Quote:
Originally Posted by Steve
(Post 68427)
Ezeket a tippeket lécci PMben küld el szegény de minden kreatívságra nyitott diáktársadnak:)
|
:)Csak két rögtönzött kiselőadást hallgatott végig:) Próbáltam neki pontokba foglalni az érveimet... Az első a bkv gépparkjának rossz állapotát, illetve ennek élethosszra kifejtett negatív hatását taglalta. A második arra vonatkozott, hogy egy magyar átlagfizu hány %át teszi ki egy pesti diákbérlet (próbáltam sikertelenül bevonni a fejszámolásba), mik az egyéb kiadások, s hogy miért nem szabad ebből kifolyólag bérletet venni. Azt csak mellékesen tettem hozzá neki, hogy 1 bérlet átlagáron 8 sörnek felel meg, ami minimum 2 estére elég, ha az igazán sörözős, ha inkább beszélgetős, akkor akár 4re is.
És amikor kezdtem volna neki azt ecsetelni, hogy a sör mennyivel hasznosabb, mint a bkv bérlet, mert a vesédet is tisztíccsa, akkor lelépett, leszált, s szerintem sebtiben elszívott egy cigit is:(
Pedig mondtam neki, hogy az jobb lesz mint az első kettő, de valószínűleg nem hitt nekem:(
Nem sokat beszélt az egész idő alatt, folyton ugyanarra akarta terelni a szót, én meg arra nem:rolleyes:
Hozzáteszem csak azzal az ellenőrrel vagyok haláli rendes, aki eleve úgy áll oda... hát ez úgy állt, röhögött a markába, hogy vkit elcsípett, s lesz prémiuma... hát nem lett.. de mivel jó kedvem volt, így akkor már el is humorizáltam vele.
|