![]() |
mostha naon bunkó akarnák lennia javaslatra csak annyit irnák:
A normálba a pénzre ezt mondják sokan:tanulj meg gyorsan pénzt szerezni Párbajban:csinálj népet és kész:) Meg az is kicsit zavaró,hogy még a jobbja is azt mondja rá,hogy jó:)Pedig hát tölük nem várom ezt el:)Még ha azt irják az alapötlet nem jó finomítsunk rajta de,hogy jó ötlet hát...:D |
Quote:
én támogatom ezt a lehetőséget! mégpedig azért, mert ebből lehet előnyt szerezni pl sokszor idegesít az, hogy mondjuk picit le vagyok lassúlva és mondjuk a legvégén az utsó 10secundumban nemtom lefokozni a varikat meg a tolikat:( más meg megtudja csinálni és így elönyhöz jut és lehet így lesz elöttem de természetesen ha én kapom az előnyt akkor persze tökéletesen jó dolog és akkor bánnám ha nem lenne a végén az ember beleszámítva az értékbe de én szerintem jobb lenne, ha tényleg nem számítana bele az ember de egyébként így is tökéletes az egész nem muszály ezen változtatni |
Quote:
Bár most is az y+a g felcseréltem de javítottam:) nem kötekedni akarok veled de a te irományodban sem 1 hiba van:)nem a hejjjjjesírásra gondolok:) |
Quote:
*irnák*=írnék ez, hogy amit te csinálnál azt mindig né-nek kell mondani és ez nagyon zavar, hogy így írod, mert még a végén átveszem tőled ezt a dolgot és akkor az ismerőseim folyton javítgatnak majd ki:) |
Quote:
Pár indokot irok: Egy levágott ori nem tud felmászni mivel megnő a védelem Megnő a varizás Azonos heki.... Elején üt valaki 4x támadóval utána 4orán át elég védekeznie....Hiába varizzák is 3k néppel is első lehet.... 30%torony bonusz De nem vágom mi itt a probléma ha én mondjuk népezek akkor nem lesz nagy toronybonuszom...Beüthető vagyok:)Ha meg toronybonuszt akarok akkor nem lesz nép... Itt a választási lehetőség most:) |
Quote:
|
Azonos alapokról indul mindenki.Ugyanannyi nyersit szerez ugyhogy ....
Az meg,hogy valaki erre költi valaki arra hát az egyéni vélemény:) |
Quote:
most nyugodtan javíts ki kérlek itt mindenki szeme láttán én el fogom ismerni ha tényleg hibáztam |
Quote:
amugy meg: mondat végén pont mondat elején nagy betű én sem használom de addig szerintem ne írd nekem,hogy hibásan irok amig minden irományodban lelek hibát:D |
Quote:
erre ennyit tudok csak mondani:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: komolyan mondom...áhh nem is mondok inkább semmit sem |
All times are GMT +1. The time now is 07:18. |