![]()  | 

Quote: 

hm.. az ortoronyhoz kavics szukseges a tanya+haz kombinaciohoz pedig agyag+fa :) nem ertem, miert ne lehetne egyszerre magas neped es magas toronybonuszod :) ha nem 120 hazra hajtasz 200 hekis oriddal, akkor szerintem egy 40-60 koros oriba siman belefer most is 10-15 torony.  | 

Quote: 

| 

Nem lenne hátrány, ha végre küzdelem lenne az első helyért és nem népesség növelés...És ez nem ellened szól (H)arcosok.... 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

De,hogy lehessen irigykedni: Helyezés Ország Érték Nyeremény 1 Buter land (#331696) 10927 140 vip kör 2 Remeken Nevetek Ezeken (#315313) 10738 84 vip kör 3 The Black Army (#397614) 9696 56 vip kör 4 Halál íjász (#392224) 7449 Tegnap 2párbajt nyertem:)(bár a mostanit egy ismim fejezte be...most jó volt...jobban mondva most több mitn a felét ő nyomta:D )  | 

gratz :D :D 
	 | 

Harcosok ha ezentúl nem nyersz meg egy párbajt, akkor nem foglak ismerni:)  
	és mondhatsz akármilyen indokot, hogy mért nem nyertél nem fog nagyon érdekelni  | 

Quote: 

Ha itt vagyok dobogorol nem csuszok le Tegnapi 2 párbajból egyiken sem voltam elejétől a végéig és ezt már elötte is tudtam mégis elmentem... Sokat nyerek ez tény:D:D:D:D;) :p :p  | 

Quote: 

thx  | 

Quote: 

hát ezekbe az emberek közé te nem tartozol bele szerintem  | 
| All times are GMT +1. The time now is 00:55. |