Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Ati 02-15-2007 09:02

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 73913)
Atit szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő?

Beütöttem 1x fosztásra, majd mivel sok pénz jött tőle, ezért még 1x.
Majd mentem más célpontra fosztani, és pont amikor kint volt a seregem, ő beütött területre...
Azóta én ütöttem másvalamit területre, mert elég sokat elcsapott tőlem. :)
Most alatta vagyok, és 1x beütöttem pusztításra, majd ma ment 2 sereg, ebből az 1ik befért,a másik pattant.
Tehát 2pusztítás, és 2 fosztás volt vele szemben.
Erre kaptam tőle egy ilyen üzenetet:

" Barátom.A Mai nappal lehetőséged van arra hogy mnt küldesz vagy mész anarchba csalásért és folyamatos támadásért:)"

Most mi a teendőm?
Mf, és hulla a fajom :rolleyes:

Most meg ezt kaptam tőle...
De én nem gömböztettem senkivel. Akkor nem pattant volna a kicsi sereg...

"A jksz megsértésért mert mással gömböztetél és egyébként megvan akivel gömböztetél úgyhogy ő is számíthat az anrchra egy levelet várok tőled az mnt- egy órán belül ha nem jön meg pá-pá:)"

Az országom:
Zuz mó (#416292) :)

Folyamatos update:
Most ezt küldte:

"Már csak 53 perced van"

Ez alapján, amit leírtál, ez semmi, ha valaki ilyeneket nekiáll jelenteni, hogy "jajj bántanak", akkor idővel őt rakom ki.

Kisbér 02-15-2007 09:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73928)
Ez alapján, amit leírtál, ez semmi, ha valaki ilyeneket nekiáll jelenteni, hogy "jajj bántanak", akkor idővel őt rakom ki.

Én mondtam, én mondtam :D Hadisarc miatt még a végén ő repül...
Bár igazság szerint igaza volt, hogy 1 órád van, és pápá.. Csak nem Kubbi fog távozni, hanem ő :D

De Ati, ne légy kegyetlen... Ő csak egy hulla :D

laci 02-15-2007 09:08

Amúgy ha valaki ilyen biztos a dolgában, miért nem jelenti azonnal? Miért jobb neki egy mnt mint az, ha az illetőt azonnal áttéteti? Nyilván mert nincs semmi bizonyítéka.

Kubbi 02-15-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73928)

Köszönöm, megnyugtattál. :)

Cassandra 02-15-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 73933)
Köszönöm, megnyugtattál. :)

Megmondtuk, vagy megmondtuk?:)

Cece 02-21-2007 12:04

Vegso elkeseredettsegemben irok ide.
Olyan helyzetben vagyok, hogy a szovimnek jelen pillanatban nincs lehetosege nap mint nap gepkozelbe kerulni. Raszalt egy patkany es ha jol szamoltam 5x fosztott 3x pusztitott + a toli + vari akcio. Meg ne kerdezze valaki, hogy lehet ez! Tekiiro orik vagyunk. A lenyeg: en most atepulok, hadatuzenek es megmutatom neki hogy kell azt csinalni, amit o szeretne igencsak amator modon. Ha idokozben torok, hat IJ.
A kerdes az, hogy milyen kategoriaba tartozik ez. Mert nem fogom abbahagyni, amig 10xesen nem buntetem +. Szeretnek valaszt kapni mielobb, hogy az esetleges athelyezesem elott legyen idom bucsuzkodni. Koszonom

Kisbér 02-21-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74998)
Olyan helyzetben vagyok, hogy a szovimnek jelen pillanatban nincs lehetosege nap mint nap gepkozelbe kerulni. Raszalt egy patkany es ha jol szamoltam 5x fosztott 3x pusztitott + a toli + vari akcio. Meg ne kerdezze valaki, hogy lehet ez! Tekiiro orik vagyunk. A lenyeg: en most atepulok, hadatuzenek es megmutatom neki hogy kell azt csinalni, amit o szeretne igencsak amator modon. Ha idokozben torok, hat IJ.
A kerdes az, hogy milyen kategoriaba tartozik ez. Mert nem fogom abbahagyni, amig 10xesen nem buntetem +. Szeretnek valaszt kapni mielobb, hogy az esetleges athelyezesem elott legyen idom bucsuzkodni. Koszonom

:D
Most erre mit lehet mondani? :D Írj Atinak levelet :D Ezt csak ő tudja megmondani...
Ha rajtam múlna repülnél, hiszen minek irogatsz tekercset :D Játsz inkább normálisan :D:D:D:D:D
(csak vicceltem)

tdomo 02-21-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74998)

Én is azt mondom, hogy erről Atit kell kérdezni, de ez az elkeseredett bosszúállósdi mégis mire jó? A szövidnek jobb lesz attól, hogy téged átraknak? Lehet bosszút állni, de mi értelme van egy kicsinált országot tovább ütni, mert miután lenulláztad már úgyse tudsz tőle elvenni semmit. Akkor már csak a pénzt öntöd a lefolyóba. Akinek meg megszállja a fejét a lila köd, és az egészséges kereteken túl is folytatja a bosszút, az megérdemli az anarchista csoportot.

Cece 02-21-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74999)
:D
Most erre mit lehet mondani? :D Írj Atinak levelet :D Ezt csak ő tudja megmondani...
Ha rajtam múlna repülnél, hiszen minek irogatsz tekercset :D Játsz inkább normálisan :D:D:D:D:D
(csak vicceltem)

Hogy miert irom a tekercseket? Miert kerdezel olyat amire tudod a valaszt? Valamibol neked is meg kell elned ;)
Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 75004)
Én is azt mondom, hogy erről Atit kell kérdezni, de ez az elkeseredett bosszúállósdi mégis mire jó? A szövidnek jobb lesz attól, hogy téged átraknak? Lehet bosszút állni, de mi értelme van egy kicsinált országot tovább ütni, mert miután lenulláztad már úgyse tudsz tőle elvenni semmit. Akkor már csak a pénzt öntöd a lefolyóba. Akinek meg megszállja a fejét a lila köd, és az egészséges kereteken túl is folytatja a bosszút, az megérdemli az anarchista csoportot.

Kicsinalt? Nincs kicsinalva. Sot! Nagyon is mozog. Milyen lila kod? Anno mar probalkozott akkor megszivta. Nem lett nagyon bantva, csak egy kicsit simogatva. Megerosodott es ujra kezte.mondom! Nem en! Nem mi! O kezte ujra. A szemtelensegnek is van hatara.
A szovetsegesed bajban van es te nem segitesz neki mert mi van, ha atrknak?!
Pff... En szeretek reggelente tukorbe nezni.

tdomo 02-21-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 75014)
Hogy miert irom a tekercseket? Miert kerdezel olyat amire tudod a valaszt? Valamibol neked is meg kell elned ;)

Kicsinalt? Nincs kicsinalva. Sot! Nagyon is mozog. Milyen lila kod? Anno mar probalkozott akkor megszivta. Nem lett nagyon bantva, csak egy kicsit simogatva. Megerosodott es ujra kezte.mondom! Nem en! Nem mi! O kezte ujra. A szemtelensegnek is van hatara.
A szovetsegesed bajban van es te nem segitesz neki mert mi van, ha atrknak?!
Pff... En szeretek reggelente tukorbe nezni.

Gondolom azt tervezed, hogy kicsinálod és akkor ki lesz csinálva.
Ahogy írtad mennyit ütött a szöviden,+ hogy tízszer annyit akarsz ütni rajta, szerintem az már túl van az ésszerű határon, de a Te dolgod hogyan játszol.

Amúgy nem ismerjük egymást még játék szintjén sem, nem tudom hogy gondolod, hogy látatlanban pálcát törsz felettem, nem tudhatod én mennyit segítek és mit teszek meg a szövetségesemért.
Ha már nincsen hasznom belőle, és okoztam kicsit több kárt, mint ő akkor nem ütöm tovább. Nem azért, mert félek az átrakástól, hanem mert így gondolom helyesnek.

All times are GMT +1. The time now is 09:45.