Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kis felfedezés módosítás! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1312)

LordYsolt 07-03-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by wand (Post 107216)
ezzel egyet értek, nem tartom túl jó 5letnek, hogyha egy törpe bármikor visszaépíthesse szinte ingyen a régen volt bányái közül akármelyiket, csak mert épp drága a kő vagy mert épp védett helyen van.

Most olvastam (már másodjára) el az ötledet. Ez isjó ;) . Sőt ezzel megoldanád azt h a törp kezébe egy hihetetlen jó kis "fegyver" kerüljön. Ettől függetlenül egy okosan megszervezett bánya bontás a megfelelő pénzügyi háttérrel elég nagy meglepetéseket tudna okozni. De a magas árak miatt nem mindenki kezdene azonnal bontani bányát csak azért h vki alá bekerüljön ill. egy rossz bányabontás igen csak megfegtetne egy törpét.

Köszi Gyula h beszúrtad, pont most akartam utánakeresni.

Synkel 07-03-2007 20:20

Ezt az ötletet úgy rémlik már akkor is támogattam mikor felmerült, továbbra is áll a véleményem:)
Steve ötletével télleg az a baj, hogy gyakorlatilag ingyenessé teszi a bányabontást.

Gyula 07-03-2007 20:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 107226)
Ezt az ötletet úgy rémlik már akkor is támogattam mikor felmerült, továbbra is áll a véleményem:)
Steve ötletével télleg az a baj, hogy gyakorlatilag ingyenessé teszi a bányabontást.

Igen, egy életképes javaslat Wand ötlete, és mivel alapveően a topic egy felfedezési könnyítésröl szól, támogatandónak tartom azt is amit Steve felvetett hogy az arány ne menjen 100% főlé, de megkockáztatom az se lenne nagy baj ha nem mehetne 80% fölé.

wand 07-03-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 107229)
Igen, egy életképes javaslat Wand ötlete, és mivel alapveően a topic egy felfedezési könnyítésröl szól, támogatandónak tartom azt is amit Steve felvetett hogy az arány ne menjen 100% főlé, de megkockáztatom az se lenne nagy baj ha nem mehetne 80% fölé.

ezzel én is egyet értek.

-Ede- 07-03-2007 20:55

ez a bányás ötlet elég jó, talán a magas nyersi árakon is segíthetne, de ha minden faj megkapja akkor mondjuk a törpe kaphatna nagyobb száalékot(gondolom itt törpe 15%, a többi csak 10%-ot kapna)
én ezt mindenképpen támogatom, színesítené a játékot

Steve 07-03-2007 22:14

Ez a 100% fölé menés az én szememben lényegében egy bug.

Xeper 07-04-2007 09:11

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 107250)
Ez a 100% fölé menés az én szememben lényegében egy bug.

És mi lenne, ha nem a fedezett területek lennének nyilvántartva, hanem az ütött területek? :) Ugyanilyen rendszerrel mint most a fedezett. Értelemszerűen a fedezési % az 100-foglalt%
Így gyakorlatilag lehetetlen hogy valaki elérje a 100% fedezési arányt, reálisabb értéket kapnánk.

A többi ötlet nekem is tetszik. :)

monro 07-04-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 107313)
És mi lenne, ha nem a fedezett területek lennének nyilvántartva, hanem az ütött területek? :) Ugyanilyen rendszerrel mint most a fedezett. Értelemszerűen a fedezési % az 100-foglalt%
Így gyakorlatilag lehetetlen hogy valaki elérje a 100% fedezési arányt, reálisabb értéket kapnánk.

Ja mínusz %-ot :D Az se jobb ;)

Xeper 07-04-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by monro (Post 107359)
Ja mínusz %-ot :D Az se jobb ;)

Számolj utána ;)

zsozso 07-04-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 65734)
Ezzel én nem igazán olcsóbbá akarom tenni a fedezést, félreértitek. Kétségkívül örülnék minél alacsonyabb lenne az igénye, akkor újra mondhatnám, hogy verjetek csak le, pótlom egy fél-napi termelésból, mert régen ez volt. Én ötletem a számlálót csökkentené a leverés által. Tehát mintha a "felfedezett" földből ütnének le, tehát minden levert hektár a felfedezett területből menne, legalább megengedve azt, hogy csak a feljebb mászás drágítsa a fedezés árát, NE a szintentartás. Ez szerintem elég logikus és fair minden szintű/méretű ország számára, mégha ez főleg 2949 hektár felett lenne igazán lényeges.

szerintem a javaslatod teljesen jogos,kevesebb lenne a felfedezés...

All times are GMT +1. The time now is 19:21.