![]() |
Quote:
Igaz, ha nem csak szavak egymásutánjának vesszük, hanem értelmes mondatot próbálunk belőle kirakni, akkor már 50% alá esik... |
Quote:
|
Erőt,s erényt
Megürült egy hely szeretett szövinkben. Kéne egy jó kis hadis. Elvárások: - emberileg: csapatjátékos, legyen humorérzéke (még az én poénjaimra is :P) 16+ éves, az IQ-d ne a csoportod szintjével legyen azonos :P - szakmailag: ne legyen több ijjad mint lovad, tudj távolba nézni, ne legyenek hegyes füleid, ne kérdezd meg hogy mikor van körváltás, ha van Viped elöny,de nem feltétel (max nem küldünk neked csiliárdokat, amúgy se :P) Legyen némi tapasztalatod, ha kevés akkor hallgas a tanácsainkra, (ha sok a tapasztalat, akkor csak az enyémre :PDD), szövifórum ismerete és használata. Amit nyújtani tudunk: reggel KV(nem körváltás), folyamatos életveszély, gutaütés, arcoskodás, jókedv. Szerintem ;) Jelentekzéseket várjuk, a sok a pénzem nektek adhatom, vagy inkább VIP-et vegyek nektek jeligére További jó játékot. Nekem tetszik!:) |
" Nembaj ha kezdő vagy tanítalak és ha valaki kötöszködik lövünk neki egy pofont :D gyertek gyertek!!! "
|
Quote:
|
xxx
2010-09-25 13:42:21 Helyezés: xxx Érték: xxx szövetséges keresek elf vagy ember esetleg troll egyre népszerűbbek az új fajok:) |
Izé (xxxxxxxx)
2010-09-29 21:10:56 Helyezés: xxx Érték: xxxxx keresünk valakit aki majd írogat a fórumunkra, és elszórakoztat bennünket Nem rossz :)) |
"Tagokat keresek szövi alapításhoz, varis és tolis légy, de lehetsz más is.
Várom a válaszotok, ne légy messze. " |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 00:25. |