![]()  | 

Quote: 

| 

Helyezés: x 
	Érték: x szövetséget keresnéj vagy alapítanik ami biztos egy erős hadis lenne a társ ami kéne egy erős nagyon erős vari :D  | 

Quote: 

| 

Ez most jutott eszembe. 
	Mikor először elkezdtem hódítózni, akkor napokig kerestem a lehetőséget, hogy hol tudom megköszönni a "Magányos Farkas" nevű szövetségnek, hogy ilyen hamar felvett a tagjai közé. Aztán a dipiben sikerült :)  | 

Hadis törp szövit keres,kb 1-2 hét múlva indulnék 
	fel 200hekiről,50% barakkal. Azt nem írta mennyi kocsmával és templommal :D  | 

.......(#xxxxxxx) 
	2010-12-14 12:03:24 Helyezés: . Érték: ...... Üdv! Hosszú szünet után ismét folytatom a játékot. Ehhez szövetséget keresek varázsló beállítottságú óriásaimmal! 3 óriásra úgyis szükségem van, de a többit nem veszem be:cool:  | 

Quote: 

abból képezhetsz óriás katonát, óriás tolvajt, és varázsló beállítottságú óriást is ha meg nem vagy óriás, akkor nem is lesznek óriás egységeid, ebbe jobb beletörődni szerintem ebben a hirdetésben, semmi kifigurázandó nincs, hisz országokról beszélünk és nem egyénekről, szal teljesen helytálló a többesszám használata sőőt!  | 

Quote: 

Ahhoz nem kell sok templom hogy egy imát elmorzsolj mielőtt inditod a sereget És sokat inni se szabad ha jol akarsz inditani:D Ne vedd fel, poén akart lenni.  | 

Quote: 

Értem a viccet nem úgy,mint aki lefelé újjazik.  | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 07:18. |