![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jesus -> Jeez -> Gee. :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elveszett az aláírásomból a Black-Out háttér. Törlődött a kép és nem volt lementve :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::(:(:(:
|
Quote:
http://kepfeltoltes.hu/100228/blacko...toltes.hu_.gif |
Quote:
|
Imádom, amikor ki van figyelve a piacom, és úgy lopnak le lóvéra, hogy közvetlenül előtte felvásárolják a piacomat, majd belelopnak 2 milliárd aranyba... :D:D:D:D
Nem tudom ki volt (mármint hogy kié az az ország, aki lopott), de szép! Gratulálok, ez ügyes volt! (Attól függetlenül picit dühítő:@) |
Quote:
|
[Privát üzenet fórumra másolása tilos. Üzenet törölve. -- Ati]
|
[Privát üzenet fórumra másolása akkor is tilos, ha emiatt egyszer már szóltam... -- Ati]
|
Na, akkor csapó három:)
Kaptam ma egy zöldet B-ben, amiben bemutatkozott a feladója, hogy Ő Laci, és ne szabizzunk, mert szeretne harcolni... írtam neki, hogy, ha Te lennél annak az orinak a valós tulaja, akkor nem kellett volna bemutatkoznod, hiszen klántársam voltál, és ismerjük egymást... ebből egyértelműen kiderült, hogy azt az orit nem a tulaja viszi... vmi ilyesmi volt a válasz: csak ne szabizz.. Válaszom egy része erre kb. vmi ilyesmi volt : Miattad T.b.??? Ugyan máár :)) Ahogy nem térdeltünk be, mikor 4 mrdot kértél a B-ben maradásunkért, ugyanúgy, most sem fogunk betérdelni, kevés vagy Te ahhoz :) .... És hoppá... erre a válasz Tibu W-s orijából jött... zöldet nem szabad fórumra másolni, úgyhogy sajna nem oszthatom meg veletek, de valami térdelés, és és fenyegetőzés is volt benne.. :) Ati, így már megfelel? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ez nem elegendő indok az Y-ra? Elég undorító...
|
Kissé kétségbe vagyok esve, úgyhogy megkérdem itt. A kérdésem főleg Atihoz szól:
ez az ország létezik??? 247607 ANARCH 2 [SZ] Bogya Birodalma Csakmert a kereső kiírja, de úgy tudom VIP-es ori, tehát nem lehet(ne) mélyszabin, viszont a csoportban nem látszik, 2009-ben jártam bent az országban, tudtommal azonosítva is volt, tehát 2009 októberben nem törlődhetett magától, viszont az e-mail címemről lekerült, és most már napok óta a frász tör ki, hogy mi van vele...... Most kaptam a tippet, hogy mégiscsak törlődhetett, kérdezzek rá. Törlődött? Vagy létezik még? Ha létezik, mikor került le az e-mailomról? (Tudom, hogy adatvédelmi meg személyi meg stb jogok miatt nem kérdezhetek mást, pl hogy milyen címen van most, ezért csak azt kérdem: az enyémről mikor került le - ha egyáltalán lekerült, és nem az október vitte el....) |
Ha törlődött, akkor az baj, mert akkor keverem 2008-at 2009-cel... :S
De most jelenleg tanácstalan vagyok... |
Ha törlődik, akkor nem kerülne ki a keresőből?:)
|
Nem mindig, jó ideig bent szoktak maradni a törlődött orik, de azért fél évig nem.....
Ezért értetlenkedem ennyire. Hiszen október eleje óta eltelt rengeteg idő. És ugyebár nem mindegy a végeredmény se. Ha törlődött, akkor szomorkodom egyet, aztán majd csak kiheverem. De ha létezik, akkor meg hajtóvadászatot kell indítanom, és vissza kéne szerválni az orimat... Szóval egyáltalán nem mindegy, hogy létezik-e, vagy sem. |
Quote:
|
Ha törlődött, akkor megnyugodtam (kicsit).
Legalább tudom, hogy legközelebb nem ilyen rossz ütemben hagyom abba a Hódítózást. Köszi az infót, akkor nem keresem tovább. De azért elsiratom.... :'( :'( :'( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na jó, tudom, hogy 130ezer hektár az nagyon sok, úgyhogy egy kicsit besegítek, hogy hamarabb elérhesse Gee... Ha a következő 5 órán belül újraregeli, akkor hozzájárulok a 130ezer hektárhoz, és induláskor már eleve megkap belőle 200 hektárt, hogy csak a maradék 129800 hektárt kelljen összeszedni! :D |
Quote:
|
Quote:
olyat kérhetek hogy 130 ezer hektárba besegits Ati?? csak én forditva kérem 129 800 hekit zsebbe és igérem azt a 200 hekit majd összekaparom valahogy ;) |
Quote:
|
Quote:
ááh most olyan pici az országom hogy zsebbe elfér:D de ez már jo , alkudozunk:D, nem utasitottad el mereven:D |
Quote:
|
Quote:
|
Nyugtassatok meg, hogy ez:
mnyaroszág (#621005) nem "Magyarország" akart lenni... :) |
Quote:
|
Quote:
|
No, Ati, kész az új orim...
Irány a 130k heki. Én nem kérek tőled egyetlen hekit se ajándékba. Nekem elég ehhez +1 milla támadópont és +2 milla védőpont. Előre is köszi. :D |
Miert van az, hogy olyan emberek is nyithatnak topicot a megbeszelesekbe, akiknek sut az irasain, hogy 10%-at sem latjak at a hodito strategiai oldalanak? Aztan szuletik benne egy meg nagyobb baromsag, mert mar a fontoskodo tinedzserek is ugy gondoljak, hogy vilagmegvalto jo otleteik vannak, es mindenki mas hulye, es emiatt nyomkodjak a lefele gombot gondolkodas nelkul olyanok velemenyere, akinek a tudasa 100x meghaladja az oveket?
Erosen vissza kell fognom magam, mert ha idegessegemhez meltoan irnam le a velemenyem roluk, lehet ban lenne a vege.... :) Es legvegul: Ati miert mondja az ilyenre, hogy jo otlet? :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |