![]() |
Az is elhangzott h ez a hullákra milyen hatással van.
Annak ellenére h már többször leírták h szerintetek nem erről szól és h ilyenkor automatikusan kiapcsolja a többség a képzést, én is azon a véleményen vagyok h ez a hullákat igen is gyengítené(akik sztem már most is életképtelenek, meg büdösek is:) ) |
Nem kellene a Vip-es tagság előnyeit sem leegyszerűsíteni a katonaképzésre.
Az h "vip-es vagyok miért legyen hátrányom ebből..." rész nem teljesen igaz, mert ugye a többi funkciót továbbra is élvezi az ország(varik felrakása, etetés....stb) amit egy nem vip-es nem. A katonaképzést be lehet úgy is állítani h ne 1xre képezze a 10%-ot hanem apránként. Így a betegség melletti képzés sem okoz akkora károkat. |
valaki mondta korábban h a szavazás szövege nem teljesen jó.
Egyetértek. Nem kell a "Nem-oldalt" leszűkíteni. Nem-re szavaztam, de nem mondanám "hatalmas előnynek ha a dolog bevezetésre kerül" Sokkal inkább az ehhez hasonló módosítások ellen szól a szavazatom, amik egy on-line játékot "ember-nélkülözővé" tesznek. Ennek ellenére megértem az ellen oldalt is. Azt is h azoknak akik kevesebb időt tudnak eltölteni azoknak ez kényelmes lenne. Ettől még azonban nem lesz "kényelmi funkció". Azt sem kell szapulni h "bezzeg használják a vip-et, meg a sok extrát, itt meg ellenzik...stb" Vip-es vagyok és ellenzem. Viszont ha bevezetésre kerül használni fogom. Saját magamat emiatt nem hozom hátrányba. Ebben nincs ellentmondás. |
...talán 1 van amit kihagytam bár ezt csak megemlíteném mert ez mellékvágánynak bizonyult idáig(vagyis remélem)
Az h ez a viharra(vagy más emberhiányra is vonatkozzon pl tűzgolyó, gyújtás, emberlopás, éhezés...stb) az már tényleg abszurd és szerintem alapjaiban változtatná meg az egész hódítót. |
Vip
Az alap probléma, hogy ugyan helytartó leírja, hogy tönkreteheted az oridat. Vagyis: VIP megvesz, helytartó aktivál, ori meghalt.
Nagy nehezen beállítod a helytartót, úgy, hogy jó legyen az oridnak is. De ha nincs ilyen lehetőség (betegségi képzés leállítása), akkor a jól beállított helytartó is szétszedi az orit. Szerintem. |
Quote:
|
hát én támogatom a javaslatot de csak azért is mert a hullák így is erősek hát ha még a támadás után sem tudunk reagálni a betegségre meg minden.:)
igaz hogy nemmel szavaztam de akkor még nem gondoltam végig a dolgot!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Én igennel szavaztam de nem vagyok benne biztos hogy teljesen jó ötlet. Ha "csak" beteg vagy akkor sztem egy orinak ki kéne birnia egy egész éjszakát a ht baromságai mellett is. De ha egyszerre beteg/vihar/száraz/lopják az embereket akkor már az nagyobb probléma. Talán valami olyan dolgot lehetne beépíteni a ht ba amivel a delikvens kockázatot is vállal. Inkább nem írom le mire gondoltam mert tuti jönne a hurrogás. :o :D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:24. |