![]() |
yyyyyyy (#xxxxx)
A Hódító Tudományos Akadémia felvételt hirdet művelődésszervező és könyvtáros szakra. A kurzus etnikailag erősen disszkriminativ, kizárólag doktori oklevéllel bíró kistermetű, hajlott hátú, hosszú, esetlen pókmajomszerű végtagokkal és legalább 1 hektó napi sörfogyasztással rendelkező grincsek részvétele lehetséges. HA randa vagy és részeges és van néhány ponyvaregényed amit megoszthatsz hátrányos helyzetű társaiddal, ne habozz és küldd a jelentkezésed:) jelige: 'Egyedül nem iszom!' |
Ork keres szövit.
Jelenleg 260 körül, de célom fentebb is megállni a helyem..... Távolság mindegy, remélem neked sem számít...többit üzenetben, hulla lét nem akadály, de jobban örülök embernek, vagy inkább gnómnak nem. |
Quote:
Embernek örül, vagy gnómnak nem :D |
2010-11-04 10:41:34
Helyezés: xxx Érték:xxxxx hosszú szünet után újra játszom és szövetségest keresek fél elf hogy mire vagyok jó még nem döntöttem el.bármi lehet az orszégomból !:D sztem hadis legyen!:) |
Quote:
|
XXXXXXXXX (#YYYY)
Helyezés: ZZZZ Érték: FFFFF két tag kék. a többi zöld |
Szövetségest keresek:)
csak akkor jelentkezz,ha hétköznapokon legalább 30szor be tudsz lépni. köszi Csak harmincszor? :D |
Quote:
|
ez tetszik... :D
2010-11-10 18:43:54 Helyezés: 340 Érték: 9479 Vak hulla keresi szemeit, esetlegesen többi vak társát. Jelige: teljes krónika |
2010-11-13 16:10:06
Helyezés: 367 Érték: 31662 egy hulla kerene rohaterős szövit |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |