Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Pool 09-14-2013 22:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305112)
Szedjétek elő azoknak a szabis országoknak a belépőadatait, mert napokon belül kipróbáljuk, hogy milyen kezdeti hatásai vannak a rövidebb szabadságnak. :)

Ugye, ez még csak egy teszt lesz, nem a végleges változat?

Ati 09-14-2013 23:01

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 305117)
Ugye, ez még csak egy teszt lesz, nem a végleges változat?

Mindig minden teszt, és annak függvényében marad, vagy változik, hogy milyen hatása van. Ha többen visszatérnek aktív országgal, akkor marad, ha többen szabiznak, akkor nem marad. Köztes verzió, hogy még az értékek is változhatnak.

csabi 09-15-2013 10:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305118)
Mindig minden teszt, és annak függvényében marad, vagy változik, hogy milyen hatása van. Ha többen visszatérnek aktív országgal, akkor marad, ha többen szabiznak, akkor nem marad. Köztes verzió, hogy még az értékek is változhatnak.

én tudom, hogy azonnal visszahozom az összes országom szabiról, csak játszani nem fogok velük, mert ha a vip lejár, akkor két kattintással rengeteget tudok venni, de a szabadságot nem tudom pótolni.

Ati 09-15-2013 10:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 305121)
én tudom, hogy azonnal visszahozom az összes országom szabiról, csak játszani nem fogok velük, mert ha a vip lejár, akkor két kattintással rengeteget tudok venni, de a szabadságot nem tudom pótolni.

Csak emiatt ezt nem javaslom.

Minden régi ország bőven-bőven kap szabiidőt, és amíg teljesen képlékeny a szabi rendszere, addig kár hazavágni az országokat, amikor lehet, hogy minden megy vissza a régibe. A direkt hosszútávú szabi a fagyasztás valamilyen formájával valószínűleg úgyis meg lesz oldva, ha az alap helyzet pozitív irányba visz.

Pool 09-15-2013 10:30

Akkor, ha én 2003-ban kezdtem, lesz 10 év szabim?

Ati 09-15-2013 10:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 305123)
Akkor, ha én 2003-ban kezdtem, lesz 10 év szabim?

Igen. Indításnak. Ezért írtam, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy a régi országok milyen gyorsan kifogynak majd szabiból.

A friss országokat fogja ez elsősorban érinteni az elején, kell idő, amíg a régi országokra a korlátozó hatás érvényesül. De ez nem is baj.

Pool 09-15-2013 10:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305124)
Igen. Indításnak. Ezért írtam, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy a régi országok milyen gyorsan kifogynak majd szabiból.

A friss országokat fogja ez elsősorban érinteni az elején, kell idő, amíg a régi országokra a korlátozó hatás érvényesül. De ez nem is baj.

ez pontosan mit takar?
elképzelhető 10 év játéknál esetleg csak 1/4 idő szabira?

Pool 09-15-2013 10:49

A fagyasztás az "végtelen" idejű lesz vagy ott is várható lejárat?

Ati 09-15-2013 10:53

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 305126)
A fagyasztás az "végtelen" idejű lesz vagy ott is várható lejárat?

A fagyasztás időbeli korlátozás nélküli.

Ati 09-15-2013 10:55

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 305125)
ez pontosan mit takar?
elképzelhető 10 év játéknál esetleg csak 1/4 idő szabira?

Az új országok nem játszhatják el azt, hogy 20 kör szabi, 4 kör játék, 20 kör szabi, 4 kör játék, 20 kör szabi, 4 kör játék. Ha a régi országok közül valakinek ez a stratégiája, akkor azt egy ideig tudja csinálni.

All times are GMT +1. The time now is 12:02.