![]() |
És számolj rá némi plusz top-kört, nehogy a nagy építkezés közben lejebb üssenek és ne tudj lépni :)
|
Quote:
No amúgy egy ilyesmi óriást szerintem nem sokan bántalmaznának: Óriás Ház 110 18% 7700 lakos Barakk 135 23% 0 Elit / Lovas Tanya 54 9% 4374 Bála / kör Raktár 20 3% 137,74 körre elegendő Őrtorony 135 23% 7560 Íjász Templom 50 8% 7000 Varázsló Kocsma 6 1% 336 Tolvaj Bank 60 10% 450 000 Könyvtár 30 5% 3300 tekercs/20 kör Korház 0 0% 600 hektár Érték 28540 pont Ételfogyasztás: 4519,2 Bála/kör Foglalkoztatottság: 95% No de maradjunk a holtaknál:) Megtermel mindent ami köll és kész:) Nem hiszem hogy ez egy kezdőnek nehéz lenne |
Quote:
naja, de nem sokkal izgibb, mint egy 199 hekis tekiiro gnom.... |
Quote:
|
Pedig a balhéból lehet tanulni....:cool:
|
Quote:
Egyszer a dipóban találtam egy olyan hirdetést, hogy ~Én a békés játék híve vagyok, fölösleges a vérengzés, inkább küldj MNT-t, mindenkitől elfogadom. További békés játékot!~ Tipikusan ezek azok, akik sírnak hogy valaki bántja őket -siralmas :( |
Quote:
szem.szerint tuti kis fajocska lent 5-4-ben. kicsit több házacska azt jóccaka a csopinak:) |
Nekem van egy hulla orim, de hulla gyenge.
Óriással ugyanennyi hektáron sokkal több egységem lehetne, plusz a tekercs miatt erősebb is lennék. Egyedüli pozitívumok, hogy csata után általában kapok egy rakás alapkatonát, nem nagyon kell rá figyelni, meg talán a betegség visszatartó erő is, főleg magas nyers. árak mellett. Meg hogy varázslatból csak a tűzgolyó fogja rendesen. Legalábbis én ezt vettem észre. |
Hát szegény hulla teszt megbukott. Nem is annyira a "rendszeres" beütések tették végső halálára a pontot, hanem a tartósan magas nyersi árak...:mad:
Állig betornyozva alig alig ütöttek meg, de alig alig tudtam építkezni. Volt 150 bankom, de már a foglalásból származó hekik beépítése is horibilis áron volt csak megengedhető, ha meg véletlen felgyújtottak, rengettek napokig is egyhelybe topogásra késztetek... Ha meg bányát tartottam volna, a környék összes orija rám járt volna, akár körönként is elszíva a termelést, no meg a védelem is gyengült volna. |
én is játszottam hullával 5. szinten vihető de feljebbi szinteken már nem:)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:31. |