![]() |
semmi gond, maj sikerül eccer.
|
Na ez volt egy futam:)
5 biztonsági autó, 22 induló vagy 12 befutó, célvonal elötti lángolás. Mi kellmég egy izgalmas futamhoz?? |
csá!!!
rég nem volt ilyen király a futi. télleg volt mindne mint karácsonyko, megérte fölkelni, még ha nem is kimi nyert.:( |
Quote:
A biztonsági autó miatt is nyugodtan lehetett volna üres tankal indulni, belefért volna vagy 4 tankolás+gumicsere:) |
hogy az a jó....!
Hát ilyen nincs!:mad: Most keltem, megyek ki a slozira, /metrt már látom, hogy om megint elaludtam/ és mit látok? Amit pont nem akartam! Az interjúkat! Pont ezt akartam elkerülni, hogy úgy nézhessem meg, hogy izgulok! 1999 óta csak 1 futamot hagytam is, ez a 2. :mad: Ha valki olvassa, Apa! Másold be a hivatalaos végeredményt, mert én megnézném délután, és nem akarom addíg megnézni a maradékot! Köcce! |
Végeredmény Melbourne
Parancsolj:)
Ausztrál Nagydíj – Verseny: 01. - Alonso - Renault (M) 1h34:27.870 02. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) + 1.829 03. - R.Schumacher - Toyota (B) + 24.824 04. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) + 31.032 05. - Fisichella - Renault (M) + 38.421 06. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) + 49.554 07. - Barrichello - Honda (M) + 51.904 08. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) + 53.817 09. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) + 53.983 10. - Button - Honda (M) + 1 kör 11. - Albers - MF1-Toyota (B) + 1 kör 12. - Sato - Super Aguri-Honda (B) + 2 kör 13. - Ide - Super Aguri-Honda (B) + 3 kör Leggyorsabb kör: Raikkonen, 1:26.045 Kiesett versenyzők: Montoya - McLaren-Mercedes (M) 47.kör Monteiro - MF1-Toyota (B) 43.kör Liuzzi - Toro Rosso-Cosworth (M) 39.kör M.Schumacher - Ferrari (B) 34.kör Webber - Williams-Cosworth (B) 24.kör Klien - Red Bull-Ferrari (M) 6.kör Trulli - Toyota (B) 2.kör Rosberg - Williams-Cosworth (B) 2.kör Massa - Ferrari (B) 2.kör |
áá csak bejöttem, nem bírtam ki, :D
Köszi Békés! de nem parancsolok, csak kérek! :D sajnos az ismétlésben már nem olyan jó, megnéznem, de biztos jó lesz, ahogy mondtátok. |
Quote:
Érdemes lessz:) |
senki nem vette ugy hogy parancsoltá volna, ne para. hidd el még igy is érdemes megnézni, beszarás volt ...
igaz, kiis ment a fejemből ez az uj sc. naon betyár műszer, ma a csávo levezette a féléves átlagot. :D |
Éljenek a Midlandek
|
All times are GMT +1. The time now is 03:26. |