Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

Fefe013 10-31-2007 15:29

Nő típusok

Vírus típusú csaj:
Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.

Internet típusú csaj:
Fizetned kell, hogy hozzáférjél.

Szerver típusú csaj:
Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.

Windows típusú csaj:
Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.

PowerPoint típusú csaj:
Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.

Excel típusú csaj:
Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.

Word típusú csaj:
Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.

D.O.S. típusú csaj:
Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.

Backup típusú csaj:
Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.

Scandisk típusú csaj:
Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.

Képernyővédő típusú csaj:
Semmire sem jó, de szórakoztat.

Kábel típusú csaj:
Csak akkor jó, ha be van dugva.

Infravörös típusú csaj:
Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.

USB port típusú csaj:
Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.

Képernyő típusú csaj:
Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.

Billentyűzet típusú csaj:
Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.

Modem típusú csaj:
Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.

RAM típusú csaj:
Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.

Merevlemez típusú csaj:
Mindig mindenre emlékszik.

Egér típusú csaj:
Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.

Multimédia típusú csaj:
Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.

Felhasználó típusú csaj:
Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...

E-mail típusú csaj:
A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.

Számítógép típusú csaj:
Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked

Toti 10-31-2007 22:31

Ezért a női típusokért pedig megérdemelnél ez zöldet, ha tudnék adni...:D:D:D

Kutyuleee 11-01-2007 00:27

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 133006)

helyetted is adtam, mert megérdemli:D

Fefe013 11-01-2007 06:34

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 133006)

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 133011)
helyetted is adtam, mert megérdemli:D

Köszönöm:)

Fefe013 11-01-2007 07:31

Miniszterek és államtitkárok ellátogatnak az egyik óvodába, megnézik, hogyan élnek a gyerekeink. A látogatás végén a kultuszminiszter megjegyzi:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is éppen elegendő. A kelleténél jóval több játékuk van, takarékossági szempontból kevesebbet kell játékokra költeni.
Másik alkalommal, ugyanez a csapat meglátogat egy általános iskolát. A látogatás végén a kultuszminiszter ismét megjegyzést tesz:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is bőségesen elegendő. Fölösleges minden iskolának számítógép, elegendő, ha minden másodikban van.
A legközelebbi alkalommal, egy neves büntetés-végrehajtó intézetet látogat meg a kis team. Mikor a látogatás végére érnek, miniszterünk megjegyzi:
- Itt a raboknak nagyon gyenge a koszt, fel kell javítani, több hús jár nekik. Újabb konditermet kell nyitni nekik, és lehetővé kell tenni, hogy minden szinten legyen Internet-elérés.
Mire az egyik társa megkérdezi:
- Te viccelsz? Az ovisoknak, meg az iskolásoknak az ételt felére csökkentetted, a játékot, meg a számítógépet elvetted tőlük, itt pedig a raboknak a lehető legmaximálisabb kedvezményeket akarod adni?
- Dehogy is viccelek, óvodába meg iskolába már nem fogunk járni, de ide még bármelyikünk bekerülhet.

Grabi 11-01-2007 15:52

http://rosszpcjatekok.blog.hu/2007/06/15/deathbringer_2

megint egy gyöngyszem :D itt el lehet lenne jó sok ideig

Puppi 11-01-2007 18:38

Ket a legősibb mesterseget üző nő talalkozik a setalouccan az eggyikuk egy babakocsit tol. Meglepodve allapitja meg a masik.HUU nem is tudtam hogy gyermeked van. Mosolyogva valaszol a babakocsit tolo " VAN ANNAK AKI MEG NEM ISSZA" :D

Fefe013 11-02-2007 08:08

Pista bácsi bemegy a kocsmába, és elvitelre kér 10 liter bort, meg egy szendvicset. A csapos megkérdi:
- Mi van Pista bá', buli lesz?
- Buli? Ugyan már, dehogy lesz buli!
- Akkor meg minek vesz ennyi kaját?

A székely parasztbácsi befog a szekérbe, készül a szomszéd faluba rokonlátogatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni:
- Édes uram, hadd menjek már veled én is!
- Nem lehet, asszony!
- Légy szíves, ne hagyj itthon egyedül! Elleszek én hátul a saroglyán is.
A parasztbácsi azonban nem enged, egyedül vág neki az útnak. Útközben kitör a vihar, és egy villám belecsap hátul a saroglyába. A székely hátrafordul, és így morfondírozik:
- Ej, pedig de szépen kérte...

szamóka 11-02-2007 08:46

Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen. Erre a ló megszólal:
- Jaj, édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel kedvesebb is!
A paraszt beparázik, leugrik a szekérről, és fut a kutyájával, el az erdőbe. Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?

Ditke 11-02-2007 09:21

Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt - mondja - Nekem egy mikrochip van a bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak. A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit. Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá.
- Na, mi van?! Kaptam egy faxot...

tdomo 11-02-2007 10:26

Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hadd mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtte le! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem.

J.Ati 11-02-2007 12:50

EMO Hitler

http://img251.imageshack.us/img251/7...tleremodj3.jpg

Pepa 11-02-2007 14:09

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 133228)
Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hadd mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtte le! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem.

Úgy veszem észre, hogy Te is látogatod a Mellesleg\Történetek oldalt:D:D:D

tdomo 11-02-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133260)

Nem, ezt a rádió1-es viccek között olvastam.:)

Cyby_ 11-02-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133260)

gumicsizmán is fent van

Pepa 11-02-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 133305)
gumicsizmán is fent van

Nem csak erre a viccre illetve törtrénetre utalva tettem ezt akijelentést;)

J.Ati 11-02-2007 23:55

A fiú hazamegy az apjához,s mondja neki:
- Képzeld apa az éjjel elvesztettem a szüzességem!
- nagyszerű fiam akkor ülljünk le és igyunk valamit - mondja az apa, mire a fiú:
- ihatni ihatunk de ülni még nem tudok!

Ditke 11-03-2007 05:44

Földrajzóra van az iskolában. A tanár a világ térképe előtt magyaráz:
- Látjátok, gyerekek? Ez a nagy piros folt a Szovjetúnió. A halványabb piros foltok a vele szövetséges népi demokráciák. Ezek balra az imperialista kapitalista országok. Minden ország más-más színű. Ez a tőlük legtávolabbi fehér folt, hol még vademberek élnek. Van valakinek kérdése?
Pistike jelentkezik:
- Tanító bácsi kérem, ahol vademberek élnek, ott van párt?
- Ott még nincs párt.
Józsika is jelentkezik:
- Ahol a vademberek élnek, ott van szakszervezet?
- Ott még ősemberek laknak. Nincs elnyomó réteg.
Móricka is kérdez:
- Ha a vadembereknél nincs szakszervezet és nincs párt, mitől vadultak meg az emberek?

Fefe013 11-03-2007 08:04

10 ok, amiért egy férfinak sosincs esélye egy nővel szemben:

1. Ha a véleménye megkérdezése nélkül döntesz, miszogin vagy. Ha ő dönt a véleményed megkérdezése nélkül, akkor egy emancipált nő.

2. Ha sokat dolgozol, akkor nem törődsz vele. Ha keveset dolgozol, egy lusta disznó vagy.

3. Ha a nőnek van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelye, akkor kizsákmányolják. Ha neked van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelyed, akkor hülye vagy, ha nem mész máshova dolgozni.

4. Ha téged hamarabb léptetnek elő, akkor a nőket negatíve diszkriminálják. Ha őt léptetik hamarabb elő, az normális, elvégre egyenjogúság van.

5. Ha azt mondod, jól néz ki, az molesztálás. Ha nem mondod, észre sem veszed.

6. Ha olyasvalamire kéred meg, amit nem szívesen tesz, akkor uralkodni akarsz rajta. Ha ő kér meg valamire, amit nem szívesen teszel meg, akkor azt illetlenség visszautasítani.

7. Ha igyekszel jól kinézni, biztos szeretőd van. Ha nem, akkor ápolatlan, mocskos vagy és büdös

8. Ha büszke vagy az eredményeidre, akkor önző vagy és beképzelt. Ha nem, akkor nincs benned nyoma sem a becsvágynak.

9. Ha virágot viszel, akarsz valamit. Ha nem viszel, akkor figyelmetlen vagy.

10. Ha fáj a feje, akkor pihennie kell. Ha neked fáj a fejed, már biztos nem szereted.

Ditke 11-03-2007 08:18

A 8 leggyakrabban alkalmazott közlekedési szabály

1. Akinek hosszabb a középső ujja, nagyobb kocsija, vagy rövidebb a haja, annak van elsőbbsége.
2. Nyúlszőrkalapban a legnagyobb megengedett sebesség 30 km/h.
3. Terepjáróval mindenen meg lehet állni, amin átmegy az első kerék.
4. Az irányváltási szándékot úgy kell jelezni, hogy felnézünk a telefonról SMS írás közben.
5. A teljes hangerő háromnegyedénél feljebb csak akkor lehet felcsavarni a magnót, ha legalább két ablak le van húzva.
6. Az autóbusz öböl arra szolgál, hogy amíg az autók haladnak, addig tudjon hol állni a busz.
7. A szabályos közlekedés és a korrupció majdnem szinonimák.
8. Az udvariasság a gyengék mentsvára. Előzésnél abban bízunk, hogy aki szembe jön, gyávább, és előbb rántja el a kormányt.

Ditke 11-03-2007 08:19

8 biztos jel, hogy önnek ritka egzotikus betegsége van

1. Amikor első eszméletvesztése után felébred, az E.T.-ből ismerős hermetikusan elzárt sátorváros fogadja, ám E.T.-t nem látja sehol.
2. Nem tud kapaszkodni a buszon, mert fékezésnél a fogódzkodón maradnak kezei.
3. Az orvos kéri, hogy inkább utalja át a hálapénzt.
4. Az életben maradtak stábja a nővérrel folytatott beszélgetés után visszafordul.
5. A kórlapján összesen egy halálfej, valamint egy kérdőjel található.
6. Nem kell visszamennie a leletéért.
7. Miután átnyújtja a TB kártyáját, elégetik.
8. Az első telefon után az orvos kéri, hogy inkább faxon küldje el a tüneteit.

Ditke 11-03-2007 08:22

Kulcsrakész lakás

1. A szalagparkettát rágógumival és magyaros vajkrémmel rögzítették a munkások, de ez csak akkor derül ki, amikor ereszteni kezd a padlófűtés.
2. Az ablakok kifelé nyílnak, de szerencsére a kilincs is kívül van.
3. A kiválasztott csempe hiánytalanul megvan, de az előszoba falán.
4. A vakolat olyan ferde, hogy tetőtér beépítésnek tűnik a földszinti lakás is.
5. A lakás pont olyan mint a terven, csak az erkélyre az ablakon keresztül lehet kijutni és az előszobában van a bidé.
6. A bejárati ajtó remekül működne, ha nem úgy építették volna be, hogy belül maradt a kulcs.
7. Az 500 000 forintos plazmatévé beüzemelésekor derül ki, hogy az antennában is kettőhúsz megy.
8. A román vendégmunkásokat Mancs találja meg a fürdőszobában négy nappal a műszaki átadás után, mivel mégis a fürdőszoba ajtaja elé falazták be a kádat.

Ditke 11-03-2007 08:23

A 8 legroszabb valóságshow ötlet

1. A pénznek nincsen szaga
Négyen ülnek egy szaunában egy kiló sós heringgel, szellőzés nélkül. Persze nem jöhetnek ki soha. Aki két hét után a legbüdösebb, azt a többiek kiszavazzák. Aki utoljára marad, az nyer kétmillió forintot, és írnak róla egy könyvet.

2. Enyém a kamera
Három ember áll egy kör alakú szobában, és aki a legerősebb, az elveheti az operatőrtől a kamerát. Ha nincs nézettség, akkor meg is verheti. Akinél a legtovább van a kamera, az lesz a következő széria műsorvezetője.

3. Rúgd torkon Lajost!
A versenyben csak Lajos nevű versenyzők indulhatnak, akik közé bejön egy Béla, aki a legkevésbé szimpatikus Lajost a nézők SMS-ei alapján torkon rúgja hetente. Végül Béla győz, meg a mobilcégek.

4. Ki nevet a végén?
10 játékos elutazik Dominikára, és akinek elfogy a pénze, azt a stáb eladja a helyi maffiának. Aki utoljára marad, azért kétszer annyit kérnek, mert már tök híres.

5. Etesd meg az oroszlánt!
Három játékos költözik az oroszlánketrecbe, és ebből egyet-egyet a vérszomjas ragadozó néha megeszik. Az utoljára megevett helyére, mindig bejön valaki más, hogy tovább tartson a műsor. A győztes végül nyer valamit, amit egy olyan cég szponzorál, amelynek a logójában van oroszlán.

6. Minél több szex.
A műsort este adják, és a főszereplők minél többet szexelnek benne, aztán néha kiszavaznak valakit SMS-ben. Aki kiesik, azt még a kiszavazó show-ban három néző, aki küldött SMS-t és a műsorvezető is elkaphatja. és lehet nyerni turmixgépet is, és nyaralást Bükfürdőn. Végül aki egyedül marad, az szomorú lesz, de kap hárommillió forintot és egy sátras utánfutót.

7. Csokinyuszi.
A 12 ember, a műsor alatt csak csokinyuszit ehet, és mindig valakit kiszavaznak. Aki utoljára marad, annak kiadják egy CD-jét, és kap 5 tonna csokinyuszit a szponzortól.

8. Pénz az ablakban.
Nyolcan elutaznak egy egzotikus szigetre, amivel hazánknak nincs kiadatási egyezménye, aztán sosem jönnek haza, mert lenyúlták az egész lóvét, ami a forgatásra volt

Ditke 11-03-2007 08:29

Inteligens mosópor...

Mosószered reggelente kitilt a fürdőből, amíg felöltözik.
Hamarosan már, nem te, hanem a mosószer liposzómái válogatják és készítik be a ruhákat.
Mosószered büntetést helyez kilátásba, ha vonalkódos alsógatyát, vagy visszájára fordított ruhát dobsz a gépbe.
Aztán kijelenti, hogy nem mos addig tovább, amíg a mosógépedre nem gondolsz, és nem veszel neki Calgont amivel ő is tovább élhet.
Mosószered felháborodottan sztrájkba kezd, hogy nem hajlandó az öreg hajdúban tovább mosni, új mosógépet követel.
Öblítőd már nem csak jó illatú ruhát, de tízórait is ad gyerekednek.
Mosószered -aki természetesen gél-, lenézi a kisebbségi mosóporokat.
Mosószered szándéknyilatkozatot irat alá veled, hogy intelligens társait hosszú távon alkalmazni kívánod háztartásodban.

Fefe013 11-03-2007 08:32

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ezek jók voltak:D:D Adnám a zöldet, ha ez a fránya rendszer is akarná;)

Synkel 11-03-2007 11:02

Önállóan nem tud senki viccet, csak ezeket a szarokat összeollózni, amik ráadásul így tömegben olvasva nem is túl poénosak? Már bocs...

Fefe013 11-03-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 133361)
Önállóan nem tud senki viccet, csak ezeket a szarokat összeollózni, amik ráadásul így tömegben olvasva nem is túl poénosak? Már bocs...

Én magamtól nem tudok sajna:( írjon az aki tud! Én minden nap szoktam olvasgatni vicceket és ha találok egy-egy jobbat /mármint ami nekem jobban tetszik/ azokat bemásolom ide! Nem tudom, h ezzel mi a gondod.....

szajonara 11-03-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 133361)

Ezt azért kikérném. Ugyan én eddig nem írtam sokat ide de egyik sem volt ollózott. :D

Csokibácsi 11-03-2007 20:29

"1308 olvasatlan üzenet"

Ez a vicc.

Csokibácsi 11-03-2007 20:30

Az öreg Kolompár most ollóz Nektek egy csokor viccet, türelem.

http://www.kepfeltoltes.hu/071103/47...toltes.hu_.jpg

Valezius 11-04-2007 01:03

Nagy nehezen én is összeollóztam egyet :)

http://kepfeltoltes.hu/thumb/071104/...toltes.hu_.jpg
Atom-tengeralattjáró

És akinek nem tetszenek ezek a poénok, vagy a mennyiségével van baja az vagy egyáltalán ne olvassa őket, vagy csak olvassa el minden tizediket.
Ne kelljen már a viccek között ilyen marhaságokat olvasni. :p

J.Ati 11-04-2007 01:37

Próbáltam összeollózni,de nekem nem annyira megy!
Azért összehoztam valamit én is:D

http://img211.imageshack.us/img211/8574/sszerl2.jpg

Amikor a nagy olló és a kis olló ollózni próbálnak:D

J.Ati 11-04-2007 01:42

És,ha már ollózunk,keressük meg a hollót a képen:D

http://img213.imageshack.us/img213/4995/m3fm0.jpg

na hova bújt az holló?:D

Redback 11-04-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 133475)
És,ha már ollózunk,keressük meg a hollót a képen:D

http://img213.imageshack.us/img213/4995/m3fm0.jpg

a székem alá :D

Béééna Bari 11-04-2007 08:48

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 133475)

a kamera mogé :D

Smooth Scroller 11-04-2007 08:56

- Apa, az ufók a barátaink vagy az ellenségeink?
- Miért kérded, kisfiam?
- Mert az előbb az udvaron leszállt egy csészealj és elvitték a nagymamát...
- A barátaink.

Férj siet a feleséghez:
- Drágám, az anyád alig fél órája kiesett az erkélyről.
- És csak most szólsz???
- Igen, mert eddig nem bírtam menni a röhögéstől...

Két barát beszélget:
- Te, tudod hogy fogják kipróbálni az új hidat terhelés alatt?
- Hogy?
- A falu összes anyósát meghívják, hogy nyüzsögjenek a hídon. Ha nem szakad le, jó. Ha leszakad, még jobb.

;)

Fefe013 11-04-2007 11:17

Egy idős hölgy papagájt vásárol az állatkereskedésben, ám otthon elkeseredve fedezi fel, hogy a madár reggeltől estig folyamatosan káromkodik.
- Na figyelj, Lóri, büntetésből beteszlek a mélyhűtőbe egy negyed órára.
A büntetés letelte után megkérdezi a papagájtól:
- Na, Lóri, jobb belátásra tértél?
- Ide figyelj, te repedtsarkú satrafa! Mielőtt felelnék, gyorsan mondd meg: az a szegény csirke ott bent, mi a szart követett el ellened?

Csokibácsi 11-04-2007 11:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 133473)
Próbáltam összeollózni,de nekem nem annyira megy!
Azért összehoztam valamit én is:D

Amikor a nagy olló és a kis olló ollózni próbálnak:D

A pedofil képeidet, azt :P

J.Ati 11-04-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 133543)
A pedofil képeidet, azt :P

Pedofil hmm na jól van:D:D
Viszont a motor gp még megy szóval valamit elnéztél...

Croissant 11-04-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 133546)
szóval valamit elnéztél...

Vagy csak még te nem ébredtél fel :):):)

All times are GMT +1. The time now is 21:10.