Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 05-24-2013 11:34

Quote:

Originally Posted by TheGame (Post 303542)
Miaz hogy Merdás afriaki ? Talan Az Orlando Pirates-el tartok vagy mi ?

pfff, a nagy olasz szakértő és semmit nem is tud a bajnokságról, csak fröcsög a hülyeség a szájából...

vityu 05-24-2013 14:23

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 303549)
Tök jó, hogy úgy érzed, hogy mindenki másnak is bőven elég az, ami Neked, de ugye emberek vagyunk, totál más igényekkel :)

És egy elhitetett igényre millió terméket előállító gazdasággal. Nem változik a véleményem, 3 egymáshoz hasonló képességű eszköz felesleges. És akkor beszélgetünk itt fél, 1 kg-okról. Aztán gurulós bőrönd, és csodálkozunk, hogy konditerembe kell járni ahhoz, hogy kinyissunk egy befőttesüveget.

Andrew 05-24-2013 14:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 303550)
És egy elhitetett igényre millió terméket előállító gazdasággal. Nem változik a véleményem, 3 egymáshoz hasonló képességű eszköz felesleges. És akkor beszélgetünk itt fél, 1 kg-okról. Aztán gurulós bőrönd, és csodálkozunk, hogy konditerembe kell járni ahhoz, hogy kinyissunk egy befőttesüveget.

Ennek kissé énvagyokajani érzete van, akárcsak az előző hozzászólásod utolsó mondatának, remélem nem annak szántad :B Bár ez lényegtelen.

Mindenesetre bízom benne, hogy ezt nem kifejezetten nekem céloztad, ha mégis, akkor kikérem magamnak :)

vityu 05-24-2013 15:31

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 303551)
Ennek kissé énvagyokajani érzete van, akárcsak az előző hozzászólásod utolsó mondatának, remélem nem annak szántad :B Bár ez lényegtelen.

Mindenesetre bízom benne, hogy ezt nem kifejezetten nekem céloztad, ha mégis, akkor kikérem magamnak :)

Nem, csak egy jelenségről beszéltem, ami a generációnkban általános. Távol állok attól, hogy bármiféle Jani lehessek, de azért véleményem csak lehet, nem? :p

Pool 05-24-2013 15:36

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...mEXgQeyGwpN3kQ

Holnap hajrá nektek szarrágók!

Andrew 05-24-2013 15:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 303552)
Nem, csak egy jelenségről beszéltem, ami a generációnkban általános. Távol állok attól, hogy bármiféle Jani lehessek, de azért véleményem csak lehet, nem? :p

Véleménye lehet mindenkinek (és most nem jövök azzal a példával, hogy az ugyanolyan, mind a segglyuk :D )
Az viszont tény és való, hogy sokan csak azért vesznek ilyen drága holmikat, mert a marketing elhiteti velük, sőt, a legjobb, hogy a vásárlók is önigazolás gyanánt elhitetik az ismerőseikkel, hogy ez nekik milyen jó lesz. Vérre menő ideológiai háborúk szoktak menni 1-1 gyártó hívei között o.O

De nem szabad azokat figyelmen kívül hagyni, akik ténylegesen ki is tudják használni ezeket a készülékeket. Amúgy tanulásra is kifejezetten hasznos tud lenni egy tablet (vagy akár a Kindle is).

Sami 05-24-2013 16:58

Óriási
Kötelező megnézni! :)

-Fegya- 05-24-2013 18:56

Véletlenül benéztem arra az email címemre, ahol a hodito regisztrációim vannak. A következő leveleket találtam:
Quote:

-Fegya-,

Tagságod a Hódító / Queosia forum oldalán 15 percre felfüggesztve, mert valaki több mint 5-ször próbált belépni a beceneveddel rossz jelszót megadva.

Quote:

-Fegya-,

Tagságod a Hódító / Queosia forum oldalán 15 percre felfüggesztve, mert valaki több mint 5-ször próbált belépni a beceneveddel rossz jelszót megadva.
Akad valaki, aki a nevemben szeretne valamihez hozzászólni? Tényleg vannak ilyenek?
Egyáltalán emlékszik rám valaki, aki ilyet tenne?

Pool 05-24-2013 19:10

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 303557)
Véletlenül benéztem arra az email címemre, ahol a hodito regisztrációim vannak. A következő leveleket találtam:

Akad valaki, aki a nevemben szeretne valamihez hozzászólni? Tényleg vannak ilyenek?
Egyáltalán emlékszik rám valaki, aki ilyet tenne?

Én soha nem foglak elfelejteni Fegya, de nem tennék ilyet...
mizu Veled?

-Fegya- 05-24-2013 19:41

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 303558)
Én soha nem foglak elfelejteni Fegya, de nem tennék ilyet...
mizu Veled?

Nem is feltételeztem rólad. Persze másokról sem, akikre emlékszem...

Köszi, jól vagyok.

All times are GMT +1. The time now is 19:23.