![]() |
Quote:
|
Quote:
A szövetség összeül és pontosan meg tudják beszélni mi felel meg a legjobban :) Király a srác vagy lány sztem :) Még nem találkoztam ilyennel, de van sütni valója. Így azt éri el, hogy sokkal több ajánlatot kap és nem neki kell megfelelnie, hanem a szövetség kell, hogy megfeleljen neki... majd a szövetség létrejötte után kiválasztaj a legmegfelelőbb fajt és személyiséget :) |
Quote:
|
azért ötös szinten faj meg szem nélkül is simán lehet teljesíteni a szintet
|
Quote:
|
xxxxx(yyyyyy)
2007-01-27 18:46:18 Helyezés: yxc Érték: cxy Emberek és egyéb lények! Fogadást kötöttem - 2 nap alatt össze-e tudok szedni 100 mnt-t. Segítsetek! a becsületem és egy korsó söröm a kezetekben van... Ezek a fogadások kezdenek nekem gyanúsak lenni!:D Csak 5körrel lenne közelebb:( :( |
"xxx (#yyyyyyy)
2007-01-27 21:25:04 Érték: 11759 4 en vagyunk kéne még szövi de nem kezdő . Hosszú távra ." Hmmmm... |
Quote:
jah és ez... maga a hirdetés nem vicces,de "min. 10k harci egység," ez tiszta Dragonball |
xy(#xy)
2007-01-xy xy:xy:xy Helyezés: xy Érték: xy Androf és egyáltalán vodkaszerető tagot keresnék szövetségesnek. yx (#xy) 2007-01-xy 10:xy:xy Helyezés: yx Érték: yx erős tolvaj elf,keress erős hadist halottak kíméljetek!(már lenne még egy tolis a szövibe ha jöttök!) hát igen kellemetlen is a temetőből hódozni:D yx(#xy) 2007-01-xy 16:xy:xy Helyezés: yx Érték: yx szövit keresek 2-3-mat |
Quote:
Márminthogy nem találom viccesnek:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:35. |