![]() |
Quote:
másik, nem azért jön ide a többség, hogy több tíz oldalt olvasgasson.. hanem hogy munka, iskola stb után kicsit kikapcsolódjon.. az más dolog, ha valaki megszereti a játékot, vagy kihívást talál benne, akkor persze hogy olvassa a súgót, de alapból az nem biztos, hogy elvárható bárkitől.. |
Szerintem se kell progi. Aki nem akar számolni, annak nem való a stratégiai játék és ugyanúgy egy-kettőre meg fogja unni.
Én kezdőként igenis a súgó olvasásával kezdtem és igenis papíron számoltam a kezdetek kezdetén.. és így is élveztem. Játszottam már egy halom internetes játékkal, de ez az egyetlen, ami lekötött annyira, hogy maradtam, és ennek semmi köze ahhoz, hogy vannak számoló progik és exceltáblák, amik megkönnyítik a számolást. Van olyan ismerősöm, aki régebb óta játszik, mint én és saját bevallása szerint még mindig papíron számol, mert neki az az igazi. Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás a potenciális játékosok idecsalogatására. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ugyanúgy nem tudsz társasozni,kártyázni,adott esetben sportolni, ha még a szabályokkal sem vagy tisztában...:) |
En sem orulnek, ha elmenne a hodito egy tamagocsi iranyba...
|
Az emberek nem lettek hülyébbek 4 év alatt, hogy ne fogják fel a játékot.
(vagy ha igen, akkor tök mindegy mit változtatunk) Mindössze az igény más, a játékot szerintem nem kell átalakítani. Én úgy gondolom, hogy a vizuális újítás sokat fog dobni a létszámon. (jubilleumi 1000. HSz:) |
Quote:
Megint egy ötlet: mi lenne, ha a frissen regisztrált országok 200 hekin kezdenének, mint eddig, a leforduló orik meg 300-on? A kezdők nem akadnának rögtön össze a profikkal, csak ha már feljebb jutottak. Addig is többnyire hasonló kezdőkkel kerülnének csak összetűzésbe. |
Quote:
|
Ami még szerintem elég fontos lenne az a reklám.(persze majd csak,ha a vizuális dolgok elkészültek utána lenne érdemes ebbe is pénzt pumpálni)
Talán régebben egy helyen láttam reklámot,de olyan régen volt az is,hogy már nem is emlékszem hol.(vagy csak én korlátoztam le a neten magam bizonyos oldalakra) A fiam mondja,hogy 1x mintha a teve klubbon látta volna,de az is vagy 3 éve volt:D (Lehet most is megy ott,de a fiam már kinőtt belőle) |
All times are GMT +1. The time now is 19:32. |