![]() |
Katatonia - Rainroom :rolleyes:
|
Quote:
Végre valaki aki ismeri!:) |
South Park Mexicans-If you pussy gets wet:D
|
Quote:
Katatonia - Endtime |
Quote:
|
Quote:
|
A két kedvencem :)
akkor így egymás után... Rainroom... Tomb of Insomnia :) és utánna egy Funeral wedding is kell :) |
Katatonia maraton folytköv :rolleyes:
Katatonia - Velvet Thorns (Of Drynhwyl) |
Kormorán - Isten ujja megérintett
|
"Vasszegekkel vertek a fához
Kétezer éve a kereszten szóval Többé ne is csodálkozz Ha a dühömet a világra eresztem Ha a dühömet a világra eresztem" TCS :) |
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done We dont need to feel the sorrow No remorse for the helpless one War without end No remorse no repent We dont care what it meant Another day another death Another sorrow another breath No remorse no repent We dont care what it meant Another day another death Another sorrow another breath:D :D :D |
Hello, welcome to skype call testing service...:mad:
|
Red Hot Chili Peppers - 21st Century
|
Eric Clapton - Layla
|
Quote:
|
Quote:
Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gone No one but me can save myself, but it to late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death Greets me warm, now I will just say good-bye |
Ez a lazulós Metálika sose tetszett annyira mint pl a bibliai témájú :D
|
Ágnes Vanilla - Szeretők lázadása
:) |
Leaves' Eyes - The Dream
|
Quote:
|
Quote:
Tomb of Insomnia és Criminals=) Opeth valaki?:) |
Quote:
|
Lajkó Félix-Etno Camp
a mussika:D |
Metallica - Welcome Home
|
Látszik, hogy imádod:)
|
The Unforgiven:)
|
Ennyire nem követem már őket, megmaradok lelkes zenehallgatónak:)
|
Quote:
Ennek örömére: Slayer -Angel of death ;) |
Nem tudom, nekem a Metallica még vmikor 96' környékén kiesett a kosárból :rolleyes:
Dimmu Borgir - Puritania |
Quote:
Nekem nagyon a közepén vannak:D |
Quote:
|
Na igen.........a kor.......nekem már'96-ban is nagyon a közepén voltak:)
|
Quote:
nah amúgy sztem az úgy volt h nyúltam a Load albumért aztán hopp az egész Metallica kiborult a kosárkámból.. elején még tetszett az az album, aztán annyira már nem.. aztán végül nagyon nem.. és végül már nem is hallgatok Metallicát azóta.. |
Quote:
96ban 13 voltam csak, nem hiszem hogy sokkal korábban kedvencemmé válhatott volna (ha csak nem divatból) :) |
Quote:
mondjuk én anno még ált.suliban kezdtem el ezt a fajta zenét hallgatni, bevallom akkor még divatból.. :o aztán végül nagyon megszerettem.. és jól így maradtam :rolleyes: Anathema - Deep |
Jártam az úton, mit keresztfák kisértek,
Jártam a földön, ami még megmaradt, Jártam a réten, hol tankok legeltek, Jártam az erdőn, hol nincs többé vad. Éltem a városban, bűnben és mocsokban, Elhagyott falvakban kutyák között, Háltam az ég alatt, csillagos sátorban, Temetők dombjain, rácsok mögött. [Refr.] Nincs semmim, mit másokra hagyhatnék, Nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent, Néha még álmodom, már nem félek, Eddig még bármiben hittem is, mind tönkrement. Láttam egy kisfiút, szemével könyörgött, Láttam at anyját, a tükörnél állt, Láttam az apját, parancsra nevetett, Parancsra aludt, és parancsra várt. Hallottam szónokot, mind harcról locsogott, Hallottam költőt, a kocsmában sírt, Hallottam prófétát, őszintét, szerényet, Becsapott mindenkit, akit csak birt. [Refr.] Nincs semmim mit másokra hagyhatnék, Nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent, Néha még álmodom, már nem félek, Eddig még bármiben hittem is, mind tönkre ment. [Gitárszóló] [Refr.] Nincs semmim mit másokra hagyhatnék, Nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent, Néha még álmodom, már nem félek, Bármiben hittem is, mind tönkre ment. Zöldpont és egy sör annak aki megmondja hogy mit halgatok :) |
Quote:
|
Quote:
Deák "Bill" Gyula - Középeurópai Hobo Blues III. Most halgatom 8.szor és még mindig kiráz a hideg közben :) |
lemaradtam, pedig én is tudtam:)
Csajkovszij: Hattyúk tava Wagner:ride of the valkyreis Rómeó és Júlia Bonanza minden mennyiségben Hétköznapi Csalódások |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:10. |