsik, Tűrnek, míg valami megváltozik. És majd csak annyit fog látni a nagy, Hatalmas birodalma szétporlad, És láthatja miként semmivé lesz, A haza, amit felépít, védelmez, És miként a kicsi naggyá válik, Rajta keresztül továbbmászik, És most ő nyomja el elnyomóját, Fogja, s erősen szorítja torkát, Szorítja, míg próbál lélegezni, És ha halott, csak akkor ereszti. |
Jönnek-mennek
lehajtott fejjel, s ha felpillantanak, szemükben az őrület tüze lángol, ég. Mondanak valamit, de gondolataikat csak te érted. És miért? Mert csak téged érdekel. Átérzed minden fájdalmukat, félelmeiket, szorongásaikat. Kiszolgáltatottak. Kiszolgáltatottak az életnek, a fénynek, a sötétségnek, a létnek, az égnek, a világmindenségnek. Egyedül te érzed a szenvedéseiket, a kétségeiket, a hitetlenséget, mely arcukra kiült. Egészséges test, beteg lélek, ha te nem segítesz, a testük is beteggé lesz. Fontos neked, hoy segítsd őket, feloldozd fájó kínjaikat, őrjítően kínzó gondolataikat. Képes vagy rá, mert téged elfogadnak, érzik, benned megbízhatnak. Adj nekik nyugalmat! |
Ép ésszel fel nem
fogható,ha tombol a lélek, az ész hol a Mindenható? Tör-zúz a test, rombol a lélek, lázad az agy, de nem félek! Kellett ez neked? Ne hagyd magad! Add ki a mérged, nem a te részed! |
Téped a lelked,
kínzod a tested, vágysz a szeretetre. Felőröl minden, ami körülvesz. Semmit nem ér az élet. Hömpölygő lávaként folyik a gondolat, megadta magát az agyad. Mindent megsemmisít, hamuvá lesz, amit engedsz, hogy elérjen. |
Elszállt a széllel egy élet,
a Földön maradt egy Lélek. A Lélek mindennap haza jár, de senkinek nem hiányzik már. |
All times are GMT +1. The time now is 07:20. |