![]() |
Quote:
Miért is nem tudhatom? Ismered a magyar 1/A-s orimat, és múltját? |
Quote:
Nem értem mi ezzel a probléma, a magyar A-ban sok ori megengedhet iezt magának én meg nem, akkor most szidjam őket vagy mi legyen? Egyébként meg ha ügyesek vagytok egy csomó pénzt tudtok keresni rajtunk és akkor már lehet bontani fél orit meg elengedni sereget. Pontossan a kis létszám és passzivitás miatt a kisebb orik is tudnak termelni s sereget felhalmozni. Igaz hogy lassabban mint a többi ori. És ahogy Arwen rátapintott a lényegre, skacok, szerintem se jó a 90 nap, de én is vipelem az orit hogy ne fagyjon be, ma például beléptem és csak a vip meg a szintlépés jelent meg, fogtam a bankkártyám és bevipeltem, és igen én is a queosia miatt kértem a bankomtol visa kártyát. |
Quote:
Ezzel nincs is semmi baj. Egészen addig, amíg a szintlépés, és a lefordulás megoldható a 90 nap alatt... Ugye induláskor 45 nap volt, rájöttek, hogy szinte lehetetlen teljesíteni a szinteket 45 nap alatt, módosították is 90-re. De ugye lássuk be, hogy bármennyi pénzed is van, az A-t nem tudod teljesíteni 90 nap alatt. Tehát magyarul ahhoz, hogy játszhass hosszú távon VIP-elned kell. Tehát máris nem ingyenes a játék... Ezt próbáltam az angol külső fórumban Atinak felvetni, de egyenlőre semmi reakciót nem láttam tőle. Gondolom el van foglalva más fejlesztésekkel, de előbb-utóbb ki kell találnia valamit erre... Csak ki kell várni... Addig meg tűrni :) |
Quote:
a topklánmolesztálási ellenreakció kiszűrésének legjobb módszere a topklánmolesztálás befejezése :p érdemben: a 90 nap nem hinném, hogy változni fog. magyarán 0% esélyét látom. az is nagyon nehéz lesz, hogy BÁRMILYEN ideiglenes szabályt átverjünk atinál. koncentráljunk erre, mert ennek van értelme. olyan ideiglenes szabály kellene, amit mindegyik csoportban be lehet vezetni és segíti a fellépéseket. nem csak az a-ból a fordulást, hanem a b-ből a fellépést stb. ezzel idővel megoldódna a létszámgond. konkrétan a'la remy ( vagy majdnem ) : mindegyik szinten a topban lévő szabis ori azonnal kerüljön ki a topszámítás szempontjából a topból, a listán maradjon rajta, hogy látszódjon, a szövi ne bomoljon fel és a szabi alatt ne csökkenjen a topköreinek száma, csak ha ténylegesen kiesne a topból. akinek van nexusa hozzá, mondja meg hogyan lehet legcélszerűbben tálalni ezt a javaslatot ( ha egyertértünk persze benne ) hogy legyen is belőle valami, illetve tegye meg :rolleyes: ( esküszöm elgondolkodnék rajta, hogy így szabival segítsek-e annak aki nem tud fordulni ) |
Quote:
(mondjuk leírhatná, hogy "bazze, ezt nem fogom eltörölni!!!!" - ebből szerintem mind értenénk :) ) Lali, az a baj ezzel a szabizós ország kivétele a topszámításból, hogy ha Monro-ék elsődleges feladata az, hogy titeket leverjenek onnan, akkor ez nem megoldás... Első körben kérdezzük meg őket, ha meglenne a feltételük jelen pillanatban lefordulnának-e... Mert az igennek, és a nemnek is hasonló esélyt látok... Igen, hogy visszajöjjenek 2-3 személyiséggel és szétverjenek titeket, és nem, mert most akarnak szétverni titeket, hogy ők legyenek a "best players" között... :D (mondjuk ha klán szinten nem ütnek meg egyikőtöket sem, akkor elég sok idő lenne) Szóval 2esélyes és nem biztos, hogy megoldaná a problémát... :) |
Quote:
|
kisbér: mondjuk a jótékonykodást sem kellene túlzásba vinni, gondolom max azt fontolgatná, aki akarja, hogy egy bizonyos ideig szabizik , mondjuk ez ugye kb 2 hét :) és tovább nem és nem minden hónapban.
az nem zavarna, hogy több személyiséggel próbálkozzon valaki majd leverni, ezért nem vonom vissza amit meg sem ígértem, klánban meg jelenleg úgyse tudnak minket beverni. ha meg zavarna a több személyiség, max feljövök a köv valamelyik körben kék valahányassal én is. |
Quote:
Na, de tényleg alapból az a kérdés szerintem, hogy Monróék fordulnának-e, ha tudnának... Mert attól, hogy 5-8 ember kiszabizik - így nem számít bele a top-ba - akkor is a top30 határa a bogarak tor, és potroha között lenne félúton... :D Tehát ha ők nem akarnak fordulni, akkor semmi értelme bevezeti :D |
Quote:
|
Quote:
Az első nem bogaras csóka valahol a 20 hely környékén van Tehát 5-en kellene kiszabizni... 2 jelenleg is ki van szabizva, tehát 3-4 csókának kellene szabiznia rajtuk kívül. Így egy országnak nőne a topköre, már aki nem bogaras, nem harcosok klubbjás, és nem nyugdíjas :D. Ha ő lefordult, akkor ahhoz, hogy a 3 klánon kívül bárkinek is nőjjön a topköre, már közel 13-15 embernek kéne a topból szabiznia... És azért azt lássuk be nem fogjátok sem ti, sem a nyugdíjasok bevállalni :) Szóval ezért mondom, hogy leginkább az ízeltlábúakat kellene megkérdezni hogyan látják ezt :D Monro? -most látom, hogy ezzel talán infókat adtam ki... de talán nem zavar senkit sem... úgysem tudnak mást csinálni a fent lévő orik, mint aranyalmázni, így a 12% amivel felmérik a 3 topklánt nem lehet olyan nagy kiesés :D:D:D:D - de kifizetem neki :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:32. |