![]() |
Quote:
Ez a jövő zenéje, az elf kérdése most már nem így fog eldőlni. |
Quote:
Hajrá Sevilla! : ) |
Quote:
Vannak nagyok,akik sokaknál többet tapasztaltak ebben a játékban,ők a nagyagyak,ez tény ... Az ő véleményükre úgy vélem mindenki ad :) Szerintem nem kell mondani itt most kikre gondolok :) De hogy megvondd az összes fórumozó jogát egy a hódban "globális"-nak számító témahalmaztól és kivételezz a nagyokkal ... Ezt nem tudom feltételezni rólad ... |
Quote:
Érdekes ötlet, ha benne lesz a megfontolásokban, asszem nem fogom támogatni. Ahogy Matador is írta, nem lenne tisztességes a hódosok nagyobb részét egy az egyben kizárni az ilyesmiből. Akkor inkább dönts otthon egyedül, mások véleménye nélkül. Szerintem most se lett volna baj, ha a krónikusokat ügyesen bannolod:) |
Quote:
Ez volt Lacqa nyitó hsz-ében: Quote:
Quote:
Persze megtehette volna, hogy csak az embert zárolja nem a topicot, de asszem másnak is elfogyott volna már rég a türelme. Tegnap délután lett egy ember pihenőre küldve. Ez nem volt elég intő példa? |
Quote:
Ez tényleg jó ötlet:) Két admin meg 6 régi fórumos dönti el több száz játékos sorsát.. Igaz ami igaz ,hogy sokunknak nagy volt a pó!-Fája,de azért ez kicsit meleg lenne.Zártabb csoportot létrehozni és akkor kész is a diktatúra:D:D Én próbáltam magamat kizárni a megbeszélésekből,mert éreztem nem vagyok oda való és nélkülem is szépen megoldódott a problema. Ja és végig olvastam az egésszet mielött valaki lehurrogna:( |
Quote:
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele. E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki... Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak. a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L... |
Quote:
Nem a 20/30 vita előhozásával volt baj, hanem a tálalásával, és igazából nem is abban futott ki a nagy offhullám, hanem egyesek elkezdtek türelmetlenkedni, hogy fejezzük már be és legyen döntés. :o |
Quote:
Azért csendben megjegyezném, hogy az elfből éppen egy szűkebb csoport hatására lett némileg tehetetlen faj. Egy fejlesztési vitához pedig sztem éppen úgy hozzátartozik a vélemények elmondása (pölö: mit miért nem tartok elfogathatónak)és az érvelés is,mint csupán az új javaslatok felvetése- elvetése. Természetesen mindezt személyeskedés nélkül... |
Quote:
|
Quote:
ON: ma lesz két órám és átolvasom egy hét termését ebben a topicban, bár örülnék ha találnék pár összefoglaló hszt is :) |
Quote:
|
Quote:
nem én kezdtem dobálódzni a diktatúrázással... Légyszives idéz pontosan.. |
létezik egy olyan fogalom, hogy vevői elégedettség mérés
|
Quote:
Csak a morál fenntartása végett,hogy senki ne érezze magát kirekesztve !! |
Quote:
a szavazatokat én anno összeszámoltam,és sok olyan ori szavazott akinek 0 vagy 1hsz-e volt. az elismertséghez kötést azért nem tartom jónak, mert könnyü zöldeket szerezni vicc és hasonló topicban, viszont sokkal könnyebb pirosat szedni, akár egy félreértéssel is... én még mindig azt tartanám jónak ha a témák nyitását Ati engedélyéhez kötnénk a megbeszélésekbe. úgy gondolom tud elég objektíven hozzá állni a dolgokhoz,hogy minden vmit is érő téma bekerülhessen . Emellett sztem Atinak nem kénne ilyen lágyszivünek lennie az offollokkal szemben, mert ha több "pihenőt" osztana ki kevesebb lenne az offolo, persze mindig lenne 1-2kezdő, de még mindig csökkenne az offtopicoc száma Goldy ötlete meg azért nem tetszik nekem, mert ha valaki hoz egy ötletet 5 hozzászolással nem tud igazán érvelni mellette az ellenzőkkel szemben, emellett a 2-3napos topic idő az meg méginkább nem tetszik, mert annyi idő alatt kevesebben veszik észre a topicot és adott esetben lehet a megfelelő ötlet nem jut el a topicba mert az ötlet gazda nem jut géphez ez alatt, és amire megszületne már lezárt topic... |
Quote:
köszi a választ:) De akkor miért jött létre ez a fórum? Sok nagyon sok játékos van a hódban akik játszanak és már függői a játéknak azok szeretnek azért hozzászólni az olyan változáshoz mint amilyen a mostani is volt.Mondjuk én nem tudok olyan jól előadni ezért nem igazán tépem a számat inkább beletörődök a változásba,mert elfogadni nem tudom,de azért játszani meg szeretnék amíg lehet:) Quote:
Quote:
A tesco az a vásárlókért van(legalábbis azokhoz próbálnak igazodni) Én dolgoztam tescoban és az alapszabály az az volt,hogy mindent a vásárlókért,mert a vásárlókból él az a rohadt tesco. Szóval,ha a tesco csak a saját érdekeit nézné akkor a vásárlók átmennének a corába vagy az auchanba! Itt viszont egy nagyon jó játékról van szó és ameddig lehet vele élvezhetően játszani addig nem is lesz gond;) Változás ide változás oda még mindig jó a hód és még mindig sokan szeretjük! Max nem leszek elf ,mert nekem az nem tetszik..ennyi! |
Quote:
Természetesen igaz,amit mondasz és így lenne helyes ... én is támogattam a korlátozást az arról szóló topicban,de Ati nem ilyesmiről beszélt,hanem néhány emberes zárt csoportról... lehet én értetem félre valamit,de ez nálam 10 -nél is kevesebb hozzászólót jelent :) |
Csak egy halk kérdés. mikorra jön a döntés Ati?
|
Quote:
|
Üdv Mindenkinek!
Eddig nem érzékeltem az új maluszok jelentőségét, de most egy szövi háboúba keveredtünk, és én elf tolisként veszek részt a háborúban. Hát mondanom sem kell, hogy siralmas a helyzet... 3 gnómmal állunk szembe és egy óriással. Az óriáshoz hozzá se nyúltam, mert esélytelen. A 3 gnómnál próbáltam meg gyújtani, 4 próbálkozásból 1 ház... Vari gyilkolásnál 3000ből 10essével ölök... Az ártózást meg se próbálom az új maluszokkal, mert akkor nem tudom leszedni az ártásokat ha én kapok. Maradt nekem az épület felmérés, távol lévő seregek felmérése, de ez siralmas... Én érzem magam a szövi haszontalan tagjának, mert miközben ők tervezgetik a visszavágást, én csak ülök és nézek, mert nincs olyan eszköz a kezemben amivel visszavághatnék. Kérném a Tisztelt Adminokat, hogy ha lehet minél hamarabb találjanak ki valamit, vagy tanácsoljanak vmit a fajváltáson, és azon kívül, hogy legyek hadis. |
Az elmúlt napok tapasztalatai alapján az Elf nemrégiben bevezetett maluszai finomításra kerültek, a fórumon elhangzott vélemények figyelembevételével:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1819 Ezzel az Elf elnyerte egyelőre végleges formáját, úgy vélem, hogy a mostani módosítás nem igényel további finomhangolást. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat a különböző elfes témákban. |
Ati, köszönöm a válaszod.
|
Quote:
|
nyugtáztam
:( ................
|
Ati én viszont imádlak.:D
Örülök ennek a módosításnak.:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Na irány a bunker, halogattam de most akkor már csak-csak meg kell építenem, hogy békés ország legyek :D :D :D |
Sziasztok
Elég rég nyomom ekfel a játékot. A véleménye (remélem számít) Azzal, hogy az elf 80%-os büntit kapott képtelen a visszavágásra. Mondok egy példát. Va egy elf aki védekező játékot játszik, nem üt felfedez. Na már most, ebből kifolyólag csak íjászai vannak, tehát a hadizás kizárva. Bemegy hozzá mondjuk egy tolis szövis, tegyük fel megkeresi és meg is találja a szövetségét. Megtalálta, na és? míg a varisuk 200-300 tolit öl meg nála addig ő szinte nevetséges mennyiségű varigyilokkal tud válaszolni. Tehát esélye sincs. Ha már ilyen dolog történt az elfel (szerintem nem helyes) akkor a toli+vari elleni védelmet is +80%-ra kellene emelni. Egy élő példa. egy varis 1500 tolimat megölte míg nekem 5 varigyilok (valamit csak kellett csinálnom :( ) során kb. 210 varit. Ez nevetséges és irdatlanul aránytalan. 3 napja mást se csinálok, csak veszem a tekiket mert nincs rá lehetőségem, hogy elvegyem a kedvüket. Kezd elmenni a kedvem a játéktól is, még van 800 köröm. Fasza lesz :( |
Quote:
|
Akkor viszont köszönöm ennek a marhaságnak a kiagyalóinak, hogy így megszívattak. És köszönöm, hogy játszhatatlanná tettek egy fajt (csak egy dolog, hogy a kedvencem volt)
Most végignézhetem ahogy szétszedik az orimat és kénytelen leszek újrázni más fajra mert senki nem szólt, hogy, koma, ne legyél elf mert szétkapták. Bezzeg a buli felhívás tudják küldeni zöldbe de egy ilyen „hatodrendű” dolgot nem. Elszáll 500 vip köröm és megint 500 mire újból eljutok 500 körig, összesen 1000 vip kör. Ez mennyi is pénzben? Szar ez így :( |
Quote:
|
elf
Nem tudom miért elvárható? miért? Miért nem lehet zöldet küldeni, hogy ekkor és ekkor így és így változik az elf? Sajnálom ha csalódást okozok de én nem szoktam olvasgatni a belépésnél.
Szerintem nem a játékos dolga a változásokat keresgélni, a játékos dolga a tisztességes játék, ez elvárható és jogos is. Viszont ez a fórum klassz dolog és jó, hogy ilyen hamar jönnek a válaszok, ez tetszik :D |
Quote:
Ezt többen meg is tudták tenni :) |
Quote:
|
elf
És az üzemeltetőtől meg az, hogy értesíti a játékosokat egy esetleges változtatásról, főleg ha az ilyen szintű.
Miért nézitek ilyen egyoldalúan a kérdést? Én belépek és játszom. Ennyi. Miért kellene olvasnom bármit is? Ha zöldben a bulifelhívást el lehet küldeni akkor úgy gondolom ezt is el lehetett volna küldeni. |
Quote:
|
Mind1, hagyjuk a témát.
köszönöm a válaszokat. |
Quote:
|
Quote:
Ez a természetes. |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |