Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Xeper 01-30-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by Roni
Ezaz Never, hajrá! :) Én szurkolok Neked :)

Én is :) (bár csak a lelátóról :) )

Gyerek 01-30-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by Északföld
Csongor ne gyere ezzel a süket szöveggel. Pont a ti klántok az ahol minden ori szinte egész nap full üresen volt (termeltétek a sok pénzt a kajából + egyéb dologból és adtátok Monrónak a lét ha éppen íjjat kellet felvenni és adnátok mind a mai napig, nem kel ltagadni, felesleges :P ), mivel az összes környező ori haverotok. Ezen felül aki nem volt az, azt mindíg kivédtétek, még hajnal 05h-kor is az esetek többségében. Szval nem kell a családos hülye duma, megoldottátok ti azt bőven:D

Kedves Zoli! a süket duma rád jellemző, meg az infók kiadása is... Meg az is kedves volt, hogy a fél 1/A-t jkszel megvádoltad, az összes környékbeli ori a klántársam :) Ja és úgy látom rövid az emlékezeted akkor Méri mér ütött be minket talán ő is haver??? Biztos vele is jkszeztem?:D Ezt ugye nem gondoltad komolyan. És én csak annyit akartam megjegyezni, hogy nekünk a családunk miatt nincs annyi időnk a hódra mint nektek ahogy remélem Baba meg is értette, tőlem akár 100 évig is ellehetsz ott nem érdekel, egyenlőre fontosabb a család. A többi vádadra nem tartom a választ se érdemesnek , talán előtte a saját házad táján kéne körbenézned. Szóval érezd jól magad ott fent, de a magas lóról néha le is szállhatnál azért :)
Csongor

Senki 01-30-2006 18:08

Quote:

Originally Posted by Never
Csak egy egyszerű kérdés:
mindenki más,hasonló helyzetben,mint az TOP klán mit csinálna? :)
Kétlem,hogy aki javasolta,hogy kezdjék el egymást ütögetni,ő maga megcsinálná ezt :)

Rám célzol Neverke? én a pokolba leverném az alattam levő klánt, akkor is a barátnőm játtszana benne... (bár valószínű nem lennénk külön klánba, és a legvalószínűbb, hogy az életbe nem venné rá magát a hódítóra... :rolleyes: )

Never 01-30-2006 18:20

Senki,nem rád céloztam :)
Vagy ha te javasoltad először,hogy a TOP klán kezdje el ütögetni egymást,akkor mégis,de én nem így emléxem :)

Never 01-30-2006 18:22

Köszi Baba :)

Senki 01-30-2006 18:35

Quote:

Originally Posted by Never
Senki,nem rád céloztam :)
Vagy ha te javasoltad először,hogy a TOP klán kezdje el ütögetni egymást,akkor mégis,de én nem így emléxem :)

én voltam, hogy legalább a csoport ne a 2 topklánban érjen véget aztán onnantól nicsn tovább nagy ori... de mindegy, ha elolvasod látod hogy elvetéltem végül az ötletet... viszont azt nem hogy egyszer leszedjük onnét őket :cool:

wand 01-30-2006 18:42

Quote:

Originally Posted by Senki
én voltam, hogy legalább a csoport ne a 2 topklánban érjen véget aztán onnantól nicsn tovább nagy ori... de mindegy, ha elolvasod látod hogy elvetéltem végül az ötletet... viszont azt nem hogy egyszer leszedjük onnét őket :cool:

Hajrá! :D :D

Senki 01-30-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by wand
Hajrá!

köszi, dolgozunk az ügyön, de azért ne azt várd hogy holnap nektek esik 10 vérpistike ;) majd soká jó pár hatalmas sárkány :cool::cool::cool:

Reaktor 01-30-2006 20:01

Sziasztok Reaktor vagyok.

Mostanra sikerült visszaolvasni mindent.

Nos rengeteg olvasnivaló volt és először az ujonan A ba lépőkhöz szólnék.

Először is nem jó az a hozzáállás, hogy ez a csopi nem kell.

Itt teljesen más a játék, és aki a kis számra hajt annak itt is bizonyítania kell.

Igenis lehet itt is eredményesen támadni, védekezni, csak teljesen más taktikával.

Akinek tanácsra-segítségre van szüksége az forduljon bizalommal hozzám, igyekszek neki segíteni.

Szóval korántsem egetrengető feladat a top 30% ba bejutni.
Ehhez persze kell gazdaság, tartalék, és jól felépített ország.
Ha valaki erős szöviben-klánban van az azért nagy könnyebbség, de anélkül is megy.

Ha nem jó az ország felépítése akkor át kell gondolni, esetleg ujrázni, mert vannak olyan fajok, amikkel kifejezetten nem lehet az 1/A ban eredményt elérni.

Olyan érvet pedig senki se hozzon fel, hogy nekem már 2000 kör óta nem megy a top 30 és nem tudok a B ből fordulni, mert a kisszám az nem a játékban eltöltött idő, hanem a megszerzett játéktudás után jár.

Az utóbbi időben sok jó játékost felkényszerített az uj rend a legfelső csoportba.
A változás legnagyobb vesztesei azok az átlagosan jó képességű játékosok, akik 5K fölöttről ujráztak, vagy leverték az ujonan feljövők, és így a minimum föld miatt nem tudnak a B topból fordulni.

Hát ők vagy összekapják magukat, vagy marad a zéró start.

Xeper 01-30-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Reaktor
Sziasztok Reaktor vagyok.

Mostanra sikerült visszaolvasni mindent.

Szia Reaktor!
Gratulálok... ilyen kitartással egyszer te leszel a legnagyobb :D

All times are GMT +1. The time now is 05:56.