![]() |
Quote:
Van egy pár ori ami azé ezt szeretné, megoldás bevárod őket mint én tettem és elindultok egymás hátán felfele. És jé nem hogy leszededd de akár tovább is haladhatsz sőt ha a topnak van esze halad veled tovább. Ja ugye senki nem gondolja hogy ezt el is kell részletesen magyarázni és ugye nem csak akkor lehet haladni ha ugyan abba a körbe van fedezés mint az ütés max kicsit igy lasabb. Nekem ilyen lassu volt nem azé mert muja vagyok hanem mert nem mindig van annyi ori hogy lehessen haladni mert legtöbben ugye csak termelnek és lépnek tovább igy időnként megrekedtem és mikor jöttek ujjak akkor tudtam tovább haladni. valaki irta hogy 5k topkör bőven elég azalatt mennyit terlmelsz na nekem 5 k kör kevés volt utolérni a nagyokat. De azé csak sikerült. De mert valaki nem hajlandó ennyi időt munkát vipet áldozni azé nem kell át irni a játékot. |
Quote:
Amit mondasz, az logikailag hibás.. mert üres terület, plusz a rajta lévő nép is pont, tehát ha ugyanannyi ponton van egy olyan ori, amit legyújtottak, meg egy olyan ori, melyet nem, akkor elméleti lehetősége sincs a gyújtósnak arra, hogy legyen annyi barakkja, mint a másiknak. Minél nagyobb, annál kevesebb lesz, mert annál több pont, amit le kell rajta gyújtani. Azt számolgattam, hogy ha már 2k hekivel nagyobb, akkor csak feleannyi serege/barakkja lehet, mint a nem gyújtásosnak, ugyanolyan pontértéken. Másrészt ha nem osztasz szét napi 2 * 15 milliót, akkor a morálja 0 lesz, a katmorálja pedig 50 - 58% közötti. |
Quote:
Jöttek új orik, s nem első dolguk volt szép hosszú fedezés után, hogy leütöttek a francba? :) És ha ők 4. helyig tudtak csak fedezni, akkor Te utánna hogy fedeztél mégis feljebb? :) Vagy aki feljött, az mindig mindenkit leütött, csak Téged hagytak ott, mert szimpatikus voltál nekik, ugye? :) Ja, nem... :) Feljöttek, majd Te a morálromlásos oriddal agyonverted őket, s elvetted a földjüket... :D Inkább azt írd le hány földleadás, vagy felfed határ növelés révén jutottál oda :D "megoldás bevárod őket mint én tettem és elindultok egymás hátán felfele" Igen? Bevárod őket, és? Ott vagytok egy helyen, hogy mentek feljebb? Ja hogy egymás hátán, értem :) Ezt hívják felfed határ növelésnek, ami elvileg szabálytalan. Másolj be légyszi egy pontlistát az első 10 oriról abból a csopiból, ahol vagy.. :) Aztán mindenki mosolyoghat egy jót :) |
Arra: ők csak védik a nagy orijukat. Ne várd tőlük hogy olyan ötletet támogassanak ami a saját orijaik ellen szól! Egyiknek sincs fingja se, hogy fordított esetben hogy szedné le azt a bizonyos nagy orit.
"Legyen gyújtás de csak addig míg leszedhető távolságba nem kerül." Hacsak a bemásolt példénál maradunk: 340k értékű az ori: ~7k heki Legyen 20% ház benne, a gyújtás miatt; faj: törpe ~1400 házban ~100k nép van ha az összes ház felgyúlad és az összes nép elment (nem számolom az üreseken élő 8at se!) akkor is kb 40k értéket esik az ori! Azaz 120k-ra van a 2. és 300-ra az 1!! Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen szájbarágósan le kell írjam, hogy megértsétek mire találtam ki a földvesztést!! |
Persze, azt nem is várom, de hogy értetlenkednek, mint ha nem is tudnák miről szól a történet :)
1. tényleg nem tudják... inkább nem kommentálnám. 2. tudják, ez esetben felesleges nem érteni miért leszedhetetlen egy fényévekre levő ori. Mondjuk a földvesztés, és a minimum heki ötlete egymást kicsit kizárja, mert ha min alá csökken az orija, pl 5. szinten, s nem kis számos, akkor az egyetlen lehetőség a törlés. |
Quote:
de jó, hogy itt vagy és okosakat magyarázol:) még lécci világosíts tovább:) |
Quote:
2. az üres földön is van lakosság S ha már törpe, akkor a nyersanyag adott. De lehet bankos is, akkor is termel. |
Quote:
|
Quote:
Van hogy többen jönnek fell ilyenkor ha van legalább 4 ember hogy tovább menjünk simán megyünk is minden jksz nélkül mert, ha hiszed, ha nem, ha felfogod ha nem mindenki tudja hogy müködik amibe te sátáni JKSZ-t látsz az már rég nem igényel megbeszélést . SZálj már le onnan a mennyekböl és gondold újra minek megbeszélni valamit ami nyílt titok ha meg nem kell össze beszélni akkor nem jksz. Szóval az egész egy unatkozó ember fáradt marhasága vagy lustasága? |
Quote:
Mas kerdes, hogy ezt hogy lehet bizonyitani, de mivel pl Te sajat magad bevallod, en mar raknalak is at :P |
All times are GMT +1. The time now is 01:13. |