Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Íjászos tali (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1308)

Andrew 01-22-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68412)
ismerek egy Bandit szemelyesen is :)

én is ismerek még pár Andrást, meg még egy Bandit is de asszem egyik sem én vagyok:o :D
eddig legfeljebb a Szkarabeuszban találkozhattunk

Steve 01-22-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68420)
Keletiben lemész a metroba, el a Blaha Lujza térig, ott fel a felszínre, s a Margit híd felé a 4 - 6 villamossal a Nyugatiig, ott meg már tényleg egy köpésre vagy a helytől, ha van vki, akit ismersz hívd fel, vagy oriból megadom a számom, elveszni nem fogsz:)

kettes metró deákig utána hármas metró nyugatibe és ott vagy, el se lehet tévedni mert bemondja a megállókat;)

Andrew 01-22-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68418)
ŐŐŐ tényleg nem lenézésből meg minden, de hogyha gázos a metró vki kimegy eléd, ezt akár vállalom énis. Van pár vidéki haver és velük beszélgetve jöttem rá hogy ami itt természetes máshol gázos:) Pölö a cseh főnököm a múltkor teljesen eltévedt a metró és azt hitte ott hal meg:D

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68420)
Keletiben lemész a metroba, el a Blaha Lujza térig, ott fel a felszínre, s a Margit híd felé a 4 - 6 villamossal a Nyugatiig, ott meg már tényleg egy köpésre vagy a helytől, ha van vki, akit ismersz hívd fel, vagy oriból megadom a számom, elveszni nem fogsz:)

asszem menni fog, el még nem vesztem:p
Nyugatitól meg majd rázörgök valakire ha végképp nem menne a Nyugati-Íjász út
de bízom magamban :D

Andrew 01-22-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68422)
kettes metró deákig utána hármas metró nyugatibe és ott vagy, el se lehet tévedni mert bemondja a megállókat;)

jeee metró, ezzel megyek :D

Arrakis 01-22-2007 21:15

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68422)

Jóvanna, tsak mert szegény diák nem vesz bérletet, ezért nem is ismeri rendesen a metróközlekedést még nem kell leszólni... :D

Ma éppen meg akartak büntetni emiatt:)
Szegény ellenőr a végére kivolt akadva:D
Jobban le akart szállni a buszról, mint én, én mentem is végig a Keletiig:D
Pedig szerintem kifejezetten szellemesen fejtettem ki neki miért nem veszek ilyen vackokat.. :D
Nem értékelte a humorom:)
Bár asszem ezzel nincs egyedül:D

Steve 01-22-2007 21:17

Ezeket a tippeket lécci PMben küld el szegény de minden kreatívságra nyitott diáktársadnak:)

Zsáni 01-22-2007 21:48

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68390)
remélem nem... mármint hogy nem csinálja, s nem látod... inkább leírom... :D
szal 4en játszottunk, Peti, Ardi, Szecsa, meg én..
Szecsa volt velem, ő volt a védő(istenem, ezt hogy hoztuk össze. :DD)
Hol a Peti bábuit fogta le, hol a Petit, meg asszem néha Ardi is sorra került:D
Eddig jó is lett volna a dolog, de senki sem védte a kapunkat:DD

jaaaa...úgy én is tudok csocsózni :D
és így szoktam is :D de ritkán :D

Kovibá 01-22-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68346)
ööö... Linka?:)
ésmégki??:))))

Linka, nomeg a Kamibá :)

Arrakis 01-22-2007 23:24

Quote:

Originally Posted by Kovibá (Post 68447)
Linka, nomeg a Kamibá :)

Kami:))))))))))
Dejó:)))))
Hehe, ha el tudjátok érni Jicsinyt ő sem hiányozhat akkor:))))
Mint évekkel ezelőtt:DDD

Arrakis 01-23-2007 01:31

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 68427)
Ezeket a tippeket lécci PMben küld el szegény de minden kreatívságra nyitott diáktársadnak:)

:)Csak két rögtönzött kiselőadást hallgatott végig:) Próbáltam neki pontokba foglalni az érveimet... Az első a bkv gépparkjának rossz állapotát, illetve ennek élethosszra kifejtett negatív hatását taglalta. A második arra vonatkozott, hogy egy magyar átlagfizu hány %át teszi ki egy pesti diákbérlet (próbáltam sikertelenül bevonni a fejszámolásba), mik az egyéb kiadások, s hogy miért nem szabad ebből kifolyólag bérletet venni. Azt csak mellékesen tettem hozzá neki, hogy 1 bérlet átlagáron 8 sörnek felel meg, ami minimum 2 estére elég, ha az igazán sörözős, ha inkább beszélgetős, akkor akár 4re is.
És amikor kezdtem volna neki azt ecsetelni, hogy a sör mennyivel hasznosabb, mint a bkv bérlet, mert a vesédet is tisztíccsa, akkor lelépett, leszált, s szerintem sebtiben elszívott egy cigit is:(
Pedig mondtam neki, hogy az jobb lesz mint az első kettő, de valószínűleg nem hitt nekem:(
Nem sokat beszélt az egész idő alatt, folyton ugyanarra akarta terelni a szót, én meg arra nem:rolleyes:

Hozzáteszem csak azzal az ellenőrrel vagyok haláli rendes, aki eleve úgy áll oda... hát ez úgy állt, röhögött a markába, hogy vkit elcsípett, s lesz prémiuma... hát nem lett.. de mivel jó kedvem volt, így akkor már el is humorizáltam vele.

All times are GMT +1. The time now is 09:45.