![]() |
Quote:
|
Quote:
Bár igazság szerint igaza volt, hogy 1 órád van, és pápá.. Csak nem Kubbi fog távozni, hanem ő :D De Ati, ne légy kegyetlen... Ő csak egy hulla :D |
Amúgy ha valaki ilyen biztos a dolgában, miért nem jelenti azonnal? Miért jobb neki egy mnt mint az, ha az illetőt azonnal áttéteti? Nyilván mert nincs semmi bizonyítéka.
|
Quote:
|
Quote:
|
Vegso elkeseredettsegemben irok ide.
Olyan helyzetben vagyok, hogy a szovimnek jelen pillanatban nincs lehetosege nap mint nap gepkozelbe kerulni. Raszalt egy patkany es ha jol szamoltam 5x fosztott 3x pusztitott + a toli + vari akcio. Meg ne kerdezze valaki, hogy lehet ez! Tekiiro orik vagyunk. A lenyeg: en most atepulok, hadatuzenek es megmutatom neki hogy kell azt csinalni, amit o szeretne igencsak amator modon. Ha idokozben torok, hat IJ. A kerdes az, hogy milyen kategoriaba tartozik ez. Mert nem fogom abbahagyni, amig 10xesen nem buntetem +. Szeretnek valaszt kapni mielobb, hogy az esetleges athelyezesem elott legyen idom bucsuzkodni. Koszonom |
Quote:
Most erre mit lehet mondani? :D Írj Atinak levelet :D Ezt csak ő tudja megmondani... Ha rajtam múlna repülnél, hiszen minek irogatsz tekercset :D Játsz inkább normálisan :D:D:D:D:D (csak vicceltem) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
A szovetsegesed bajban van es te nem segitesz neki mert mi van, ha atrknak?! Pff... En szeretek reggelente tukorbe nezni. |
Quote:
Ahogy írtad mennyit ütött a szöviden,+ hogy tízszer annyit akarsz ütni rajta, szerintem az már túl van az ésszerű határon, de a Te dolgod hogyan játszol. Amúgy nem ismerjük egymást még játék szintjén sem, nem tudom hogy gondolod, hogy látatlanban pálcát törsz felettem, nem tudhatod én mennyit segítek és mit teszek meg a szövetségesemért. Ha már nincsen hasznom belőle, és okoztam kicsit több kárt, mint ő akkor nem ütöm tovább. Nem azért, mert félek az átrakástól, hanem mert így gondolom helyesnek. |
All times are GMT +1. The time now is 09:45. |